• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

A Ty z poczucia, 偶e mo偶esz wszystkimi rz膮dzi膰, bo tak naprawd臋 na tym forum mo偶esz pogada膰 nic wi臋cej, tak偶e nie licz, 偶e ktokolwiek b臋dzie stosowa艂 si臋 do twoich zakaz贸w i nakaz贸w.

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

uwazasz, ze probuje TOBA rzadzic?

jaaazda:)))))))

nastepna:))))

NiEtYkAlNa
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

czas sie wyleczyc z zagran rodem z gimnazjum…do prawdy.

nie psuj atmosfery na forum:/

NiEtYkAlNa
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

a swoja droga. to ja dogaduje sie i z facetem-przyjacielem, a przyjaciolki tez mam.z kumplem moge pogadac o tym, o czym byc moze dziewczyny nie maja pojecia, z przyjaciolka odwrotnie.

kobieca
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Zdecydowanie wybieram me偶czyzn, ale z tym, z kt贸rym mog臋 szczerze pogada膰, musz臋 rozumie膰 si臋 niemal bez s艂贸w 馃檪
    Dziewczyny te偶 s膮 raczej ok, ale cz臋sto nie s膮 prawdziwie szczere (cz臋sto czuj臋 jak膮偶 zawi偶膰, zazdro偶膰, itp 馃檪 Natura kobieca! 馃檪

Zelka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Zdecydowanie faceci u mnie w temacie przyja藕ni wygrywaja mam jedna kochana przyjeci贸艂k臋, a przyjacieli trzech…nie m贸wi臋 偶e kobiety nie s膮 wspania艂ymi pomocnikami i bratnimi duszyczkami…ale m臋偶czy藕ni nie tylko potrafi膮 rozmawia膰 i doradza膰 ale patrz膮 na 偶wia bardziej obiektywnie(bynajmniej moi):))

np.na zakupy tylko z facetem(gejem) 馃槢

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

Zdecydowanie wybieram me偶czyzn, ale z tym, z kt贸rym mog臋 szczerze pogada膰, musz臋 rozumie膰 si臋 niemal bez s艂贸w 馃檪
    Dziewczyny te偶 s膮 raczej ok, ale cz臋sto nie s膮 prawdziwie szczere (cz臋sto czuj臋 jak膮偶 zawi偶膰, zazdro偶膰, itp 馃檪 Natura kobieca! 馃檪

oto偶 to, a w ka偶dym razie sporej cz臋偶ci os贸b:)

Zielonooka
    Member
    • Guru

Zale偶y od konkretnego faceta i dziewczyny.

dziwadelko
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

No to bardzo zale偶y od charakteru cz艂owieka… 馃榾 Bo zazdro偶ni i zawistni s膮 te偶 faceci, 馃槈 Trzeba dobrze trafi膰 – moi przyjaciele s膮 wymieszani pod wzgl臋dem p艂ci 馃榾

Reki
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Og贸lnie jest mi to oboj臋tne, mam przyjaci贸艂k臋 ale mam te偶 kumpli.
    Powiem tak nic nie zast膮pi uczucia ciep艂a gdy kolega bez 偶adnych sygna艂贸w zauwa偶a 偶e jest ci zimno i oddaje ci swoja czapk臋 馃榾
    Z m臋偶czyznami nie pracowa艂am na tyle d艂ugo 偶eby si臋 zrazi膰, za to teraz pracuje z kobietami kt贸re s膮 naprawd臋 super 馃檪

afro_disiac
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

kiedys uwazalam ze lepiej mi wychodza przyjaznie z facetami niz z kobitkami. myslalam sobie – baby to falszywe, niby sie usmiecha, niby wszystko pieknie, fajnie, a potem za plecami obgaduje, i do tego zazdrosnice nierzadko sie zdarzaja. ale z drugiej strony przejechalam sie niejednokrotnie na przyjazniach z mezczyznami – psuje sie bo zazwyczaj pojawia sie u kogos uczucie i potem z przyjazni juz raczej nici. tak wiec ani taka ani taka przyjazn wg mnie nie jest idealna. mam dwie przyjaciolki takie od wielu wielu lat. dosyc sprawdzone – wiadomo jakies tam wady sa ale i tak kocham je ponad zycie. a faceci to raczej kumple teraz dla mnie – zbytnio nie pozwalam sobie na przyjacielskie zaangazowanie z nimi. ale mam mnostwo znajomych i kobiet i mezczyzn i tak jest ok;]

Divay
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

przyjaciel czy przyjaci贸艂ka??
    moim zdaniem najlepiej mie膰 to i to ;))

ForceRecon
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 506
    • Zas艂u偶ony

Ja mam sytaucje p贸艂 na p贸艂. Troch臋 kobiet wok贸艂 mnie i m臋偶czyzn. I dobrze mi w tym towarzystwie.

G.
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ja mam przyjaciela i przyjaci贸艂k臋. Z ka偶dym z nich rozmawiam o zupe艂nie r贸偶nych sprawach i moich problemach. R贸偶nica jest jeszcze taka, 偶e czasem bardziej jemu ufam ni偶 jej, ale to kwestia tego jacy oni s膮, a nie ich p艂ci.

Wild_Angel
    Member
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

mam przyjaciela i przyjaci贸艂k臋.
    z t膮 r贸偶nic膮, 偶e przyjaciel mnie nigdy nie zostawi艂, zdradzi艂, oszuka艂 a przyjaci贸艂ka mnie zawiod艂a wiele razy.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " PRZYJACIEL-lepiej facet czy kobieta?"

Przewi艅 na g贸r臋