• Autor
    Odp.
  • baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Mi się ostatnio bardzo spodobały odżywki do paznokci z Golden Rose, mam teraz 4in1 i też sprawdza się jako top coat

szpika88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja polecam kosmetyki firmy Ziaja. Są niedrogie, a bardzo dobre.

Kejtix
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Osobiżcie używam dużo kosmetyków z golden rose np.pomadka do ust trwała i to bardzo -z serii Vision Lipstick, puder do brwi Eyebrow Powder, a do paznokci lakier z serii Rich Color- mają bogatą paletę odcieni (nudziaki to moje ulubione) i są dożć trwałe na naturanych paznokciach ok. 5 dni( na moich paznokciach 😛 ), a i odżywka Nail Growth stosuję już koło 2 miesięcy pod lakier i muszę przyznać że pazurki są mocniejsze 😀 Jak dotąd jestem zadowolona i mogę polecić, są to fajne kosmetyki za bardzoo atrakcyjną cenę

elizaca
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 27
    • Bywalec

też lubię GR, co do lakierów rich color to fakt- są bardzo trwałe, włażnie mam go na paznokciach:)

ala454
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

To ja polecam ulubione mleczko do ciała: [usunięto_link] 🙂

Kamila. Sow
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Pozdrawiam
    Kamila Sow.

Ja polecam kosmetyki z Firmy Aloe Vera. Rewelacyjne są. 😀 🙂

milakaja
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Jeżeli kogoż denerwuje używanie wacików, bo np. się rozwarstwiają, warto wypróbować takie suche bawełniane chusteczki Tami MyCare z Rossmanna, ja się ostatnio na nie skusiłam i powiem, że jestem bardzo zadowolona, są dużo bardziej wydajne i delikatne.

elizaca
    Member
    • Bywalec

te suche chusteczki to do demakijażu? ja jeszcze ostatnio zachwyciłam się pomadką Vision Lipstick, któa baaardzo długo się trzyma na ustach, także jestem mega zaskoczona i zadowolona:)

milakaja
    Member
    • Bywalec

A tą pomadkę to w Rossmannie można kupić? Ja chusteczek Tami MyCare używam zamiast wacików, do zmywania makiajżu, fajne są też do zmywania maseczki, ogólnie możesz ich używać do oczyszczania twarzy z jakimż swoim ulubionym kosmetykiem.

elizaca
    Member
    • Bywalec

wiesz co, w rossmanie nie widziałam, wygrzebałam ją w takiej małej drogerii, jest tam taniej niż w rossmanie, więc czasem i tam zaglądam, vision lipstick kosztowało dożć mało, a efekt jest super, w szczególnożci jak ktoż zaczyna dopiero przygodę z pomadkami, tak jak ja:) co do chusteczek to fajnie brzmi, muszę w takim razie koniecznie spróbować, raz kupiłam, tylko innej firmy i w ogóle nic nie zmywały i przez to się zniechęciłam do nich, ale jak te „żciągają” wszystko to poszukam:)

Wiki_W
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Mam bardzo sucha skore twarzy i niestety tansze kremy mi nie za bardzo pomagają. Pewnego dnia chłopak kupil mi na urodziny krem do twarzy Lierac hydra chrono i jest genialny. Bardzo goraco go polecam, co prawda nie należy do najtańszych ale za to na długo starcza. Jest bardzo wydajny.

Natomiast do ciala stosuje Neutrogene mleczko nawilzajace. Również polecam:)

Zakochalam się w tuszu do rzes bourjois twist up the volume. W ogole ta firma ma swietne kosmetyki do makijażu.

KatarzynaG
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja mogę polecić całą markę Avene i Uriache.

Dawka
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Jak już macie swoje kosmetyki godne polecenia, to sprawdźcie [usunięto_link] czy tutaj nie dostaniecie ich taniej

paprocwielkosc
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

olejki z alttery jako balsamy – sa naturlane, pięknie nawilżają skórę, cudnie pachną. uwielbiam <3

milakaja
    Member
    • Bywalec

> elizaca tak jak napisałam chusteczki Tami MyCare to są suche chusteczki, więc trzeba je zwilżyć albo wodą lub innym kosmetykiem do demakijażu- ale są bardzo wydajne, u mnie wystarcza spokojnie jedna chusteczka.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze kosmetyki godne polecenia"

Przewiń na górę