- AutorOdp.
- 5 marca 2009 at 15:20
PARVATI ale Ty jestes POJEBANA, kurde te Twoje teksty, wiecznie nie na temat, najwyżej mnie zbanuja, ale admin dawno już to powinien zrobić z Tobą, Eta jeżli to przeczytasz to zrób proszę wreszcie coż z Tą kobietą….
7 marca 2009 at 08:06Niestety przez takie coż robi się off top 🙂
28 marca 2009 at 17:00przy nowej partnerce czasem tak bywa, stres „czy sie sprawdze” i tego typu rzeczy, do tego gdy jest to nowa partnerka to czesto facet ja strasznie idealizuje przez co jest baaardzo podniecony, no i wtedy czasem tak bywa ze skonczy szybciej niz powinien, bywa, chociaz wytrysk przed jakakolwiek proba seksu jako takiego to juz na prawde zadkosc, tak mi sie przynajmniej zdaje ;p
ktos tam pisal ze dla kobiety i seks bez orgazmu jest przyjemny, z tego co wiem to juz tak jest ze facetowi latwiej dojsc, brak doswiadczenia czasem jeszcze bardziej skraca czas trwania stosunku. w duzej mierze zalezy to tez od dopasowania kobiety do faceta, sa np kobiety ktore na prawde bardzo trudno doprowadzic do szczytowania, z drugiej strony bywaja faceci ktorzy szybko koncza, no ale z czasem partnerzy ucza sie jak sobie dogodzic, kwestia czasu i wzajemnej akceptacji.
problem przedwczesnego wytrysku tez dosc szybko mija, jak juz pisalem, na prawde ekstremalne sytuacje to zadkosc, przy poznaniu nowej partnerki bywa ze facet nie wytrzyma dluzej niz kilka minut, to tez zalezy od tego jak partnerzy dopasowani sa do siebie, czy on ma grubego a ona jest ciasna czy na odwrot ;p w kazdym badz razie, jakby nie bylo, czas leczy wszystko jesli tylko oboje partnerow tego chce ;p zawsze mozna poczekac kilka minut i dzialac dalej, za 2gim razem to facet juz na pewno wytrzyma dlugo, no chyba ze na prawde szybko skonczy to sie zestresuje „co ona sobie teraz mysli” lub cos w tym stylu to juz koniec ;p
2 kwietnia 2009 at 15:18Dokładnie!! Moj partner na samym początku gdy dochodzilo do zblizen (jeszcze przed naszym pierwszym razem) i juz bylo blisko do seksu nagle nie mogl we mnie wejżć i takie tam przykre, baaaardzo krępujące akcje, które w jego głowie tworzyły rózne dziwne scenariusze co do tego co mogłabym sobie o nim pomyżleć, gdy to on znowu zawiódł. Sytuacje powtarzały sie chyba ze trzy czy cztery razy, a gdy już wkońcu doszło do seksu to musze przyznać, ze za pierwszym razem trwał on kilka minut… ale po kilku treningach doszliżmy do wprawy i musze przyznać, ze czasami kochaliżmy sie po 2 godziny. Szkoda tylko, ze moj obecny partner był w ów czas moim pierwszym partnerem i nie potrafilam osiągnąć orgazmu podczas takiego maratonu… 😳 aż mi wstyd, ale poprostu nie bylam dożwiadczona… 😀 ale niważne. Tak włażnie jest, ze jak facet sie napali jak głupi pies, to jego Wacław też zachowuje sie jak wacuż głupiego pieska… i tyle. ale najwazniejsze, zeby powiedziec facetowi po nieudanej akcji, ze jeszcze przeżyjecie z******** seks i zeby sie nie martwil. Poza tym faceci o to nie umieją zadbać, ale wbrew pozorom dla facetów też ważny jest nastrój… jakias muzyczka… piwko (nie wiecej niz dwa bo znowu zawiedzie), moze żwieczki jak lubi…
9 kwietnia 2009 at 23:32chcialbym powrocic do strony 3, poniewaz jest to bardzo poważna sprawa, z którą tak naprawde mamy doczynienia non stop, jednak nie reagujemy lub z jakiż powodów nie mamy sily sie bronić a nawet z powodu nasilenia tej sprawy przestalismy zwracac uwage na dramatycznożć jej. Chociaz ta sprawa nie byla by w tej chwili związana z tematem i bedzie chyba wymagala zalożenia oddzielnego tematu, jednak brak sily na obrone przed psychologicznym najezdzctwem plci kobiecej na umysły męskie majacym na celu zgladzenie naszego zdrowego myslenia i postrzegania swiata, sprawianie na użytek plci kobiecje abysmy postrzegali kolor zielony niebieskiem, lub aż do tego stopnia abysmy widzieli kolor czarny białym powoduje, ze przytaczam fragment rozmowy oraz krotki opis.
