- AutorOdp.
- 18 lutego 2014 at 22:46
Ja tylko naturalne paznokcie noszą, żadnych tipsów i innych wynalazków. Mam o tyle dużo szczężcia, że płytka mojego paznokcia jest całkiem ładna, nie łamią mi się za bardzo i można powiedzieć, że jestem z nich zadowolona. Jeżli chodzi o kolor malowania to na codzień delikatnie, jakież beże zazwyczaj ale na wyjżcia uwielbiam malować na czerwono. Czerwone paznokcie to dla mnie taka klasyka i elegancja 🙂 Od razu lepiej się wtedy czuję 🙂
24 lutego 2014 at 18:39ja mam dosc problemowe paznokcie, ogolnie jak jestem zestresowana to je obgryzam, nie moge sie tego oduczyc 🙁 na chwile obecna sa w oplakanym stanie 🙁 ale jesli je zapuszcze i pojde na manicure to wole jasne kolory, wiem ze Miss sporty ma takie mleczne, bladorózowe lakiery do francuskiego manicure’u a ja uzywam ich jako normalny lakier na paznokcie. lubie raczej delikatnie kolorki bo pasuja do wszystkiego, raczej przed wyjsciem nie mam czasu na malowanie paznokci na taki kolor, ktory bedzie pasowac do stroju itd.
24 lutego 2014 at 18:47oczywiżcie pod kolor w jakim w danym dniu mam zamiar być ubrana
przecież wszystko musi pasować do siebie
25 lutego 2014 at 11:54Ja kolor uzalezniam od aktualnych zasobów, od pory roku i stroju. 🙂
Czasem po prostu na bezbarwny kolor ale koniecznie pielęgnuję je odżywkami. No i wazelinka z jesici do skórek jest – szczególnie w zimie – nieustannie w mojej torebce.28 lutego 2014 at 12:01ja nie dobieram pod kolor stroju 😉 tzn. pasujący owszem, ale nigdy nie identyczny odcień.
ania33, tutaj mają cała serię wiosenną: [usunięto_link]12 marca 2014 at 11:33Raz że zależy to od okazji a dwa od samego stroju,ja np bardzo lubię czerwony oraz french,uważam że są bardzo podniecające i kuszące dla mojego faceta więc czemu sobie tego odmawiać:)
19 marca 2014 at 16:46Paznokcie mam krótko-żrednie. Uwielbiam czerwony i jego ciemniejsze odcienie. Nigdy nie miałam tipsów i chyba mieć nie będę.
21 marca 2014 at 19:29Nowa galeria Jessici na wiosnę mnie urzekła.. doskonale poprawiają humor te nowe kolorki 🙂
9 kwietnia 2014 at 12:37masz na myżli Coral Symphony?
16 kwietnia 2014 at 23:06Niebawem będzie kolejne 14 kolorów hybrydowych GELeration. Te wiosenne są cudne!
25 kwietnia 2014 at 22:10A wiadomo mniej więcej kiedy? niebawem mam wesele i takie wiosenne kolory byłby by idealne do mojej łososiowej kreacji 🙂
29 kwietnia 2014 at 13:48Ja także poproszę o szczegóły bo zaciekawiły mnie to „wiosenne kolory”,wiec im więcej informacji tym rzecz jasna lepiej:)
29 kwietnia 2014 at 14:14Ja zawsze myżlę o jakimż fajnym kolorze, ale jak sięgam po koszyczek z lakierami to i tak zawsze wylosowuję czerwony lub jakież bordo 🙂
10 maja 2014 at 07:19ja wole naturalny kolor. nie mam rano czasu na dobieranie koloru lakieru do stroju, ba, nawet nie mam zadnych lakierow do paznokci 😀 mam tylko odzywke z eveline, jak pomaluje dwie warstwy to mam ladny delikatny kolor 🙂
15 maja 2014 at 10:35Naturalny kolor jest bardzo ładny,natomiast na te specjalne okazje wybieram np french który podoba sie mojemu mężowi lub ognista czerwień:)
- AutorOdp.