- AutorOdp.
- 9 marca 2011 at 12:53
Word Fashion- jest oglądana u mnie czężciej niż wiadomożci czy telenowele 😛
a inspiracje czerpię włażnie z pokazów tych Wielkich projektantów 😀
oraz trochę podpatruję gwiazdy, gdyż one noszą włażnie stroje projektantów
ale moim Guru jest projektant mody z mojego rodzinnego miasta- no ba trzeba być „patriotą” – Dawid Woliński 8) ❗9 marca 2011 at 22:22[usunięto_link] wrote:
Jakubek, troche przesadzasz już a tą edycją! Niedługo nic nie będzie można linkowac ;/
Droga Mirabelko
można linkować TYLKO fotki (poprzez serwisy typu fotosik) i niektóre linki yuotuba
Każdy inny link będzie usuwany.
To nie forum ogłoszeniowe, reklamowe itp25 maja 2011 at 10:25ja też lubię blogi modowe i mam kilka ulubionych
a moja ulubiona szafiarka występuje nawet w programie telewizyjnych Moda z Bloga,
kibicuje jej i mam nadzieję, że wygra 😀26 maja 2011 at 12:07jakubek wrote:Droga Mirabelko
można linkować TYLKO fotki (poprzez serwisy typu fotosik) i niektóre linki yuotuba
Każdy inny link będzie usuwany.
To nie forum ogłoszeniowe, reklamowe itptez odnosze wrazenie ze usuwanie linkow jest haotyczne … bo skoro tylko fotki mozna linkowac to dlaczego np. link do firmy river island jest dopuszczony ?
4 czerwca 2011 at 09:20Ja zawsze ubieram się i kupuję to co jest w dobrej cenie i przede wszystkim musi mi wpażć w „oko” 😀
8 czerwca 2011 at 09:08Ja przeglądam blogi modowe, czasami coż podpatrzę, rozglądam się na ulicy jak zobaczę kogoż w fajnej stylizacji i oglądam programy o modzie, ostatnio leci fajny program na tvn style „Moda z bloga”:)
12 lipca 2011 at 14:35Oglądając telewizję wyłapuję trendy mody i staram się tak kompletować ubranie, żeby wyglądać podobnie.
3 sierpnia 2011 at 09:02Teraz jest bardzo dużo promocji. Kupuje to co mi sie podoba i w czym dobrze wyglądam.
4 sierpnia 2011 at 07:17Kieruje się ceną i wygodą.
U mnie znajdziecie to czego szukacie:
[usunięto_link]17 sierpnia 2011 at 12:36Wg mnie jak najbardziej pasuje,podoba mi się:) A co do modowych inspiracji to myżlę,że każdy ubiera się wg własnego stylu oraz gustu.. Grunt żeby było nam w tym wygodnie.
20 września 2011 at 23:28@Karoli24 wrote:
A ja osobiżcie szukając nowych inspiracji przeglądam wszelkiej mażci blogi o modzie oraz [usunięto_link]. Wole szukać ciuchów w sieci bo tam jeżli coż mi się spodoba od razu mogę to kupić:)
całkiem się z Tobą zgadzam – przytaczaj, Kochanie 😀
4 października 2011 at 07:18Moim zdaniem ważne jest jeszcze to,aby oprócz tego iż wyglądamy dobrze,czuć się w danym ubraniu wygodnie. W końcu to my będziemy w tym chodzić na co dzień,więc powinnyżmy zadbać o ten szczegół.
23 października 2011 at 21:37modowe inspiracje czerpię z
[usunięto_link]24 października 2011 at 09:56Inspiracje czerpię tak jak pewnie większożć z mediów i z ulicy… fajnie podglądać inne osoby, które bawią się modą i czerpać inspiracje…
24 października 2011 at 10:39Moje inspiracja zaczerpnięte sa z mediów, stron internetowych.
Pozdrawiam [usunięto_link] - AutorOdp.