• Autor
    Odp.
  • elizaca
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 27
    • Bywalec

ja jestem zakochana w pomadce Vision Lipstick z GR, jest mega trwała, nie odznacza się na ustach i od razu inaczej się wygląda:)

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Bardzo mi się spodobały kremy Oeparol, kupiłam sobie taki mocno nawilżający (na dzień i pod oczy) i jest super, nie przepadałam wczeżniej za kosmetykami aptecznymi ale ten mnie pozytywnie rozczarował, fajnie że jest z olejem z wiesiołka (naszym rodzimym), dobrze się też sprawdza pod makijaż.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Hydrosence czy Essence? 🙂
    Bardzo fajne są te kremy, to fakt, polecam też łykanie suplementów z wiesiołkiem, oeparol piękna skóra jest super, efekty widać gołym okiem, szczególnie na włosach i paznokciach, chociaż stan skóry też się poprawił 🙂

Luska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

bardzo lubię rossmanowe żele pod prysznic, te pachnące owocami i ich maseczki do twarzy. Do makijażu- cienie inglot, tusze i kredki do oczy maybeline, szminki- avon 😀

iwonaw90
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

A ja tak: tusz Yves Roche (sexy pulp) nie skleja rzes, pogrubia je, ale przy okazji nadaje naturalny wyglad; podkład Pharmaceris nawilzajacy (teraz chce wyprobowac jeszcze kryjacy). Eye linery, jeszcze jestem w trakcie testowania, bo nie znalazłam tego jedynego, ale cos czuje ze ten ktory kupilam kilka dni temu z Miss Sporty jest całkiem ok. Do tego pomadka, ale jakas taka w naturalnym kolorze, ale tez nie mam swojej ulubionej

klaudiarolok
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A możecie polecić coż punktowego na wypryski?

Moniczka79
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Mnie mile zaskoczyły lakiery od sh z serii miarcle gel. Miałam ostatnio dożć intensywny tydzień w pracy i kompletny brak czasu na wszystko więc o malowaniu paznokci nie było mowy. W internecie znalazłam wiele pochlebnych opinii o tych lakierach i postanowiłam ich wypróbować. Lakier wytrzymał 5 dni na paznokciach w nienaruszonym stanie więc przyłączam się do jego wielbicielek.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Bardzo mi się spodobały kremy Oeparol, kupiłam sobie taki mocno nawilżający (na dzień i pod oczy) i jest super,

A nie zostawia na skórze tłustej warstwy ?

monia.zawadzka.1990
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Pachnące owocami balsamy, żele pod prysznic i wody toaletowe w yves rocher 🙂 cieżko się powstrzymać zeby ich nie sprobowac 🙂

glowawysoko
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja najbardziej skupiam się na włosach – ostatnio trafiłam na [usunięto_link] i teraz mogę to pochwalić 😉

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Bronzer z Golden Rose- Bronzing Terra Powder. Kupilam zachecona niska cena i pozytywnie mnie zaskoczyl- dopasowalam sobie odpowiedni odcien do skory i wlosow i teraz uzywam go by optycznie wyszczuplic twarz, a do tego by nadac cerze zdrowego kolorytu a’la skora musnieta sloncem. Dla mnie super, bo czuje takze ze nie tylko poprawia wyglad twarzy, ale takze pielegnuje skore i chroni.

eliza104
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Vichy, phamraceris, iwostin to moje ulubione firmy i zazwyczaj kupuję kosmetyki od nich.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Jak już mówimy o vichy, to krem z serii idealia, skin sleep jest dla mnie nr jeden.
    Nawet dziż gadałam o nim z siostrą (bo dałam jej go trochę) i stwierdzamy że jest rewelacyjny.
    Zdecydowanie trafia na moją listę kosmetyków którę musze mieć 😉

Mlodziaczka25
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Jeżeli musiałabym wybrać tylko jeden to byłaby to szminka channel, jest po prostu boska. oczywiżcie czerwien:)

welonka7
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Jeżli mogę polecić do makijażu to moim ostatnim odkryciem jest Bronzing Terra Powder Bronzer firmy Golden Rose, niedawno go kupiłam po promocji, co jest fajne, że ma kilka odcieni do wyboru, w zależnosci od rodzaju karnacji włosów, ja wziełam odcień 102, mam lekko rozjażnione włosy,ale karnacja ciut ciemniejsza 🙂
    Bronzer jest fajny, bo nadaje skórze promienny wygląd, dodaje twarzy blasku, a stosowanie go na kożciach policzkowych rozżwietli twarz.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze kosmetyki godne polecenia"

Przewiń na górę