• Autor
    Odp.
  • elfilka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Jestem sama od 2 m-cy, już mam dosyć tego. Wiem, że to krótki okres, ale ja niestety nie należę do najcierpliwszych osób;) Do tego zbliżają się moje urodziny, Sylwester za pasem, a ja bez partnera. Nie lubię tak. Nawet nie wiem gzie można fajnych facetow poznać.Jakoż w neta i dyskotekowe znajomożci nie wierzę. Chyba potrzebuję pocieszenia;)

Polonka54
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witaj !!! – z różnych powodów jesteżmy same albo samotne. Piszesz, że jesteż sama od dwóch m-cy, wnioskuję, że coż się skończyło.Cierpliwożć Twoja + czas = ? No włażnie, żeby kogoż poznać trzeba wyjżć z domu. Sam KTOś do Ciebie nie przyjdzie. Znam przypadki kiedy zainteresowane osoby poznają się w internecie. To są trudne sprawy, wiem, nie chcę się tu wymądrzać, ale żeby kogoż poznać w dzisiejszych czasach trzeba bardziej się starać. Chcę Ci coż opowiedzieć. Kiedyż nie miałam z kim iżć na Sylwestra. A bardzo chciałam. W końcu poszłam z bratem koleżanki, który nie podobał mi się. Na miejscu w trakcie zabawy poznałam Tego Kogoż. Nasza znajomożć rozwinęła się na długo. Spróbuj, może akurat ten sposób zda egzamin. Życzę wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się urodzin – poznaj Kogoż i bądź szczężliwa. Rozpisałam się trochę jak na pierwszy raz, przepraszam. Pozdrawiam…………….

elfilka
    Member
    • Stały bywalec

Wiem, że sieząc w domu nikogo nie poznam. Jest mi co raz gorzej, boję się że znowu będę z nim mimo tego, że wiem, że nie powinnam. Pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć, nie można udawać, że jest dobrze skoro nie jest. Dziwne jest to wszystko dla mnie. Gdzie podział się mój optymizm? Chyba odszedł razem z latem i z nim.

Dorotea
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Po rozstaniu byłam sama ponad trzy lata.
    Nie odczuwałam samotożci.
    Zdarzało się,że spędzałam samotnie Sylwestra ( i nie była to dla mnie tragedia).
    Przez te lata nie tęskniłam za byciem z mężczyzną. A szukać kogoż aby nie być samemu na Sylwestra czy wogóle aby nie być samemu to nieporozumienie.
    Jest takie powiedzenie ” szukając miłożci nie pukaj do każdych drzwi,kiedy przyjdzie Twój czas sama wejdzie do Twojego serca i życia”.
    Żyj dalej swoim życiem (choć wiem jakie to trudne), i ten włażciwy pojawi się w odpowiednim czasie, kiedy oboje będziecie gotowi:)
    To zwiększa szansę na udany związek.
    Trzymaj się 🙂

Jeffany
    Member
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Elfika, może to tylko zwykła jesienna chandra? Spotkaj się z przyjaciółkami, zrób coż, co uwielbiasz robić i zamiast zastanawiać się, czego nie masz ( w tym wypadku faceta ), skup się na tym, co masz 🙂

elfilka
    Member
    • Stały bywalec

Dzieki za słowa otuchy;) Wiem, że płytkie są moje marzenia, ale cóż zawsze lubiłam jak ktos był z boku.

Polonka54
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

WITAJ ELFILKO !!! – zgadzam się ze słowami Dorotei, miłożć przyjdzie do Ciebie sama, czasami bywa, że w najmniej odpowiednim momencie. Że nie będziesz na nią przygotowana. Zaskoczy Cię. A jaka będzie smaczna. Wiesz przecież, że na każdego przychodzi pora. Na Ciebie też przyjdzie. Pozdrawiam…………………

elfilka
    Member
    • Stały bywalec

Życie jest piękne;) W końcu nabrało kolorów. Dzisiaj znowu disco, nie ma jak bawić się razem z przyjaciójmi.

elfilka
    Member
    • Stały bywalec

Jak myżlicie czy warto „wchodzić dwa razy do tej samej rzeki”??? Czy jest sens próbować ułożyć życie odnowa z kimż kto bardzo zranił?

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Można, ale pod warunkiem, że ta druga osoba zrozumiała swój błąd

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No to dzisiaj po 2 ponad latach rozeszlam sie z Piotrkiem..:( Od tak sobie uznal,ze mnie nie kochal..czuje sie jak?? FATALNIE!!!! Juz nigdy niz zakocham sie,nie uwierze i nie zaufam FACETOWI !!!!!!!! 😥 😥 😥 😥 😥 😥

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

No to dzisiaj po 2 ponad latach rozeszlam sie z Piotrkiem..:( Od tak sobie uznal,ze mnie nie kochal..czuje sie jak?? FATALNIE!!!! Juz nigdy niz zakocham sie,nie uwierze i nie zaufam FACETOWI !!!!!!!! 😥 😥 😥 😥 😥 😥

Jak to Cię nie kochał?

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Jak to Cię nie kochał?

faceci 👿 👿 👿
    mój ex w napadach zlosci i klotni tez nie raz mi powiedzial ze nigdy mu nie zalezalo..ze mnie nie kochal 😕 a bylismy ze soba ponad poltora roku
    pozniej zalowal tych slow..tlumaczyl ze byl zdenerwowany..
    teraz po 3 miesiacach od kiedy zerwalismy nie potrafi beze mnie zyc..nie umie normalnie funkcjonowac..caly czas dzwoni..pisze na gg..non stp szuka kontaktu..dopiero teraz kiedy juz mnie nie ma uswiadomil sobie kim tak naprawde dla niego bylam i jestem..tylko ze juz chyab troche za pozno??!
    ehhh z facetem zle..bez jeszcze gorzej..
    a najgorsze jest to ze ludzie sami wyrzadzaja sobie krzywde..niby kochamy a kilkoma nieprzemyslanymi slowami mozemy tak bardzo zranic..po co??

elfilka
    Member
    • Stały bywalec

Wiesz u mnie jest tak samo. Odkąd się rozstaliżmy on też nie daje mi spokoju. Co prawda miałam dwa tygodnie spokój, ale teraz nie mogę się uwolnić od niego. Nie roumie, że nie ma dla nas powrotu. To znaczy mogę dać mu szansę, ale pod jednym warunkiem, którego chyba nigdy nie będzie w stanie spełnić. (może kiedyż Wam napiszę o co chodzi, ale teraz nie jestem na to gotowa). A jak narazie jestem na etapie rozkręcania nowej znajomożci;) Może jak będę z kims na stałe to zrozumie, że to koniec.

Nifares
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

elfilko 😀 zycie jest piekne A moze teraz daj sobie wolne z facetami i zajmij sie tylko i wylacznie soba ? 🙂
    ja przez 6 lat bylam sama po wielkim zawodzie i od ponad 2 lat jestem z kims na kogo czekalam całe życie i wiem, ze dobrze się stalo, ze z nikim się nie związałam w tym czasie bo twedy nie spotkalam bym tego jedynego 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " samotne kobiety"

Przewiń na górę