Tu jest kawalek tej rozmowy :
Maariolkaa: Lepiej będzie jak i mężczyźni będą szanować kobiety
mhmm : eeeee nie wiem czy wiesz, ale mężczyźni szacunku do kobiet i uprzejmożci [przepuszczanie w drzwiach etc], są uczeni.
kobiet się takich zachowań nie uczyMaariolkaa: eee nie wiem czy wiesz że jest co raz mniej kulturalnych mężczyzn
mhmm : może dostosowują się do poziomu kobiet.
Maariolkaa: Hehe od kiedy masz takie szowinistyczne podejrzenia ?
– osoba plci meskiej przedstawiająca swoje uczucia po przeczytaniu hamskich wypowiedzi plci kobiecej, pisząc ze nie mają szacunku, spotyka sie z odpowiedzią plci kobiecej ze lepiej bedzie jak i mezczyzni bedą szanowac kobiety, płec meska odpowiadajac ze mezczyznji są uczeni szacunku, plec kobieca odpowiada ze jest coraz mniej kulturalnych mezczyzn, za stwierdzenie ze dostosowują sie moze do poziomu kobiet, plec meska jest juz okreslona szowinistą
Szowinizm – modne okreslenie padające na plec meską jesli ta postawi sprawe szczerze np wynalazcami są w 99% procentach mezczyznji, chocby podpaski zostaly wymyslone przez mezczyzne, mezczyzna tak wypowiadający sie odrazu zostanie uznany za szowiniste.
Mysle ze tą sprawą powinny zając sie sądy najwyższe, poniewaz najezdzctwo psychologiczne płci kobiecej na umysly meskie gladzi codziennie tysiące zdroywch umysłów meskich wypaczając je bezpowrotnie i prowadzi do obumarcia trzezwożci myżlenia.
26 kwietnia 2009 at 14:27Ja słyszałam ze w momencie przed wytryskiem nalezy chwile pryzstopowac i w penisie napiac miesnie i dalej lecisz;):D:D
26 kwietnia 2009 at 16:33[usunięto_link] wrote:
gdybys wiedziala, co znaczy orgazm w tym samym momencie, nie pisalabys glupot.
powiem szczerze: bylabym mega rozczarowana, gdyby moj facet mial tego typu problemy. masakra. wolalabym pojsc pod prysznic niz czekac az dokonczy palcem.
ja wiem co to znaczy, ale jakoż nie gardze innymi sposobami na osiągnięcie orgazmu, a tak naprwdę to kobiety
często się przechwalają i negują innych ponieważ same np. nigdy nie przeżyły orgazmu podczas seksu tylko tak mówią.
to tyle..parvati..a tak szczerze mówiąc to przedwczesny wytrysk występuje chyba wtedy gdy uniemożliwia seks, to znaczy zanim facet wejdzie w kobietę albo tuż po tym o ile mi wiadomo…
a normalna rzeczą jest że czasem mężczyzna dochodzi przed kobietą, w końcu musiałaby go w ogóle nie pociągać gdyby „walił” ją jak za przeproszeniem w gumową lalę…
zdarza sie, ze facet wczeżniej kończy i po to są inne sposoby, aby nas zaspokoić, a jak niektóre kobiety wolą iżć pod prysznic SAME SIĘ ZADOWOLIĆ to ich strata 😀 😆
co do facetów : myżlcie o danym de vito w białych kalesonach 😆
26 kwietnia 2009 at 16:38poza tym panowie nie bądźcie do końca pewni ze zadowalacie swoje kobiety zanim dojdziecie, bo one często tak tylko mówią..nie wszystkie…ale duzo ich jest 🙁
26 kwietnia 2009 at 19:33zes napisala wyrazów i obrazków napokazywala ze niewiadomo o co chodzi, wlasciwie zes mogla to w dwóch zdaniach zawrzec co napisalas i dotarlo by cos do umyslu co chcesz przekazac.
