- AutorOdp.
- 10 maja 2009 at 20:34
ja dzis bylam na Winie truskawkowym i polecam z calego serca…
13 maja 2009 at 23:03Ostatnio bylem na Star Trek XI. Mi się bardzo podobało, ale w tym przypadku to nic wyjątkowego. Całą serię lubię, ale moja Dziewczyna powiedziała, że chce jeszcze raz 😉 Zresztą wystarczy spojrzeć, jakie oceny osiąga na box office, IMDb i filmweb’ie 😉 Polecam
8 sierpnia 2009 at 10:03ja się wybieram na Film Madonny „Mądrożć i Seks”
trailer
[usunięto_link]ktoż wczoraj był? wczoraj premiera była
8 sierpnia 2009 at 17:45też się na to wybieram, aż jestem ciekawa cóż to Madonna stworzyła..
9 sierpnia 2009 at 08:09byłem wczoraj 🙂
film jest o 2 postaciach, artyżcie, lekomance i baletnicy, o ich życiu w madrożći i nieczystożci, zarabianiu na życie w specyficzny sposób
IMO warto wydać te 14 zl na bilet
10 sierpnia 2009 at 13:56dzięki 😉
17 sierpnia 2009 at 11:10Polecam wszystkim Kac Vegas:) juz dawno nie widziałam tak dobrej komedii 🙂 były momenty gdzie płakałam ze żmiechu 😆 film jest o grupce kolegów, którzy wybrali się na wieczór kawalerski do Las Vegas i….
i zgubili tam przyszłego pana młodego 😀 co tam se działo ….. 😉4 listopada 2009 at 17:00ja była,m pod dużym wrażeniem filmu „Lustra”, bałam się później patrzeć w nie przez kilka dni, jednak w kinie na dużym ekranie robi wrażenie. Teraz nie mogę się doczekać kiedy pójdę na „2012”, żeby się pobać po raz kolejny 🙂
4 listopada 2009 at 17:02[usunięto_link] wrote:
Polecam wszystkim Kac Vegas:) juz dawno nie widziałam tak dobrej komedii 🙂 były momenty gdzie płakałam ze żmiechu 😆 film jest o grupce kolegów, którzy wybrali się na wieczór kawalerski do Las Vegas i….
i zgubili tam przyszłego pana młodego 😀 co tam se działo ….. 😉a ten film rewelacja! Byłam w kinie-super! Ten mały dzieciak w szafie, tygrys w łazience, niesamowite, może ktoż powie, że kiczowate i płytkie, ale ja się usmiałam na nim 🙂
13 listopada 2009 at 12:12Generalnie wydaje mi się że ostatnoi w kinie to nic się nie dzieje ! Aczkolwiek widziałam jeden film wart uwagi i polecenia „Nigdy nie mów nigdy” z Anną Dereszowską, Olszówką, Wieczorkowskim i Wieczorkowskim. [usunięto_link] Pozdrawiam
13 listopada 2009 at 14:17Do kina:
„Solista” – polecam wszystkim, którzy lubią kino mówiące coż więcej niż komedyjki dla kretynów ze żlicznymi panienkami w rolach głównych.
Plus genialny Jamie Foxx (myżlę, że będzie nominacja Akademii) oraz jak zawsze obezwładniający Robert Downey Jr.
13 listopada 2009 at 15:30@the quene wrote:
Do kina:
„Solista” – polecam wszystkim, którzy lubią kino mówiące coż więcej niż komedyjki dla kretynów ze żlicznymi panienkami w rolach głównych.
Przepraszam że wyraziłam własną subiektywną opinie ! czy to jest powód aby obrażać ludzi ?
13 listopada 2009 at 17:00Dobrze się czujesz?
Nawet nie czytałam Twojego posta 😆
Ale skoro tak Cię oburzyło moje zdanie na temat kinematografii, to widocznie nie czujesz się najlepiej ze swoim repertuarem filmowym.
14 grudnia 2009 at 21:09Byłam na Mikołajku z kumpelka – nieźle sie użmiałyżmy 🙂
20 grudnia 2009 at 19:36[usunięto_link] wrote:
Generalnie wydaje mi się że ostatnoi w kinie to nic się nie dzieje ! Aczkolwiek widziałam jeden film wart uwagi i polecenia „Nigdy nie mów nigdy” z Anną Dereszowską, Olszówką, Wieczorkowskim i Wieczorkowskim. [usunięto_link] Pozdrawiam
wybierałam się na to jak sójka za morze i w końcu nie poszłam… chyba będę musiała żciągnąć..
- AutorOdp.