• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Przy okazji bierzesz pod uwagę efekty uboczne?
    Naucz prawidłowo odżywiać ,a nie być na lekach.

niunia14
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

🙄 efekty uboczne zawsze beda i trzeba sie ztym liczyc ,,,lecz na pewno po kuracji 3 lub 4 mies nic nikomu nie bedzie,,, a zawsze pare kilo zniknie niestety ja niemam mobilizacji ,,ani czasu na cwiczenie chodze na basen ale bez wspomagania niewiem jak by to bylo a po 2 to stosowalam duzo diet i jakies cwiczenia kupe miesiecy a efekt byl kiepski wiec podejrzewam ze kazda dziewczyna by sie podjela tego jesli masz jakis gwarantowany spadek wagi bez wysilku … 😯

meksykanka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

No włażnie. Ciągle ten pożpiech. Ja też nie mam czasu na zachowanie regularnożci w ćwiczeniach. Staram się nie jeżć syfu, ale na fitness chodzę czasem 3 razy w tygodniu a czasem wcale. Dlatego spalacz uważam za dobre rozwiązanie wspomagające. Dobre są spalacze oparte na zielonej herbacie. Ale w tej chwili biorę chitosan z Olimpu, który znacząco mi zmniejszył apetyt i zapobiega wchłanianiu tłuszczy. Tych spalaczy jest zresztą cała masa, ja kupuję na hellhound.pl, ale trzymam się raczej znanych marek.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ja biorę CLA z zieloną herbatą i pomału są efekty,a kiedyż zaczęłam brać ten suplement i odstawiłam bo nie pomagał.Może potrzeba czasu..diety i ruchu.Linea mnie zakwasiła organizm.

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Zdaje sie w takim razie, ze moja dietetyczka i znajomy, ktory to stosowal- sklamali… trudno, skusze sie jednak..

Zdaje się ,że trzeba zmienić dietetyczkę ;).Sama się przekonasz,że jest niewiele wart.

[usunięto_link] wrote:

lecz na pewno po kuracji 3 lub 4 mies nic nikomu nie bedzie,,,

Niekoniecznie

niunia14
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

tez tak uwazam nie kazda osoba po samej diecie chudnie ..wiec trzeba sobie jakos ulatwic niestety jedni chudna szybciej drudzy wolniej,,

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

tez tak uwazam nie kazda osoba po samej diecie chudnie

Każda, chyba ,że ma problemy ze zdrowiem ect.

[usunięto_link] wrote:

..wiec trzeba sobie jakos ulatwic niestety jedni chudna szybciej drudzy wolniej,,

Jak się czyta ,że coż trzeba to aż mnie wykręca.Rozumiem ,że w dzisiejszych czasach jest mania bycia chudym w szczególnożci u kobiet co nieraz haczy o obsesję,ale odpużciłbym niektóre preparaty szczególnie ,że są szkodliwe jak np twoja sibutramina.Może jeszcze nie masz zawrotów czy bólów głowy,brzucha,problemów z ciżnieniem,wątrobą,snem,psychiką – agresywnożcią lub depresją ,dreszczy,uderzeń gorąca czy problemów ze wzrokiem,ale powodzenia z tym żrodkiem i życzę by się nie pojawiły w przyszłożci nawet po odstawieniu.Nie obejrzysz się jak będziesz już po kilku opakowaniach i kilku miesiącach brania 😉
    Zrób sobie po cyklu testy wątrobowe i daj znać jak wyniki.
    To nie jest żrodek odchudzający tylko żrodek
    wspomagający leczenie otyłożci.

[usunięto_link] wrote:

Ja biorę CLA z zieloną herbatą i pomału są efekty,a kiedyż zaczęłam brać ten suplement i odstawiłam bo nie pomagał.Może potrzeba czasu..diety i ruchu.Linea mnie zakwasiła organizm.

Dobry suplement choć działa powoli ,jakiej firmy bierzesz,chyba trec?W jakich dawkach?

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Pharma Nord 1000mg 2-3 razy dziennie jak nie zapomnę..:)

Anonymous
    Member
    • Guru

Łykaj 3razy 🙂
    Dobre jest też clarinol i Tonalin

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

A można je wszystkie łączyć?

Anonymous
    Member
    • Guru

Nie ma sensu.To te same produkty z tym,że te co wymieniłem mają wyższą wartożć biologczną / w kapsułce jest więcej aktywnego składnika podajże na 1000mg około 800mg aktywnego.Lepiej kupować osobno cla i zieloną herbatę możesz wtedy dokładniej dawkować.
    Jakaż firma osiągnęła np. wysoki stopień substancji w danej kapsułce i opatentowali,sprzedają innym firmą pod nazwą zastrzeżoną.Dlatego nie sugeruj sie firmami ,bo to jeżli jest napisane np. tonail – niezależnie od firmy będzie to to samo ,ale ceny mogą być różne.

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Super, wielkie dzięki,mam nadzieje że trochę tańsze bo tej firmy CLA drogie jak bierze się 3-4 razy dziennie.Ale dzięki nim i gimnastyce udaje mi się utrzymać wagę raz 2-3 kg w dół albo w górę:) 😀

Anonymous
    Member
    • Guru

szukaj na allegro mają często promocje na suplementy

Letinka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

A czy ktoż z Was brał Fosanic? Słyszałam, że po nich nie ma efektów jo-jo i pomagają przy odchudzaniu bardzo skutecznie. Chętnie bym poczytała Waszych opinii o nim.

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

A czy ktoż z Was brał Fosanic? Słyszałam, że po nich nie ma efektów jo-jo i pomagają przy odchudzaniu bardzo skutecznie. Chętnie bym poczytała Waszych opinii o nim.

Dbajcie też o swoje zdrowie.

[usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tabletki odchudzające"

Przewiń na górę