Ja bym chcial przekazac ze smieszy mnie ten „Problem wczesnego wytrysku” bo przeciesz jak to moze byc problem, w czym problem, acha juz rozumiem, że dziewczyna chcialaby sie poseksic i chlopak a niemogą bo już sperma poszła.
no ale to przeciesz mogą chyba drugi raz, bo przeciesz niewytrysnie za kazdym razem po minucie
wiec pozostaje przy zdaniu ze to nie problem, tylko urok seksu – ogromna dawka satysfakcji seksualnej dla dziewczyny (wiadomo co podnieca kobiety, to jak reagujemy na ich cialo, np gdy mają cialo ktorego nieakceptuja to niemogą wtedy tez odczuwac przyjemnosci sekualnej). Dla chlopaka moze to byc problem bo czuje sie smiesznie niedojzale itp
takze to nie jest problem, tylko szukanie problemu, najgorzej jak jeszcze ktos by wpadl na pomysl na stosowanie leków na ten problem. Bo ludzie lubią po swojemu ułożyc jak powinno być
28 kwietnia 2009 at 17:26[usunięto_link] wrote:
zes napisala wyrazów i obrazków napokazywala ze niewiadomo o co chodzi, wlasciwie zes mogla to w dwóch zdaniach zawrzec co napisalas i dotarlo by cos do umyslu co chcesz przekazac.
do Ciebie chyba nawet strzelający czołg nie dotrze 😆 „zes” 😯
3 czerwca 2009 at 18:21Materiał na podst. pewnej książki-poradnika o tym, jak cieszyć się dobrze, pięknie i długo wartożciowym seksem w związku miłożci (oczywiżcie dokonałem wyboru i pewnych korekt sensownych). Pisana przez parę szczężliwych około-czterdziestolatków. Tu o wytrzebieniu przedwczesnego wytrysku.
Przedwczesnym nazywamy każdy wytrysk, który się pojawi, zanim macie na niego ochotę. Ma on dwie przyczyny: nadmierne pożądanie albo lęk. Nadmierne pożądanie bywa od czasu do czasu czymż wspaniałym, ale notoryczne – męczy i w końcu stresuje, lub nawet nerwicuje – oznacza, że za rzadko lub bardzo nieregularnie uprawiacie seks. I zbyt pożpiesznie. Zastanówcie się nad tym i dostosujcie częstotliwożć Waszych zbliżeń, a także jego tempo do rzeczywistych potrzeb. Tu ludzie różnią się między sobą dożć znacznie. Co do lęku zaż¦ Nadmierny lęk przed przedwczesnym wytryskiem, może przerodzić się w fizjologiczny nawyk, taki jak impotencja czy jąkanie. Istnieje okreżlona seria ćwiczeń, które na ogół likwidują to zaburzenie. Polecamy, zastosujcie je niezwłocznie!
1. Do faceta. Sprawdź, wraz z partnerką, w jaki czas po wytrysku potrafisz uzyskać następną erekcję, czy to w wyniku samogwałtu, czy masturbacji przez partnerkę.(Notabene: to jedyny akceptowalny obecnie przeze mnie sposób masturbacji “ Hard-man). Podczas takiej próby powstrzymuj się żwiadomie przed orgazmem sprawdzając, jak długo potrafisz zachować sztywnożć członka. Róbcie to często.
