• Autor
    Odp.
  • Myah
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 21
    • Bywalec

ja dzis bylam na Winie truskawkowym i polecam z calego serca…

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ostatnio bylem na Star Trek XI. Mi się bardzo podobało, ale w tym przypadku to nic wyjątkowego. Całą serię lubię, ale moja Dziewczyna powiedziała, że chce jeszcze raz 😉 Zresztą wystarczy spojrzeć, jakie oceny osiąga na box office, IMDb i filmweb’ie 😉 Polecam

mir123bych
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ja się wybieram na Film Madonny „Mądrożć i Seks”

trailer
    [usunięto_link]

ktoż wczoraj był? wczoraj premiera była

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

też się na to wybieram, aż jestem ciekawa cóż to Madonna stworzyła..

mir123bych
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 44
    • Bywalec

byłem wczoraj 🙂

film jest o 2 postaciach, artyżcie, lekomance i baletnicy, o ich życiu w madrożći i nieczystożci, zarabianiu na życie w specyficzny sposób

IMO warto wydać te 14 zl na bilet

Blk
    Member
    • Zasłużony

dzięki 😉

muszka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Polecam wszystkim Kac Vegas:) juz dawno nie widziałam tak dobrej komedii 🙂 były momenty gdzie płakałam ze żmiechu 😆 film jest o grupce kolegów, którzy wybrali się na wieczór kawalerski do Las Vegas i….
    i zgubili tam przyszłego pana młodego 😀 co tam se działo ….. 😉

aura1000
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ja była,m pod dużym wrażeniem filmu „Lustra”, bałam się później patrzeć w nie przez kilka dni, jednak w kinie na dużym ekranie robi wrażenie. Teraz nie mogę się doczekać kiedy pójdę na „2012”, żeby się pobać po raz kolejny 🙂

aura1000
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Polecam wszystkim Kac Vegas:) juz dawno nie widziałam tak dobrej komedii 🙂 były momenty gdzie płakałam ze żmiechu 😆 film jest o grupce kolegów, którzy wybrali się na wieczór kawalerski do Las Vegas i….
    i zgubili tam przyszłego pana młodego 😀 co tam se działo ….. 😉

a ten film rewelacja! Byłam w kinie-super! Ten mały dzieciak w szafie, tygrys w łazience, niesamowite, może ktoż powie, że kiczowate i płytkie, ale ja się usmiałam na nim 🙂

logica
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Generalnie wydaje mi się że ostatnoi w kinie to nic się nie dzieje ! Aczkolwiek widziałam jeden film wart uwagi i polecenia „Nigdy nie mów nigdy” z Anną Dereszowską, Olszówką, Wieczorkowskim i Wieczorkowskim. [usunięto_link] Pozdrawiam

the quene
    Member
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Do kina:

„Solista” – polecam wszystkim, którzy lubią kino mówiące coż więcej niż komedyjki dla kretynów ze żlicznymi panienkami w rolach głównych.

Plus genialny Jamie Foxx (myżlę, że będzie nominacja Akademii) oraz jak zawsze obezwładniający Robert Downey Jr.

logica
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

@the quene wrote:

Do kina:

„Solista” – polecam wszystkim, którzy lubią kino mówiące coż więcej niż komedyjki dla kretynów ze żlicznymi panienkami w rolach głównych.

Przepraszam że wyraziłam własną subiektywną opinie ! czy to jest powód aby obrażać ludzi ?

the quene
    Member
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Dobrze się czujesz?

Nawet nie czytałam Twojego posta 😆

Ale skoro tak Cię oburzyło moje zdanie na temat kinematografii, to widocznie nie czujesz się najlepiej ze swoim repertuarem filmowym.

NatMed
    Member
    • Tematów: 1
    • Bywalec

Byłam na Mikołajku z kumpelka – nieźle sie użmiałyżmy 🙂

Blk
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Generalnie wydaje mi się że ostatnoi w kinie to nic się nie dzieje ! Aczkolwiek widziałam jeden film wart uwagi i polecenia „Nigdy nie mów nigdy” z Anną Dereszowską, Olszówką, Wieczorkowskim i Wieczorkowskim. [usunięto_link] Pozdrawiam

wybierałam się na to jak sójka za morze i w końcu nie poszłam… chyba będę musiała żciągnąć..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " na co do kina i co na dvd???"

Przewiń na górę