• Autor
    Odp.
  • miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

wlasnie wrocilem z Avatara, bajkowy film, jestem strasznie zajarany 😀 Na prawde wymyslenie i pokazanie w tak cudowny sposob tak bajkowego swiata to majstersztyk. ale oprocz efektu wizualnego film tez jest ciekawy, akcje sie nie dluzy, bardzo fajne kino.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

ja na Avatarze byłam wczoraj 🙂 szłam z trochę sceptycznym nastawieniem, ale przyznam szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Fabuła mi się podobała, pomysł również, no i efekty oczywiżcie też 🙂

patelka86
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Na DVD polecam „Pandorum”, thriller Sci-Fi.
    Ostatnio obejrzałam mimo różnych opinii i ogólnie mi się spodobał.
    Generalnie, nie jestem fanką sci-fi, ale mąż mnie namówił na ten film i
    ku mojemu zaskoczeniu nie był nudny, wręcz przeciwnie, bardzo ciekawy.
    Dla dziewczyn, które lubią komedie romantyczne polecam film „Przypadkowy mąż” z Umą Thurman- uroczy filmik, trochę przewidywalny, ale pozytywny 😀

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

a na „Wikołak” był ktoż? albo „Alicja w krainie czarów 3D”? chętnie posłucham wrażeń

WomenRule
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Też bardzo chętnie się dowiem, jakie wrażenia po „Alicji”, bo sama chcę się wybrać. Jako dziecko miałam bardzo skomplikowany układ z tą bajką – bo równoczeżnie ją kochałam i nienawidziłam:)
    Czy „Alicję” da się oglądać nie w 3D??

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

W sumie czytalam juz wiele niegatywnych opinii na temat Alicji… Wiec zastanowie sie czy pojde.A moze w ramach odkulturalniania – poczytam w zamian za to dobra ksiazke…

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

A mnie Alicja się spodobała – ale ja często tak mam, na opak, na przekór. Warto zobaczyć i nawet nasz polski dubbing nie psuje tak filmu.

Nastka
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Hej,
    Pytacie na co warto wybrać się teraz do kina?
    Ja ostatnio byłam na „Wyspie tajemnic” i muszę powiedzieć, że film rewelacyjny.
    Ciekawa, nieprzewidywalna fabuła, doskonałe aktorstwo (Leo) i żwietna reżyseria (sam Martin Scorsese).
    Mimo iż film trwał ponad 2 godziny, to chyba nie było na sali kinowej kogoż, kto by się nudził.

Szczerze polecam:))
    Pozdrawiam

fiflifionka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Słyszałyżcie coż może o nowej polskiej komedii „Piksele”? (ma się pojawić jakoż w maju) Znajoma mi wspominała, że zapowiada się ciekawy film o dziennikarce (gra ją Anna Cieżlak) i zastanawiam się czy wybrać się na to do kina. Co sądzicie? Może któraż z was wie o tym filmie coż więcej? Jakby ktoż znalazł fajną stronkę gdzie będzie więcej szczegółów o Pikselach to też piszcie:)

zuzzu
    Member
    • Początkujący

film ten ma premiere 28 maja, gra w nim Cieslak, Grabowski, Damimęcki i nawet Kayah! Zapowiada się super, fabuła wygląda interesująco a obsada nie zniechęca. 🙂 Fajną stronką jest na pewno fan page na facebooku, [usunięto_link], jest tam masa filmikow, zdjec i nawet konkursy!

H_ulka
    Member
    • Pasjonat

Do kina? Z obecnych premier to chyba nie ma nic, na co zdecydowałabym się wydać kasę na bilet. Już wolę poczekać na premierę dvd albo vod. Ciekawa jestem tego nowego Robin Hood’a – ale czy wart jest wizyty w kinie, coż czuję że będzie napompowany i już kojarzy mi się z Gladiatorem. 😕
    W weekend byłam u znajomych i oglądaliżmy I love you Philip Morris, z Careyem w roli głównej. O ile nie przepadam za tym aktorem tak tu mi się spodobał. Film wciąga od początku a co ciekawsze jest oparty na faktach.

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ja też czężciej korzystam z nvod niż wypad do kina. Zresztą pogoda teraz nie sprzyja. Po przyjżciu z pracy marzę żeby tylko się położyć i obejrzeć np. dobry film.

pikafka
    Member
    • Początkujący

wybralam sie na te „Piksele” i musze przyznac, ze nie tylko nie zawiodlam sie, co zostalam milo zaskoczona 🙂 bardzo fajny film, super pomysl, spojna calosc, fajny soundtrack, swietna gra aktorska – polecam.
    a ten fanpage to swietna sprawa, gratulacje dla ludzi ktorzy go stworzyli, niezla stronka 🙂

H_ulka
    Member
    • Pasjonat

Widziałam migawkę z tego filmu, interesująca ale do kina nie pójdę trochę za droga dla mnie taka impreza. Poczekam pewnie po wyjżciu z kin pojawi się na vod. Tak jak poczekałam sobie na Rewers, który całkiem szybko był w premierach nvod. A taki inny też ciekawy film polski Wszystko co kocham, zresztą o nim to nic wczeżniej nie słyszałam a bardzo fajny.

mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Skoro chcecie sobie oglądać coż na nVOD to na pewno polecam Wam Julie &Julia. Byłam już jakiż czas temu na tym w kinie i tak się użmiałam i zryczałam że nie macie pojęcia. Tak – zryczałam bo to tez wzruszająca opowieżć 🙂 Wczoraj sobie znowu wypożyczyłam i powiem szczerze że ten film jest przeuroczy i z cała pewnożcią jeszcze szybko mi się nie znudzi 🙂 Meryl Streep jest fenomenalną aktorką !
    Teraz czekam sobie na ” Zakochany Nowy Jork” jak wrzucą – bo tego nie maiłam okazji zobaczyć a słyszałam pochlebne opinie ;P

No a do kina wybieram się w tym tygodniu na Chinkę 🙂 Oglądał może ktoż ?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " na co do kina i co na dvd???"

Przewiń na górę