- AutorOdp.
- 10 czerwca 2012 at 14:13
No tak, tylko ze przez jaki okres czasu trzeba przyjmować te witaminy zeby w ogole mozna było mówić o jakiż efektach… na pewno przez dłuższy okres, a jednak mezoterapia działa niemal od pierwszego zabiegu.
11 czerwca 2012 at 12:43Mam po zimie problem z kruszącymi się włosami.Może korzystałyżcie z jakiż niedrogich zabiegów w gabinetach fryzjerskich,które pomogły na dłużej?
30 czerwca 2012 at 07:00Ja mogę polecić kilka domowych sposobów. Ja dobrze odżywiłam włosy maseczki z olejków rycynowego i kokosowego. Dobrym sposobem jest także płukanie włosów w pokrzywie lub rumianku. Suplementy diety odżywiające włosy, skórę i paznokcie też na pewno pomogą.
4 września 2012 at 18:27Zgadzam się z Marysieńką. Też bardzo mocno wypadały mi włosy, wręcz wychodziły z głowy całymi garżciami. Zainwestowałam w kosmetyki naturalne bez silikonów i innej obciążającej chemii. Do tego suplementy diety ze skrzypem polnym, pokrzywą i po 3 miesiącach zauważyłam dużą poprawę. Wypadanie włosów może być też przyczyną choroby więc warto pójżć do lekarza po skierowanie na morfologię. Do tego ważne jest by często myć głowę. Włosy przetłuszczone i brudne szybciej wypadają.
7 września 2012 at 20:17Też mam suche włosy i dożć zniszczone końcówki. Jeżli chodzi o dbanie o włosy to ja postawiłam na naturalne kosmetyki i regularne wizyty u fryzjera. Co 2 miesiące podcinam końcówki a 2 razy w roku idę na zabieg, który odbudowuje włosy. Często je prostuje i mam zrobione ombre więc trochę cierpią. W domu stosuję szampon, odżywkę oraz taką mgiełkę ze skrzypem i pokrzywą. świetnie odżywia włosy, wzmacnia i nie wypadają.
14 września 2012 at 13:27Suche włosy to moj odwieczny problem. Polecam stosowanie odżywek naturalnych.
składajacych sie z Oliwy, jajek i miodu. Ostatnio kupiłam DERMENA – odżywke do włosów ([usunięto_link]) i powiem że poprawiły mi się. Nie wiem na ile jest to zasługa odzywki a na ile mojego odzywiania sie, ale jest lepiej 😉
Pozdr 🙂1 października 2012 at 08:56Też mam suche włosy i dożć zniszczone końcówki. Jeżli chodzi o dbanie o włosy to ja postawiłam na naturalne kosmetyki i regularne wizyty u fryzjera. Co 2 miesiące podcinam końcówki a 2 razy w roku idę na zabieg, który odbudowuje włosy. Często je prostuje i mam zrobione ombre więc trochę cierpią. W domu stosuję szampon, odżywkę oraz taką mgiełkę ze skrzypem i pokrzywą. świetnie odżywia włosy, wzmacnia i nie wypadają.
1 października 2012 at 10:39Trzeba działać na kilka frontów: od żrodka, na zewnątrz, profesjonalnymi zabiegami i domową pielęgnacją. W moim przypadku jest to: Vitapil, olej z łopianu, odżywki biosilk i regularne wizyty w salonie na podcinaniu zniszczonych końcówek i zabiegach takich, jak sauna ozonowa na włosy
2 października 2012 at 07:19jezu dziewczyny!!! przez ostatni rok duzo straciłam włosów, a wczoraj sie wsytraszylam, zwinęłam po umyciu i byłam w szoku jak mało ich zostało… jest mi tak smutno, staram sie odzywiac zdrowo, komsetyki do włosów tylko markowe a nadal lecą… Strasznie się zmartwiłam,
2 października 2012 at 13:02[usunięto_link] wrote:
jezu dziewczyny!!! przez ostatni rok duzo straciłam włosów, a wczoraj sie wsytraszylam, zwinęłam po umyciu i byłam w szoku jak mało ich zostało… jest mi tak smutno, staram sie odzywiac zdrowo, komsetyki do włosów tylko markowe a nadal lecą… Strasznie się zmartwiłam,
Jesteż na diecie?
19 października 2012 at 15:43na suche i zniszczone włosy polecam odzywkę Wella, Pro-Series, REPAIR, Odżywka odbudowująca do włosów zniszczonych. Jest na prawdę super. Używam jej już od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolona. A włosy są be porównania lepsze. Jak dotąd nie trafiłam na lepszą odżywkę do zniszczonych włosów.
22 października 2012 at 08:18Ja już probowałam wszytskiego nawet nafty z jajkiem nic nei pomaga
24 października 2012 at 16:28Polecam Ci suplementy diety wzmacniające włosy, skórę i paznokcie. Ja stosowałam Silicę. Efekty widoczne już po pierwszych dniach, z tym, że brałam tabletki 2 razy dziennie. Niestety trochę kosztują, w zależnożci od apteki, za blaszkę można zapłacić nawet do 10 zł. Ale warto
13 listopada 2012 at 18:57Hej, a próbowałaż może odżywki Toni&Guy do włosów suchych??? Miałam podobny problem, ta odżywka mi pomogła. Jest skuteczna a kosztuje tylko ok. 13 zł. Spróbuj może i Tobie pomoże 🙂
12 grudnia 2012 at 12:22ja mam tę odżywkę – kupiłam ją bo miałam okropny problem z suchymi końcówkami.
- AutorOdp.