- AutorOdp.
- 23 listopada 2009 at 18:59
[usunięto_link] wrote:
Kupuję dużo przez internet, jednak jesli chodzi o sprzęt agd czy rtv to do tej pory nigdy nie zaryzykowałam takiego zakupu.
A to dlaczego? Moim zdaniem włażnie sprzęt rtv/agd bardzo się opłaca kupować przez internet. Nie dożć, że dostarczą go do domu to jeszcze można kupić taniej. Jak się wie co konkretnie chce się kupić to wtedy tylko się zamawia i przychodzi do domu. Jak coż jest nie tak to zawsze można zwrócić, reklamować albo wymienić. Kupiłam juz kilka razy sprzęt rtv/agd na 1komp.pl i nigdy nie miałam żadnych problemów! Zawsze bardziej się obawiam kupować na przykład ubrania bo boję się, że rozmiar będzie zły (chociaż też mi się nie zdarzyło).
29 listopada 2009 at 00:53Kupowanie przez internet znacznie ułatwia sprawę. Kiedy zamówiłam sobie na magicznaplaneta.pl lodówkę, to nie musiałam się martwić dojazdem, transportem i dodatkowymi formalnożciami, bo wszystko przywieźli mi pad nos. Oprócz tego zaoszczędziłam niezłą sumkę na takich zakupach, bo o dziwo, w internecie jest nawet do 30% taniej niż w normalnych sklepach.
29 listopada 2009 at 22:15Ja powoli zbieram na jakiż większy telewizorek, i pewnie najpierw pójdę do jakiegoż marketu dużego porównać sobie obraz, a potem zamówię w internecie. Jednak różnica cenowa jest bardzo duża i to się po prostu opłaca, a kurierem nie ma ryzyka.
30 listopada 2009 at 09:50Pewnie, że nie ma ryzyka. I ja tez tak włażnie robię zawsze. Najpierw sobie wybieram model, który mnie interesuje a później żmigam do domu włączam stronę internetową sklepu i zamawiam 🙂 A jak ktoż się boi kuriera i przesyłek to sklepy takie oferują czasem również odbiór osobisty:) Tylko np. przy zakupie lodówki lub większego sprzętu to jest już problem z własnym transportem 🙂
30 listopada 2009 at 19:44Oj ułatwia, ułatwia… Zwłaszcza przy okazji świąt 😛 Przyznam, że mnie nerwica bierze na samą myżl o chodzeniu po sklepach, więc w tym roku wszystko co mogę to chyba zamówię przez net 😛
A z tym nowym tv, czy czymż innym to popieram jak najbardziej! Wstyd by było nie skorzystać z takich okazji, jakie można znaleźć w sklepach internetowych 😀30 listopada 2009 at 22:06No szczególnie, że w żwięta zawsze są promocje 🙂 Więc nic, tylko oglądać się za katalogami i zniżkami. Ale by było fajnie, jakby Mikołaj przyniósł mi takie 42 calwe LCD (marzenia….) 😛
2 grudnia 2009 at 15:18czerwona jest fajna, ale ja się zakochałam w tej czarnej, kiedyż ją sobie kupię, ale jeszcze nie teraz, bo mam za małą kuchnię
3 grudnia 2009 at 17:57@ananeczka wrote:
masz na myżli LG w kolorze Black Stainless?
noooo… boska jest, kiedys sobie kupię, muszę ja mieć 🙂
7 grudnia 2009 at 02:19Ale super…kocham czarny 🙂
A jak się patrzy po necie, to takie bardzo dobre telewizory 42-47″ kosztują ok 5000 tyż. A to nie jest dużo za taki sprzęt, w porównaniu z tym co było 2-3 lata temu;) Bo jak dla mnie w marketach i sklepach z elektroniką nie bardzo się opłaca:P
7 grudnia 2009 at 10:51Pewnie, że ja kupuję sprzęt AGD w internecie, bo to jest dla mnie bardzo wygodne;) Nie mam czasu ani ochoty, żeby chodzić po sklepach i wybierać pralkę czy lodówkę. Dlatego wolę wejżć na stronę sklepu moderni.pl i coż wybrać. Wybieranie sprzętu AGD to tylko chwila;) Polecam każdemu;)
8 grudnia 2009 at 01:13Ależ oczywiżcie, że jest:D Idziesz wczeżniej do marketu pooglądać i pobawić się tym, co chcesz sobie kupić do domu 😛 Ja tak zazwyczaj robię, jak coż sobie kupuję 🙂 A tak nie dożć, że taniej to jeszcze kurier przywozi:P A teraz mi rodzice dali zadanie rozejrzeć się po telewizorach 😈
21 grudnia 2009 at 15:27zawsze tak robie, pomacam w sklepie, a kupuje w sieci, bo zazwyczaj taniej… na pralce zaoszczędziłam 300 zł, więc kupiłam sobie jeszcze żelazko 😛
ostatnio byłam wypróbować powłokę titanium w lodówkach LG i faktycznie nie zostają na niej żlady 🙂22 grudnia 2009 at 15:39Hehe, ja też jak byłam w EuroAGD to próbowałam, „palcatkowałam” te drzwi lodówki i nic. Zawsze to mniej sprzątania jest przy takiej powłoce.
22 grudnia 2009 at 17:45już sobie wyobrażam, ze dziecko mi łapek nie odbija na sprzęcie i piękna to wizja 😉 obecnie wszędzie mam jego odciski, o magnesach na lodówce to juz nawet nie wspominam 😉
jak nie kupię tej LG to chyba w jakiż sposób sama tą powłoką pokryję starą lodówkę 😉27 grudnia 2009 at 15:31Te powłoki to tylko na nowej lodówce są. Może w przyszłożci pokusisz się na tą lodówkę. Co nowe to nowe. 😉
- AutorOdp.