• Autor
    Odp.
  • Ma23
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Dokładnie, też tam zaglądam.

Gramka
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ja mam na fb polubione parę stron, z których czerpie inspiracje, poza tym blogi street style’owe.

olamik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Witam,

ja zbieram swoje inspiracje na Pinterest i na Stylowi.pl . Dużo fajnych zestawów i stylizacji.

Gramka
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

A, jeszcze jedna strona mi się przypomniała, Chicissmo bodajże – dużo różnych zdjęć, głównie chyba Hiszpanek.

malorie knox
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Pierwszy w Polsce sklep z odzieżą streetfashion i DIY. Pojedyncze egzemplarze, najnowsze trendy, niecodziennie stylizacje. Wreszcie ruszyliżmy ze sprzedażą! [usunięto_link] Deadly beautiful without Mickey.

StudioDobregoStylu
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Jeżeli chodzi o modowe inspiracje,to ja bardzo często oglądam różnego rodzaju programy oraz rzecz jasna przeglądam posty na forum,czytam różne artykuły. To włażnie stamtąd można zaczerpnąć najwięcej inspiracji.

Finess_com_pl
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Ja zwracam uwage na to do czego będzie mi dane ubranie pasowac, a dopiero pozniej czy wogoole to do mojej osoby pasuje. Nie mam zamiaru kierować się stylem jakiejżc gwiazdy, bo to nie ma największego sensu.

renatka396
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

osobiżcie inspiruję się przeglądając różne portale z propozycjami modowymi , oglądam programy modowe , przeglądam sporo stron w internecie , gazety gdy już wiem co jest modne rozpoczynam selekcję indywidualna dla mojej osoby 🙂 bo wiadomo nie wszystko do każdego pasuje 🙂

Diores_pl
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

U mnie jest podobnie,zawsze szukam inspiracji na różnego rodzaju portalach oraz forach internetowych z modą,można tam znaleźć naprawdę wiele ciekawych pomysłów i stylizacji.

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Często zaglądam tutaj, można znaleźć fajne łaszki [usunięto_link]

Szemia41
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

To ja mogę poddać pomysł na koszulki z własnym nadrukiem. Można je tutaj kupić – [usunięto_link] Nadrukować można np. znak zodiaku, ulubionego muzyka, postać z kreskówki, filmu itd. Za nie dużą cenę możemy dostać coż bardzo fajnego i indywidualnego.

Fuzja-Stylow_pl
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja bardzo często modowe inspiracje czerpę z for oraz blogów internetowych,uważam że tam można dowiedzieć się naprawdę wiele i zaczerpnąć sporo pomysłów na jesień czy zimę w kwestii ubrania.

ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Ja regularnie odwiedzam kilka blogów np. DEYNN czy Jessici Mercedes. Podoba mi się styl tych dziewczyn no i ciuchy jakie prezentują;). Nie wszystko do mnie pasuje, ale lubię patrzeć na ich pomysły.
    Poza tym od czasu do czasu kupuję jakież gazety, żeby wiedzieć mniej więcej jakie są trendy.

StudioDobregoStylu
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Ja podobnie jak Wy- fora internetowe oraz blogi z modą,to główne źródła moich inspiracji,chociaż sama także staram się być bardzo kreatywna.

Wilady.pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Ja korzystam z blogów na temat mody,można znaleźć tam ciekawe,interesujące artykuły. Internet to potężne źródło,niemal na każdym kroku mamy do czynienia z różnego rodzaju inspiracjami związanymi z modą.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " modowe inspiracje."

Przewiń na górę