• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hihi też bym chciała mieć taką fantazję 😛

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Tak wracając do tematu – to ja bym, chciała za jakiż rok wyjżć już za mąż (czyli w wieku 23 lat) ale chyba mi to nie dane 🙁

Kluseczka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

A bo ja wiem…Jestem jeszcze nastolatką i tak „na poważnie” jeszcze o żlubie nie myżlę 😉 Owszem są już marzenia o wielkim żlubie, udanym weselu, pięknej sukni…Ale to na razie nic pewnego, ot zwyczajna fantazja, spowodowana przez hormony budzące się do życia 😆 A jeżli już miałabym wybierać, to chciałabym mieć jakież 22-23 lata.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Marzyc to ja sobie też mogę… Nie mam chłopaka, ale wyobrażam sobie siebie po licencjacie jak staję na żlubnym kobiercu. Albo rok po licencjacie. Czyli tak 22-23 lata. Bardziej 23 🙂 ale najpierw to muszę miec z kim, bo samej to nie bardzo 😀 😀 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Marzyc to ja sobie też mogę… Nie mam chłopaka, ale wyobrażam sobie siebie po licencjacie jak staję na żlubnym kobiercu. Albo rok po licencjacie. Czyli tak 22-23 lata. Bardziej 23 🙂 ale najpierw to muszę miec z kim, bo samej to nie bardzo 😀 😀 😀

Jeszcze wszystko się może zdarzyć, Abi:)

Kasia_81
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja wyszłam w wieku 26 lat.

Chciałam rok temu, ale za późno zajęliżmy się poszukiwaniem sali na wesele. Ta która nam najbardziej odpowiadała nie miała już wolnego terminu na 2006 rok. Phi.. nawet 2007 do połowy był zajęty.

kobieta_25
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

a ja wychodzę za mąż w przyszłym roku w czerwcu i też będę mieć 26 lat,

zawsze chciałam wyjsc za mąż mając 25lat ale rok różnicy nie czyni 🙂 ważne że moj wybranek jest kochany

Fifi
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja zawsze chciałam wyjżć za mąż w wieku 24/25 lat,ale niestety nie będzie mi raczej jeszcze to dane,bo rozstałam się z wieloletnim partnerem,a teraz jestem z kimż innym więc nie tak szybko wyjde za mąż. 8)

madziula
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Uważam, że najlepszy wiek by wyjżć za maż to 24-28 lat (i więcej), 😛
    ma się już wtedy bardziej ukształtowane poglądy i wiadomo czego się oczekuje od życia.
    Jednak to indywidualna sprawa – jeżeli jest się gotowym już na ten krok w wieku 20 lat to czemu nie i podziwiam takie osoby.

Sama mam 24 lata, mam partnera, ale jeszcze 2 lata chcę poczekać 🙂

Madziunia
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Tak naprawdę zawsze myżlałam o tym, że wyjdę za mąż jak będę mieć ok.28 lat ale jak będzie naprawdę tego nie wiem…brakuje mi odpowiedniego partnera do tej roli! Niestety jak narazie mam za sobą same nieudane związki!!! No i moja sytuacja jest dożć skomplikowana bo jestem po przeszczepie, mam skromną rentę, nie wiem jak będzie z pracą w moim przypadku, nie wiem czy będę mogła mieć dzieci…może w tym tkwi też problem, że faceci boją się wiązać tak naprawdę
    z taką dziewczyną na stałe, a może to ja jestem jakaż dziwna…sama nie wiem w każdym bądź razie ciężko mi uwierzyć w miłożć 🙄

agaheb
    Member
    • Początkujący

Bardzo chciałabym już wyjżć za mąż .
    Mam 23 lata i jestem na ostatnim roku studiów a mój chłopak nawet o tym nie myżli. Twierdzi że musi najpierw go być stać na utrzymanie rodziny. Na pewno ma racje ale, wiadomo że wszystko przychodzi z czasem a tak nie wiadomo jak długo jeszcze bedzie czekał. Zazdroszcze moim koleżankom, które mają już bobaski 😀

agaheb
    Member
    • Początkujący

Mam 23 lata i jestem na ostatnim roku studiów a mój chłopak nawet o tym nie myżli. Twierdzi że musi najpierw go być stać na utrzymanie rodziny. Na pewno ma racje ale, wiadomo że wszystko przychodzi z czasem a tak nie wiadomo jak długo jeszcze bedzie czekał. Zazdroszcze moim koleżankom, które mają już bobaski 😀

agaheb
    Member
    • Początkujący

agaheb
    Member
    • Początkujący

Magnesia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Hmm. Ja byłam w odwrotnej sytuacji. Mam 22 lata i mój były chłopak( 25 lat) bardzo chciał mnie pożlubić, ale mi się jakoż nie spieszyło. Nie wyobrażam sobie żlubu przed 26-rokiem życia. Nie jestem tradycjonalistka. Do szczęsliwego zycia z partnerem nie potrzeba mi papierków.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " w jakim wieku chciałybyżcie wyjżć za mąż?"

Przewiń na górę