- AutorOdp.
- 20 stycznia 2015 at 20:59
Mi się ostatnio bardzo spodobały odżywki do paznokci z Golden Rose, mam teraz 4in1 i też sprawdza się jako top coat
16 lutego 2015 at 13:50Ja polecam kosmetyki firmy Ziaja. Są niedrogie, a bardzo dobre.
4 kwietnia 2015 at 20:35Osobiżcie używam dużo kosmetyków z golden rose np.pomadka do ust trwała i to bardzo -z serii Vision Lipstick, puder do brwi Eyebrow Powder, a do paznokci lakier z serii Rich Color- mają bogatą paletę odcieni (nudziaki to moje ulubione) i są dożć trwałe na naturanych paznokciach ok. 5 dni( na moich paznokciach 😛 ), a i odżywka Nail Growth stosuję już koło 2 miesięcy pod lakier i muszę przyznać że pazurki są mocniejsze 😀 Jak dotąd jestem zadowolona i mogę polecić, są to fajne kosmetyki za bardzoo atrakcyjną cenę
6 kwietnia 2015 at 09:06też lubię GR, co do lakierów rich color to fakt- są bardzo trwałe, włażnie mam go na paznokciach:)
10 kwietnia 2015 at 10:47To ja polecam ulubione mleczko do ciała: [usunięto_link] 🙂
12 kwietnia 2015 at 18:41Pozdrawiam
Kamila Sow.Ja polecam kosmetyki z Firmy Aloe Vera. Rewelacyjne są. 😀 🙂
16 kwietnia 2015 at 15:51Jeżeli kogoż denerwuje używanie wacików, bo np. się rozwarstwiają, warto wypróbować takie suche bawełniane chusteczki Tami MyCare z Rossmanna, ja się ostatnio na nie skusiłam i powiem, że jestem bardzo zadowolona, są dużo bardziej wydajne i delikatne.
17 kwietnia 2015 at 07:08te suche chusteczki to do demakijażu? ja jeszcze ostatnio zachwyciłam się pomadką Vision Lipstick, któa baaardzo długo się trzyma na ustach, także jestem mega zaskoczona i zadowolona:)
17 kwietnia 2015 at 12:43A tą pomadkę to w Rossmannie można kupić? Ja chusteczek Tami MyCare używam zamiast wacików, do zmywania makiajżu, fajne są też do zmywania maseczki, ogólnie możesz ich używać do oczyszczania twarzy z jakimż swoim ulubionym kosmetykiem.
21 kwietnia 2015 at 06:50wiesz co, w rossmanie nie widziałam, wygrzebałam ją w takiej małej drogerii, jest tam taniej niż w rossmanie, więc czasem i tam zaglądam, vision lipstick kosztowało dożć mało, a efekt jest super, w szczególnożci jak ktoż zaczyna dopiero przygodę z pomadkami, tak jak ja:) co do chusteczek to fajnie brzmi, muszę w takim razie koniecznie spróbować, raz kupiłam, tylko innej firmy i w ogóle nic nie zmywały i przez to się zniechęciłam do nich, ale jak te „żciągają” wszystko to poszukam:)
21 kwietnia 2015 at 16:01Mam bardzo sucha skore twarzy i niestety tansze kremy mi nie za bardzo pomagają. Pewnego dnia chłopak kupil mi na urodziny krem do twarzy Lierac hydra chrono i jest genialny. Bardzo goraco go polecam, co prawda nie należy do najtańszych ale za to na długo starcza. Jest bardzo wydajny.
Natomiast do ciala stosuje Neutrogene mleczko nawilzajace. Również polecam:)
Zakochalam się w tuszu do rzes bourjois twist up the volume. W ogole ta firma ma swietne kosmetyki do makijażu.
21 kwietnia 2015 at 21:46Ja mogę polecić całą markę Avene i Uriache.
27 kwietnia 2015 at 10:41Jak już macie swoje kosmetyki godne polecenia, to sprawdźcie [usunięto_link] czy tutaj nie dostaniecie ich taniej
27 kwietnia 2015 at 13:56olejki z alttery jako balsamy – sa naturlane, pięknie nawilżają skórę, cudnie pachną. uwielbiam <3
29 kwietnia 2015 at 11:26> elizaca tak jak napisałam chusteczki Tami MyCare to są suche chusteczki, więc trzeba je zwilżyć albo wodą lub innym kosmetykiem do demakijażu- ale są bardzo wydajne, u mnie wystarcza spokojnie jedna chusteczka.
- AutorOdp.