Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 317 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Ania, ja się zastanawiam czy na żlub sobie nie sprawić któregoż z nich, zawsze to coż ciekawszego niż klasyczny french 😉
    Co myżlicie? Będą się nadawały? Może jeżli nie na wszystkie paznokcie to jakiż taki akcent ciekawy?

girminna
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja widuję często czerwone paznokcie i np. czerwone buty czy krawat pana młodego. Kolor lakieru dobrany do innych dodatków jest ok 🙂

skarbek
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Na pewno naturalne paznokcie!kolor jasny róż, mocna czerwień

Gohusia
    Członek
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Jeżli letni róż to ten kolor z nowej serii Jessica, mnie się bardzo podoba.

pumpkin
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

A podobają się Wam te matowe lakiery do paznokci? Ja przyznam, że one bardzo fajnie wyglądają na zdjęciach, ale w rzeczywistożci trudno tak idealnie pomalować nimi paznokcie, żeby wyglądały tak idealnie.

marianeczka
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ostatnio używałam matowego malinowego, ale jakoż tak nie do końca mi leżał. Najczężciej u mnie pada na odżywkę bezbarwną, czarny albo totalnie szaleje i każdy paznokieć ma inny kolor 🙂

PachnacaAzalia
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Ja mam dziż dokładnie ten kolorek 🙂

Loloshop_pl
    Członek
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Jeżeli chodzi o matowe kolory paznokci,to nie bardzo mi się podobają,ale latem mogę czasem je nosić taki kolor,to w niczym nie przeszkadza. Bardzo lubię french oraz niebieski kolor:)

Kasztan
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Moim zdaniem fantastyczną opcją jest NO SHINE FINISH taki topcoat, który nadaje matowe wykończenie paznokciom. Także mając połyskliwy kolor dzięki tej odżywce można mieć dwa różne kolory.

AiszaPerfumy_pl
    Członek
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

A ja ostatnio byłam na hybrydach i zrobiłam sobie wakacyjną wersję frencza 🙂 każda końcówka ma inny kolor.

monicca
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ja ostatnio spróbowałam z niebieskim kolorem … włażciwie pierwszy raz tak niestandardowo 🙂 i zaskoczyłam tym wszystkich – naturalnie pozytywnie 🙂

Gohusia
    Członek
    • Zapaleniec

@ania33 wrote:

@pumpkin wrote:

A podobają się Wam te matowe lakiery do paznokci? Ja przyznam, że one bardzo fajnie wyglądają na zdjęciach, ale w rzeczywistożci trudno tak idealnie pomalować nimi paznokcie, żeby wyglądały tak idealnie.

Może taki topcoat ułatwi sprawę? Malujesz normalnie jak zawsze paznokcie, zwykłym lakierem i na to tylko ten finish i matowe wykończenie gotowe 🙂

co to za lakier ten topcoat? szczerze nie wiedziałam, że takie cuda istnieją.

migotka30
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja ostatnio bardzo polubiłam lakiery teksturowe – z kuleczkami i paseczkami od golden rose. Idealne na wakacje i w pięknych kolorach. Mnie przypadły do gustu najbardziej pastelowy róż, mięta i żółty z drobinkami w wersji piaskowej, a piórka (paseczki) turkusowo- czarne – niesamowite!!

Gohusia
    Członek
    • Zapaleniec

A jak się zaopatrujecie na lakiery matowe? z jakiej firmy najlepiej je kupić? które najlepiej się sprawdzają, rozprowadzają?

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja planuję kupić ten topcoat, jak tylko się pojawi w sprzedaży: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=491482824258604&set=a.171301766276713.43906.153143701425853&type=1&theater
    wtedy z każdego lakieru będę mogła sobie zrobić matowy 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 317 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę