• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

byłam w tym tyg. na Nie zadzieraj z fryzjerem i w sumie to dawno się tak nie użmiałam 🙂

kasiak33
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

dopiero mi sie udalo obejrzec mamma mia rewelacja ten flmik polecam kazdemu 🙂

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Mamma mia żwietna komedia!

Słuchajcie, szukam wszedzie „Wybór Zofii” (Sophie’s Choice) i nie moge znaleźć w wersji polskiej. Ani w Beverly Hills, ani w internecie, jesli macie jakies „namiary” na stronke, bądź wypozyczalnie- dajcie znać. Mieszkam już w Krakowie (wiec moze ktoras z was o jakież wypozyczalni tu słyszała z tym filmem?)

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

byłam w tym tyg. na Nie zadzieraj z fryzjerem i w sumie to dawno się tak nie użmiałam 🙂

Dokładnie, zgadzam się. Zochan przejdzie do legendy 🙂

kotEczek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Nie miałam czasu, żeby iżć do kina na Mamma Mia, żałuję będę musiała poczekać aż wejdzie na DVD, wszyscy włażnie polecają ten film. A napiszcie czy oglądałyżcie „świadectwo” ciekawa jestem jak został nakręcony i czy warto go obejrzeć..

Myszka19
    Member
    • Ekspert

wczoraj byłam na 33 sceny z życia.. i szczerze? nie polecam..

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Chciałam iżć na ten film włażnie, słyszałam, że smutny, ale nie jst wart obejrzenia?

Myszka19
    Member
    • Ekspert

według mnie nie jest wart zobaczenia..
    ale wiesz.. są gusta i gużciki 🙂

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

To zależy za jakim kinem przepadasz. A jaki Polski Film można polecic? ostatnio oglądałam „horror” Polski, i daleko mu do horroru.

lateksowa
    Member
    • Zapaleniec

No w sumie tu się zgodzę. Ale z polskich filmów lubię oglądać te na podstawie książek Grocholi np. Nigdy w życiu. I to mogę Tobie gorąco polecić. Jak będziesz miała szczężcie to może jakąż powtórkę w TV zobaczysz 😛

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja ostatnio byłam na „33 sceny z życia”. Myżlę, że każdy powinien sobie sam wyrobić zdanie na temat tego filmu.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

My się wybieramy na „To nie tak,jak myżlisz,kotku” 🙂 może ktoż już widział? 🙂

lateksowa
    Member
    • Zapaleniec

Widziałam fajną edycję Shreka na DVD wszystkie czężci. Myżlałam, że to może być fajny prezent na mikołaja ale gorzej jeżli akurat w żwięta puszczą w TV :). Byłoby głupio. Ale wydanie jest ładne „mikołajowe” :).

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Też zamierzam wybrać się na ten film pt.”To nie tak,jak myżlisz,kotku” , ale to pewnie dopiero w przyszłym tygodniu znajde czas, jeżli będziesz szybciej ode mnie daj znać czy się Tobie podobało.

P.S. Myszka19 o gustach się dyskutuje, każdy może mieć swoje zdanie i może jewypowiedzieć.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Włażnie wróciłam z filmu „To nie tak,jak myslisz,kotku” i naprawdę polecam 🙂 przede wszystkim dla fanów absurdalnego humoru 😀 a ten koleż z kabaretu Mumio jest po prostu jest rewelacyjny! 😆 uprzedzam jednak,że trzeba na bieżąco rejestrować,kto jest kim w tym filmie,bo nawet bohaterowie nie bardzo potrafili okreżlić swoją tożsamożć w pewnym momencie 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " na co do kina i co na dvd???"

Przewiń na górę