Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 317 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    aisoglam
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Ja lubię kolory naturalne paznokci a czasami malowałam french. Nie przepadam za tipsami i paznokciami w kolorze fioletowym. W pracy było to niemile widziane i tak już zostało.

Mart
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

ja przede wszystkim patrząc na fakt pracy w służbie zdrowia nie mogę sobie pozwolić na rzucające się w oczy paznokcie, dlatego te postawione na tyle w linku – te jasne róże takie niemal jak płytka paznokcia bardzo mi odpowiadają.

tabletka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Kupiłam sobie żółty i pomarańczowy. Szaleję!!!

Pogas_pl
    Członek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Decydując się na intensywny kolor paznokci, powinnaż pamiętać o tym, że zwraca to dużą uwagę na dłonie “ nawet podczas codziennych, wydawałoby się mało znaczących czynnożci, ludzki wzrok skupia się na intensywnym kolorze. Kiedy decydujesz się na paznokcie krwistoczerwone lub np. jaskrawo żółte, powinnaż zadbać o ręce.

anita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Bordowy, ale marzy mi się coż bardziej szałowego.

Mandarynka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ze mnie ostatnio żmiała się znajoma widząc moją kolekcje lakierów – każdy odcień różu i czerwieni – nic poza 🙂 Ona maluje paznokcie na kolorowo, czarny, zielony, niebieski ale ja jestem w tym temacie bardzo zachowawcza;).

malinka maja
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

a ja sobie ostatnio w ten deszcz sieknęlam naklejki na paznokcie ze wzorkiem burbetty, do tego kalosze w taką kratkę i kolega się ze mnie żmiał w pracy 😛 że nawrt panokcie dopasowane do butów 🙂
    a widziałyżcie trend cieniowanego manikiru? ostatnio przeglądając jakież babskie pisemko rzuciło mi się w oczy. co myżlicie?

Mandarynka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Nie widziałam, nie słyszałam. Ale może wrzucisz jakież fotki i pokażesz? 🙂

ewissimo
    Członek
    • Bywalec

Klasycznie: czerwony lub francuski, ostatnio spodobal mi sie tez czarny i granatowy

malutkikwiatuszek
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

niebieski i zielony… w tym sezonie 🙂

czekoladka23
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ja lubie koralowy, bezowy szary chabrowy

Natka13
    Członek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Różnie, lubię kolory, teraz mam żółte, lubie też zielone, różowe, czarne i czerwone.

jagoda87
    Członek
    • Odp.: 21
    • Bywalec

mi ostatnio marzy się czarny kolor na paznokciach, nigdy nie miałam i chciałabym zobaczyć jak to będzie wyglądać i jak będę się czuła 🙂 I dlatego mam pytanie – ciężko jest ładnie i dokładnie pomalować paznokcie na czarno? Bo nie wiem, czy kombinować z lakierem czy od razu kupić naklejki 😉

Mart
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

@jagoda87 wrote:

I dlatego mam pytanie – ciężko jest ładnie i dokładnie pomalować paznokcie na czarno? Bo nie wiem, czy kombinować z lakierem czy od razu kupić naklejki 😉

Moim zdaniem to zalezy od przygotowania pøytki paznokcia i samego lakeiru. A jak byß skusiøa sié np na lakier pekajacy – http://www.jessicacosmetics.com/miva/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=cn676&Category_Code
    nie dosc ze ciekawszy efekt to wtedy na pewno nikt nie bedzie zwracal uwagi na niedociagniecia 🙂

malinka maja
    Członek
    • Bywalec

@Mart wrote:

@jagoda87 wrote:

I dlatego mam pytanie – ciężko jest ładnie i dokładnie pomalować paznokcie na czarno? Bo nie wiem, czy kombinować z lakierem czy od razu kupić naklejki 😉

Moim zdaniem to zalezy od przygotowania pøytki paznokcia i samego lakeiru. A jak byß skusiøa sié np na lakier pekajacy nie dosc ze ciekawszy efekt to wtedy na pewno nikt nie bedzie zwracal uwagi na niedociagniecia 🙂

fakt ciekawy efekt ale nie każdemu on podchodzi. mam koleżankę która preferuje tylko jednolite kolory. z czarnym jest ryzyko, jest zabawa. z dożwiadczenia wiem, żeby malować takimi kolorami trzeba mieć anielksą cierpliwożć i wprawę. bo ja ostatnio pomalowałam sobie jeszcze palce, a patyczkiem zmywając to, zmyłam trochę z paznokcia :/ ja bym zainwestowała jednak w naklejki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 317 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę