- AutorOdp.
- 28 marca 2013 at 19:31
Dokładnie, też tam zaglądam.
23 kwietnia 2013 at 09:22Ja mam na fb polubione parę stron, z których czerpie inspiracje, poza tym blogi street style’owe.
24 kwietnia 2013 at 09:27Witam,
ja zbieram swoje inspiracje na Pinterest i na Stylowi.pl . Dużo fajnych zestawów i stylizacji.
31 maja 2013 at 07:38A, jeszcze jedna strona mi się przypomniała, Chicissmo bodajże – dużo różnych zdjęć, głównie chyba Hiszpanek.
8 czerwca 2013 at 15:55Pierwszy w Polsce sklep z odzieżą streetfashion i DIY. Pojedyncze egzemplarze, najnowsze trendy, niecodziennie stylizacje. Wreszcie ruszyliżmy ze sprzedażą! [usunięto_link] Deadly beautiful without Mickey.
3 lipca 2013 at 11:09Jeżeli chodzi o modowe inspiracje,to ja bardzo często oglądam różnego rodzaju programy oraz rzecz jasna przeglądam posty na forum,czytam różne artykuły. To włażnie stamtąd można zaczerpnąć najwięcej inspiracji.
7 lipca 2013 at 17:45Ja zwracam uwage na to do czego będzie mi dane ubranie pasowac, a dopiero pozniej czy wogoole to do mojej osoby pasuje. Nie mam zamiaru kierować się stylem jakiejżc gwiazdy, bo to nie ma największego sensu.
10 lipca 2013 at 09:15osobiżcie inspiruję się przeglądając różne portale z propozycjami modowymi , oglądam programy modowe , przeglądam sporo stron w internecie , gazety gdy już wiem co jest modne rozpoczynam selekcję indywidualna dla mojej osoby 🙂 bo wiadomo nie wszystko do każdego pasuje 🙂
24 lipca 2013 at 09:52U mnie jest podobnie,zawsze szukam inspiracji na różnego rodzaju portalach oraz forach internetowych z modą,można tam znaleźć naprawdę wiele ciekawych pomysłów i stylizacji.
30 sierpnia 2013 at 13:44Często zaglądam tutaj, można znaleźć fajne łaszki [usunięto_link]
31 sierpnia 2013 at 07:42To ja mogę poddać pomysł na koszulki z własnym nadrukiem. Można je tutaj kupić – [usunięto_link] Nadrukować można np. znak zodiaku, ulubionego muzyka, postać z kreskówki, filmu itd. Za nie dużą cenę możemy dostać coż bardzo fajnego i indywidualnego.
5 października 2013 at 09:15Ja bardzo często modowe inspiracje czerpę z for oraz blogów internetowych,uważam że tam można dowiedzieć się naprawdę wiele i zaczerpnąć sporo pomysłów na jesień czy zimę w kwestii ubrania.
8 października 2013 at 07:56Ja regularnie odwiedzam kilka blogów np. DEYNN czy Jessici Mercedes. Podoba mi się styl tych dziewczyn no i ciuchy jakie prezentują;). Nie wszystko do mnie pasuje, ale lubię patrzeć na ich pomysły.
Poza tym od czasu do czasu kupuję jakież gazety, żeby wiedzieć mniej więcej jakie są trendy.9 października 2013 at 11:31Ja podobnie jak Wy- fora internetowe oraz blogi z modą,to główne źródła moich inspiracji,chociaż sama także staram się być bardzo kreatywna.
22 października 2013 at 10:48Ja korzystam z blogów na temat mody,można znaleźć tam ciekawe,interesujące artykuły. Internet to potężne źródło,niemal na każdym kroku mamy do czynienia z różnego rodzaju inspiracjami związanymi z modą.
- AutorOdp.