- AutorOdp.
- 10 czerwca 2008 at 19:15
[usuni臋to_link]. wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
To Parvati zmien nick na glupi lachon, lepsza reklama 馃檪
nie obrazaj mnie, gowniaro, bo najzwyczajniej w swiecie nie wiesz, co piszesz.
a ty wiesz? 馃槅 馃槅
10 czerwca 2008 at 19:46Lol! Parvati bez kropki- orygina艂 i Parvati z kropk膮- podr贸ba. hahaha
Co z prawami autorskimi? 馃榾10 czerwca 2008 at 19:57ktory to orginal? 馃榾
10 czerwca 2008 at 20:09[usuni臋to_link] wrote:
ktory to orginal? 馃榾
Orgina艂u tu nie ma.
Orygina艂 to zapewne parvati. (bez kropki- gdyby偶 mia艂a w膮tpliwo偶ci). 馃槈10 czerwca 2008 at 20:30Jeny rozmnozyla sie…. 馃槙
10 czerwca 2008 at 20:32Wystarczy usun膮膰 z forum dziewczynk臋, kt贸ra si臋 nudzi.
10 czerwca 2008 at 20:35a moze to parvati w dwuch wcieleniach 馃檪 trzeba ja zapytac
10 czerwca 2008 at 20:47[usuni臋to_link] wrote:
Jeny rozmnozyla sie…. 馃槙
馃榾
10 czerwca 2008 at 22:02[usuni臋to_link]. wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
hehe ale kto偶 dobrze udaje 馃槈 Wszystkie te teksty pasuj膮 idealnie do parvati bez kropki.: nie obrazaj mnie, g贸wniaro, najzwyczajniej w 偶wiecie nie wiesz co piszesz 馃榾 Czysta parvati bez kropki :DDDDD
11 czerwca 2008 at 04:48@J贸zia wrote:
[usuni臋to_link]. wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
hehe ale kto偶 dobrze udaje 馃槈 Wszystkie te teksty pasuj膮 idealnie do parvati bez kropki.: nie obrazaj mnie, g贸wniaro, najzwyczajniej w 偶wiecie nie wiesz co piszesz 馃榾 Czysta parvati bez kropki :DDDDD
W艂a偶nie, 偶e nie.
'Podr贸ba’ jedynie cytuje gotowe wypowiedzi Parvati, bo nawet nie jest w stanie udawa膰 j膮 na tyle, by po prostu pisa膰 w jej stylu. S艂aba podr贸ba, niemal jak made in china…@Olgu偶 wrote:
Wystarczy usun膮膰 z forum dziewczynk臋, kt贸ra si臋 nudzi.
Je偶li dobrze typuj臋 t臋 osob臋 to by艂oby na Forum z miejsca spokojniej…
A wracaj膮c do tematu: by艂am przed chwil膮 z psem w lesie na spacerze (co z tego, 偶e nie ma 7, skoro las mam w odleg艂o偶ci kilkudzisi臋ciu metr贸w 馃槈 ) i co widz臋 na polanie? Barbie w szpilkach 馃槅 馃槅 Tylko jej pies…jaki偶 nie taki jak z zestawu z domkiem… 馃槅
11 czerwca 2008 at 11:05jak dla mnie parvati po prostu sie nudzi i potrzebuje podwojnej mocy dla uzasadnienia swoich niedorobionych argumentow.. :/
11 czerwca 2008 at 13:40[usuni臋to_link] wrote:
jak dla mnie parvati po prostu sie nudzi i potrzebuje podwojnej mocy dla uzasadnienia swoich niedorobionych argumentow.. :/
Taaa…r贸wnie dobrze mo偶na by tak pomy偶le膰 o Tobie 馃槅 Mo偶e to Tw贸j nowy spos贸b na 'odreagowanie’? Pomys艂 na zdeprecjonowanie Parv? Mo偶e po Parvati. powstanie ca艂y szereg klon贸w U偶ytkowniczek, z kt贸rymi zwykle si臋 spierasz? WarnGirl. , Olgu偶. , Tygrysek. , Onione. czy wreszcie Hegemonia. 馃檮
11 czerwca 2008 at 13:42nie nie, Ashha Jej nie lubi ale to nie Ona ;p takie moje zdanie ;p
11 czerwca 2008 at 13:50[usuni臋to_link] wrote:
nie nie, Ashha Jej nie lubi ale to nie Ona ;p takie moje zdanie ;p
Wiem, Ty obstawiasz J贸zi臋 馃槅
Tymzasem ja w艂a偶nie Assh臋, ju偶 nie raz udowodni艂a, 偶e ma ze sob膮 pewne problemy, wi臋c czemu nie mia艂a by wpa偶膰 na idiotyczny pomys艂 niudolnego klonowania Parv?No niech偶e kto偶 na IP spojrzy i prawd臋 nam powie 馃槈
11 czerwca 2008 at 13:51Swoj膮 drog膮,jaki jest cel tej 'akcji’?? bo ja szczerz m贸wi膮c nie ogarniam tego…jaka偶 totalna abstrakcja 馃檮 Autorka tego pomys艂u my偶la艂a,偶e nikt kropki nie zauwa偶y czy jak?? 馃槙
- AutorOdp.