• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

a co się dzieje?

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

o rany mnie też przeraża to co piszesz, dziewczyno – ocknij się!Życie jest takie piękne i krótkie, po co sie tak beznadziejnie użalasz nad sobą?!Lepiej weź psa, jak nie masz to pozycz od sąsiada i idz na długi spacer,pooglądaj sobie drzewa, las może ci przejdzie!
    A z takim nastawieniem jak teraz ani się nie obejrzysz a niebawem zwabisz do siebie jakież prawdziwe nieszczężcie bo nasze myżli mają ogromną moc przyciągania.Jeżli twoje bedą tak negatywne i pesymistyczne jak teraz- to bedzie coraz gorzej, faktycznie.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Tu nie ma żadnego problemu,to po prostu taka poza-nieszczęsliwe emo.Mnie to męczy już… znajdz sobie,na Boga,jakies przyziemne problemy i nimi sie zajmij 🙄

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oj a moze ty chcesz po prostu byc w centrum uwagi i w taki beznadziejny sposob zwracasz na siebie uwage…. 🙄
    Uwierz narzekac kazdy potrafi.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Oj a moze ty chcesz po prostu byc w centrum uwagi i w taki beznadziejny sposob zwracasz na siebie uwage…. 🙄
    Uwierz narzekac kazdy potrafi.

Tez o tym pomyżlałam po przeczytaniu ostatniego postu xxEmmelinexx 😉

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

zapomnialyscie o mnie? odeszlyscie? potrzebuje was.. mimo nie zroumienia – waszej rady pomocy, nie jechania po mnie.. prosze… jest coraz gorzej 🙁

Może skorzystaj z pomocy psychologa, przez forum nie da się pomóc…

kissandgo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Emo.. ech…

moge byc wredna i skrytykowana, ale to rozpieszczone dzieciaczki… szukajce sobie problemow, bo na to jest moda…

xxEmmelinexx
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Jaka moda??? Co ty pieprzysz? NIe jest to raczej modne.. nioe robie tego spiecjalnie… mam doła.. od dawna… to juz z ponad rok bedzie.. znow zapytacie dlaczego? ludzi sie ze mnie smieja, bo emo.. ludzi ci nie rozumieja ze jestem emo poniewaz mi to pomaga… lepiej sie wtedy czuje.. jestem sama wysmiewana, smutna.. outsider.. 🙁

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Wiesz co narzekasz tylko że wszystko jest złe i do bani… A zrobiłaż coż żey tak nie było?? Masz doła? Z tego co piszesz to sama w ten dól wchodzisz i go pogłebiasz. I co chcesz żebyżmy Cię wyciągały? Przecież skoro Ci tak dobrze… Ty sama nie wiesz chyba czego chcesz.
    Moi rodzice gdybym tak narzekała, marudziła i była niezadowolona z zycia to daliby mi s****ą po głowie i by sie skonczylo. Bo Tobie nic chyba nie jest tylko jakież „widzimisie”.
    Powiedz z jakiego powodu masz doła, jaki masz problem wtedy byc moze jakos uda nam sie Ci pomoc. Obawiam sie tylko, ze Twoim problemem jest włażnie brak problemów…
    Wiesz ludzie chorzy i niepełnosprawni są bardziej zadowoleni z życia niż Ty. Cieszą się z tego co maja. A nie marudzą bo im źle bo żwiat żly i wszystko do d***. Nie marudz wiec tu tylko zrob cos zeby tak nie bylo.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja też czegoż tu nie rozumiem.
    Masz problemy dlatego jesteż emo, czy masz problemy, dlatego, że jesteż emo?
    Wynika z tego, że gdybyż przestała być emo to zniknęłyby Twoje problemy, bo biorą się jedynie z tego, że lubujesz się w użalaniu nad sobą, co nazywasz byciem emo (to jest dorabianie sobie ideologii do tego, że sobie nie radzisz).

xxEmmelinexx
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 41
    • Bywalec

@Olguż wrote:

no włażnie.. nikt mnie nie rozumie.. nikt 🙁
    moglabym gadac godzinami
    mowic o co mi chodzi a wsztscy zawze to samo.. beda sie nabijac
    dobijac
    niszczyc
    wbijac w ziemie
    tylko dlatego ze ktos nie radzi sobie
    ze jest emo

co ja bym dala za przytulenie… za cieplo..
    za MIŁOśĆ!

😥 😥 😥 😥 😥

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

A Ty dajesz innym miłożć?
    Nie uważam żeby ktoż się nabijał z emo, tak jak z metalowców. Po porstu dla mnie to robienie sobie samemu problemów, z nudów?

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

„no włażnie.. nikt mnie nie rozumie.. nikt 🙁
    moglabym gadac godzinami
    mowic o co mi chodzi a wsztscy zawze to samo.. beda sie nabijac
    dobijac
    niszczyc
    wbijac w ziemie
    tylko dlatego ze ktos nie radzi sobie
    ze jest emo „

mysle ze źle interpretujesz to wszystko…
    wszystkie słowa odbierasz jako atak na siebie. a wcale tak nie jest. mysle ze dziewczyny próbują Cię nakierunkować na inny sposób myżlenia, styl życia.
    jesli nie radzisz sobie z tym co masz i kim jestes to spróbuj znaleźć cos nowego… pomyżl np.co lubisz robic, co sprawia Ci przyjemnożc i zajmij się tym… moze rysujesz, piszesz, grasz na jakims instrumencie… a jesli nie, to próbuj nowych rzeczy, moze cos dla siebie znajdziesz. zajmiesz sie czyms i przestaniesz myslec o tym wszystkim. moze zapiszesz sie do jakiejs grupy, kółka która dzieli Twoje zainteresowanie.

mam tez wrazenie, ze Ty sama wcale nie chcesz zeby to sie zmienilo… oczekujesz od innych ze to zrobią za Ciebie, ze sami do Ciebie przyjda… ale tak nie bedzie… nikt nie bedzie żył ani umierał za Ciebie. sama musisz cos z tym zrobic. nie gadaj tylko dzialaj.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@Olguż wrote:

no włażnie.. nikt mnie nie rozumie.. nikt 🙁
    moglabym gadac godzinami

Napisałam czego nie rozumiem.
    Zadałam też pytanie, a w zasadzie w całym temacie zadałam kilka pytań.
    Umiesz czytać ze zrozumieniem i potrafisz odpowiadać na pytania?

Nawet nie dajesz nikomu szansy, jak można Ci pomóc, jeżli nie napisałaż jeszcze o żadnym swoim problemie konkretnie? 😕

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Mi dlugo – bo bylam taka zamknieta w sobie – pomagalo pisanie listow do niewiadomo kogo.. potem je palila lub darlam – bylo mi lepiej

ja tez tak robilam-faktycznie pomaga jest wiele innych rzeczy do zrobienia gdy ci zle,a nie usiasc i stwierdzic „bede smutna zla i obrazona na caly saita, bede emo”

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " on mnie zdradza, a ja wybaczam"

Przewiń na górę