• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A wracaj膮c do g艂贸wnego w膮tku…
    Pewnie,niech si臋 ka偶dy ubiera jak mu si臋 podoba,tylko s膮 pewne granice za kt贸r膮 ko艅czy si臋 poczucie dobrego smaku.I nikt nie powie mi,偶e panna,kt贸ra ma r贸偶ow膮 mini,ledwie zakrywaj膮c膮 ty艂ek,bluzk臋,kt贸ra zas艂ania tylko cycki i bia艂e kozaczki do tego(a na domiar z艂ego jest deko puszysta)jest estetyczna 馃槙 ka偶dy,kto ma odrobin臋 wyczucia i klasy nie za艂o偶y艂by czego偶,co go dodatkowo oszpeca.A wylewaj膮ca si臋 z nad spodni opona raczej uroku nie dodaje… 馃槙

vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Jako偶 nie rusza mnie co偶 takiego

Hegemonia
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 562
    • Zas艂u偶ony

Nie chodzi de facto o ruszenie i akcj臋 „o jaaa…jak ona wygl膮da”, a o fakt, 偶e takie widoki przykuwaj膮 uwag臋…

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

nie mam czasu bawi膰 si臋 w „blondynke” i

Masz co偶 do blondynek?:)

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link]. wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

No prosze to jednak nasza szlachcianka nie unika slonca i tez miewa czasem te bezklasowa opalenizne 馃檪 Miejmy nadzieje ze po wakacjach inne szlachcianki nie wyklucza cie z twojego kregu spolecznego 馃檪

tyle, 偶e ja opalam sie na zloto, a to jest roznica. nie smaze tylka na pomaranczowo, dzieki czemu wciaz mam zdrowa i naturalnie nawilzona skore. moje kolezanki „szlachcianki” czesto razem ze mna opalaja sie na sloncu, oczywiscie dopiero po uzyciu specjalnych kremow z filtrami.

ps, look under moj podpis nadal aktualne 馃槅

Ja r贸wnie偶 po solarium mam zlota opalenizne, skad ta glupota ze solarium opala na pomaranczowo? 馃檪

a co do podpisu to myslalam ze reklamujesz swoja strone prywatna 馃檪 to takie dziecinne i glupie…

martyna1
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

1.Solarium pono膰 zdrowsze mo偶e by膰 nawet od tradycyjnego opalania – lampy nie s膮 tak szkodliwe jak s艂oneczko. Tyle 偶e wiele kobietek nie umie si臋 opala膰 ani na s艂o艅cu, ani na solarium.
    2. Parvati reklamuje siebie, nie 偶adne tam stronki 8)

parvati.
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

a pewnie, ze siebie raklamuje. buhahahaha

autografy przez telefon :))))

martyna1
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Onione, nie chadzam na solarium, wi臋c chyba 藕le trafi艂a偶 馃槙 A promienie s艂oneczne s膮 do偶膰 szkodliwe, je偶li nie u偶ywasz 偶adnej ochrony, to mog膮 by膰 nawet bardziej szkodliwe ni偶 solarium. Wystarczy troch臋 poczyta膰 8)

Adusia
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Najgorsze jest to,ze najwiekszym priorytetm nastek robi sie wlasnie przyslowiowa barbie.
    Nie wazne czy figura ok,czy pachy ogolone,czy ubranie czyste.
    Wazne zeby wszystkiego bylo duzo,swiecaco i przesadnie 馃檮
    NIe razi mnie jeszcze tak bardzo ta cala barbie-jak razi mnie brak higieny 馃懣
    Widzialam nie jeden raz panienke z brudna szyja 馃懣 馃懣 z nieogolona pacha czy noga.Paznokcie u stop zolte,jakies takie brudne wprost-ale klapeczka musi byc uff.
    Co do jazdy w autobusie Ludzie myjcie sie!
    Jak mozna wyjsc rano z domu z tlusta glowa i brudem za panokciami ba z oddechem jak zgnity sledz noz mi sie roklada w kieszeni kiedy o tym pomysle:lol: 馃槅
    Do opalenizny nie mam nic bo sama lubie byc opalona,ale z umiarem
    Jest u mnie taka dziewczyna w oklolicy.
    Fakt moze ladna jest i zgrabna,ale to co ona robi ze soba to ufff.
    Solarium dla niej to miejsce zamieszkania.
    Wlosy przedluzone do pasa.
    Tips naturalnie musi byc.
    mini oj jakze by nie..nie wazne gdzie wazne by byla
    馃檮
    馃檮 馃槅

Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

To Parvati zmien nick na glupi lachon, lepsza reklama 馃檪

Hegemonia
    Member
    • Odp.: 562
    • Zas艂u偶ony

@Onione wrote:

Gratulacje. S艂o艅ce niebezpieczniejsze od lampy?

Wynik chadzania do solarium ju偶 wida膰. 馃槇

Ano wida膰 niestety 馃檨
    Za chwil臋 niech padnie jeszcze tylko stwierdzenie, 偶e cola jest zdrowsza ni偶 niegazowana mineralna i wysiadam…

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

DO tej pory wydawa艂o mi si臋, 偶e opalenizna znad Morza 艣r贸dziemnego i z nad naszego wygl膮da tak samo… ale je偶li si臋 myl臋 to wyprowad藕cie mnie z b艂臋du, bo szczerze przyznam, 偶e nie wiedzia艂am. W zwi膮zku z tym wydawa艂o mi si臋, 偶e czy po solarium, czy po s艂o艅cu cz艂owiek opala si臋 tak samo…

A mo偶e jednak mam racje? Bo s艂uchajcie. Zwykle gdy kto偶 chodzi na solarium to lubi przesadza膰, lubi tez wspom贸c si臋 samoopalaczem i wtedy innym mo偶e si臋 wydawa膰, 偶e opalenizna po solarium jest inna, pomara艅czowa. Ale je偶li kto偶 chodzi powiedzmy raz w tygodniu na te 10 min, a inna osoba opala si臋 co 3 dzie艅 na s艂o艅cu, to wydaje mi si臋, 偶e kolor opalenizny jest ten sam, co?

Sama ju偶 nie wiem.

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

to zalezy od odleglosci zrodla promieni UV od skory a takze od intensywnosci tych promieni!!

vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

nie mam czasu bawi膰 si臋 w „blondynke” i

Masz co偶 do blondynek?:)

Oczywi偶cie 偶e nie 馃榾

parvati.
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

To Parvati zmien nick na glupi lachon, lepsza reklama 馃檪

nie obrazaj mnie, gowniaro, bo najzwyczajniej w swiecie nie wiesz, co piszesz.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " pryszcze, schaby, majty na wierzchu…uroki lata."

Przewi艅 na g贸r臋