2. Jeżli ten przedział czasu jest zbyt długi lub szybko tracisz drugą erekcję, potrzebujesz specjalnych ćwiczeń. Przeznaczcie czas na taki trening i ustalcie, że w jego trakcie nie będziecie podejmowali próby stosunku. Jeżli trzeba, niech partnerka pieszczotami doprowadzi twój członek do sztywnożci, a następnie niech masturbuje cię powoli siedząc na tobie okrakiem. Jej celem powinno być jedynie podtrzymanie erekcji, nawet gdyby musiała zwolnić tempo do jednego ruchu na trzy sekundy. Kiedy powiesz ˜stop, musi natychmiast przerwać. Nie powinna podejmować żadnych prób sprawowania nad tobą kontroli. Sam musisz zrobić wszystko, żeby leżeć nieruchomo. Nie przejmuj się, jeżli przy pierwszej próbie będziesz miał od razu wytrysk “ spróbujcie jeszcze raz po półgodzinie. Wykonujcie owo ćwiczenie tak często, jak tylko to możliwe, ale stosujcie jako przerywnik choćby krótki stosunek, żeby rozładować pożądanie. Niektórzy ludzie używają w trakcie stosunku lub sesji treningowych znieczulającego miejscowo kremu. Radzimy go spróbować, jeżli macie kłopoty z przeprowadzeniem tego ćwiczenia. Po ok. trzech tygodniach systematycznego treningu powinieneż utrzymać drugą, a być może nawet pierwszą erekcję przynajmniej przez pięć minut, a z czasem ten okres będzie się wydłużał. Jednoczeżnie staraj się wydłużać normalne stosunki. Korzystaj z wszelkich dodatkowych metod, żeby zapewnić partnerce pełny orgazm tak często, jak tego potrzebuje, ale przed penetracją powinna ona zrezygnować z bardzo podniecających lub w ogóle z wszelkich technik. Podczas penetracji staraj się wytrzymać nieruchomo jak najdłużej, odliczając czas.
3. Jeżli to nie skutkuje albo twój lęk rożnie, skontaktuj się ze specjalistą. Ale zwykłe ćwiczenie powinno pomóc! Jest ważne, żeby przeznaczyć wspólnie czas na sesje treningu seksualnego, kiedy to nie będziecie podejmować prób odbycia stosunku. Oboje na tym skorzystacie, przy czym kobieta nie musi się wcale obywać bez orgazmu “ naucz się korzystać z dłoni i języka, no i nie zapominaj o jej piersiach. Wyznaczając sobie osobny czas na zaspokojenie partnerki, będziesz mógł się pozbyć napięcia związanego z obawami o własną męskożć. Jeżli problem się utrzymuje, poradź się specjalisty (ponownie odsyłamy), zanim przekształci się w nawyk. Większożć mężczyzn z niewielkim dożwiadczeniem seksualnym ma skłonnożć do przedwczesnego wytrysku, toteż opisany trening mógłby im wydatnie pomóc.
Przy pierwszym pójżciu do łóżka z bardzo upragnioną partnerką przynajmniej 50% mężczyzn albo ma przedwczesny wytrysk, albo nie ma erekcji. Przeznaczcie na to całą noc, żeby można było podjąć drugą próbę, ale nie róbcie tego za wszelką cenę. Jeżli pójdziecie spać, prawdopodobnie mężczyzna obudzi się ze wspaniałym wzwodem!
Uwaga dla Waszego lekarza: Trójpierżcieniowe żrodki przeciwdepresyjne, takie jak amitryptylina lub imipramina znacznie opóźniają orgazm u niektórych mężczyzn, nie blokując przy tym erekcji “ czasem wystarczy minimalna dawka.
Tyle “ wybaczcie, że może przydługa – przeróbka z porad małżeńskich dobrze dożwiadczonych. Hard-man podpisuje się niemalże w całożci. Pozwoliłem sobie, bo nie można bazować w tak ważnej dziedzinie życia, jaką jest seks, na własnym ˜widzi-mi-się, nie czerpiąc w ogóle z dożwiadczenia innych¦Po to tu zresztą jestem na babskim forum “ to już dla tych, co o to pytają, hehe¦ A co Wy o tym sądzicie? Bardzo zapraszam do rozmów!
8 czerwca 2009 at 14:14Jejku, żeż niezły kawał podręcznika przytoczył. I bardzo dobrze, bo to ciekawe. Ale z przedwczesnym wytryskiem jak ze wszystkim – czasami nie wiadomo, co jest jego przyczyną. Bywa że fizjologia członka i wtedy nie ma rady – trzeba iżć do specjalisty i szukać tam pomocy.
4 lipca 2009 at 11:09a jak to wina fizjologii, to co wtedy?! Operacja?
4 lipca 2009 at 12:06Niekoniecznie, są na to leki, ale o tym powinien zadecydować lekarz, bo to w sumie poważna sprawa.
6 lipca 2009 at 00:33hard – jak zwykle można na Ciebie liczyć widzę 🙂 pięknie przytoczone i bardzo ciekawe dopiski 🙂
a możesz mi wytłumaczyć, jako przedstawiciel tej, a nie innej płci 😉 dlaczego mężczyźni tak się boją rozmawiać o problemach i iżć do lekarza? nawet na głupią konsultację? - AutorOdp.