Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 317 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    malinka maja
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 45
    • Bywalec

french, czerwienie, bordo, ostatnio doszedł mi pękający brąz i kremowy – razem ładnie wyglądają 🙂 słyszałam o tych naklejkach z avonu ale ja tej firmy nie uważam, odkąd dostałam po szamponie łupieżu, ale te california nails wydają się byc ciekawe. wrzuciałam sobie w google i mają genialne wzory – na mega wypasie :))

szamanka
    Członek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Pomarańczowy, różne odcienie niebieskiego i zielonego, beżowy, delikatny róż i od czasu do czasu robię klasycznego frencha. I w przeciwieństwie do niektórych Pań nie trawię jakichż ozdób na paznokciach i w życiu nie zrobię sobie tipsów czy innych sztucznych wymysłów (na szczężcie paznokcie rosną mi w mgnieniu oka) 🙂

majeranekowa
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 33
    • Bywalec

zazwyczaj czerwony 🙂

Babydoll
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

czernie, fiolety albo nude. Jeden kolor jak dla mnie wygląda najlepiej.

rose_is_red
    Członek
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Nie maluję, za krótkie mam żeby malować, a dłuższych nie hoduję bo mi się źle pisze.

Mart
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

czas rozpocząć pracę w zawodzie zatem tylko bezbarwny lakier ewentualnie french i na to baza Jessici utrzymująca połysk. To będzie mój zestaw na dłuższy czas.

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

na szczężcie moja praca mnie nie ogranicza w żaden sposób, mogę poszaleć 🙂 najczężciej mam czerwień z jessici, uwielbiam ten kolor, teraz żwiąteczną błyszczącą akurat, jeszcze od żwiąt się trzyma 🙂

e-kosmetolog
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja sama sobie robię zele od 4 lat. kiedyż robiłam brokaty kolorowe, potem przeszłam na french ale nie mam czasu sama sobie robić paznokci więc żeluje je tylko i maluje lakierem kolorowym w tej chwili krwista czerwień jest bardzo modna. kształt paznokci migdałek. Też mi się ostatnio przestały podobać kolorowe tipsy ale fajną alternatywą są lakiery hybrydowe i włażnie żelowanie płytki i jej malowanie lakier trzyma się 3 tygodnie i nie odpryskuje.

marta_29
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja czerwony z Rimmela 🙂

pikna
    Członek
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Włażnie niedawno miałam okazje przetestować california nails j muszę się z Wami podzielić. Ogólnie jestem na tak! Bardzo fajnie się nakłada, trudno zepsuć efekt, a do tego naprawdę długo się trzyma. W normalnych lakierach najbardziej nie lubię zapachu i tego, że trzeba czekać aż wyschnie, a tu mam obydwa te czynniki wyeliminowane więc super 🙂

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Dzięki za opinię,może się przydać tak na przyszłożć. Ja maluje często na French,ponieważ pasuje mi do bransolety oraz srebrnego wisiorka:)

Alexandra100
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

u stóp zawsze mam brązowy, czerwony lub koral, zaż u rąk naturalne, perłowe.

Claritas
    Członek
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Dziż delikatny frencz 🙂

malinka maja
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

@pikna wrote:

Włażnie niedawno miałam okazje przetestować california nails j muszę się z Wami podzielić. Ogólnie jestem na tak! Bardzo fajnie się nakłada, trudno zepsuć efekt, a do tego naprawdę długo się trzyma. W normalnych lakierach najbardziej nie lubię zapachu i tego, że trzeba czekać aż wyschnie, a tu mam obydwa te czynniki wyeliminowane więc super 🙂

ja mam tak samo, dlatego coraz czężciej sięgam po gotowe naklejki 🙂 wygoda i zero smrodu, zero problemów z wyjżciem poza linię. zero problemów z drżeniem lewej ręki przy malownaiu prawej – czad 🙂

dziewczyny a jaki utwardzacz polecacie na lakier? macie jakież sprawdzone?

WeselneZaplecze
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

Najczężciej sięgam po róż lub czerwień.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 317 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę