• Autor
    Odp.
  • zoska011
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja tylko naturalne paznokcie noszą, żadnych tipsów i innych wynalazków. Mam o tyle dużo szczężcia, że płytka mojego paznokcia jest całkiem ładna, nie łamią mi się za bardzo i można powiedzieć, że jestem z nich zadowolona. Jeżli chodzi o kolor malowania to na codzień delikatnie, jakież beże zazwyczaj ale na wyjżcia uwielbiam malować na czerwono. Czerwone paznokcie to dla mnie taka klasyka i elegancja 🙂 Od razu lepiej się wtedy czuję 🙂

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ja mam dosc problemowe paznokcie, ogolnie jak jestem zestresowana to je obgryzam, nie moge sie tego oduczyc 🙁 na chwile obecna sa w oplakanym stanie 🙁 ale jesli je zapuszcze i pojde na manicure to wole jasne kolory, wiem ze Miss sporty ma takie mleczne, bladorózowe lakiery do francuskiego manicure’u a ja uzywam ich jako normalny lakier na paznokcie. lubie raczej delikatnie kolorki bo pasuja do wszystkiego, raczej przed wyjsciem nie mam czasu na malowanie paznokci na taki kolor, ktory bedzie pasowac do stroju itd.

fionka01
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

oczywiżcie pod kolor w jakim w danym dniu mam zamiar być ubrana

przecież wszystko musi pasować do siebie

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Ja kolor uzalezniam od aktualnych zasobów, od pory roku i stroju. 🙂
    Czasem po prostu na bezbarwny kolor ale koniecznie pielęgnuję je odżywkami. No i wazelinka z jesici do skórek jest – szczególnie w zimie – nieustannie w mojej torebce.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja nie dobieram pod kolor stroju 😉 tzn. pasujący owszem, ale nigdy nie identyczny odcień.
    ania33, tutaj mają cała serię wiosenną: [usunięto_link]

eRozkosz_pl
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Raz że zależy to od okazji a dwa od samego stroju,ja np bardzo lubię czerwony oraz french,uważam że są bardzo podniecające i kuszące dla mojego faceta więc czemu sobie tego odmawiać:)

Sonia94
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Paznokcie mam krótko-żrednie. Uwielbiam czerwony i jego ciemniejsze odcienie. Nigdy nie miałam tipsów i chyba mieć nie będę.

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Nowa galeria Jessici na wiosnę mnie urzekła.. doskonale poprawiają humor te nowe kolorki 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

masz na myżli Coral Symphony?

Kasztan
    Member
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Niebawem będzie kolejne 14 kolorów hybrydowych GELeration. Te wiosenne są cudne!

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

A wiadomo mniej więcej kiedy? niebawem mam wesele i takie wiosenne kolory byłby by idealne do mojej łososiowej kreacji 🙂

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja także poproszę o szczegóły bo zaciekawiły mnie to „wiosenne kolory”,wiec im więcej informacji tym rzecz jasna lepiej:)

BiBii
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja zawsze myżlę o jakimż fajnym kolorze, ale jak sięgam po koszyczek z lakierami to i tak zawsze wylosowuję czerwony lub jakież bordo 🙂

julietta
    Participant
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ja wole naturalny kolor. nie mam rano czasu na dobieranie koloru lakieru do stroju, ba, nawet nie mam zadnych lakierow do paznokci 😀 mam tylko odzywke z eveline, jak pomaluje dwie warstwy to mam ladny delikatny kolor 🙂

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Naturalny kolor jest bardzo ładny,natomiast na te specjalne okazje wybieram np french który podoba sie mojemu mężowi lub ognista czerwień:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " na jaki kolor malujecie paznokcie?"

Przewiń na górę