- AutorOdp.
- 13 grudnia 2012 at 07:56
Oprócz szamponów i odżywek, warto stosować coż takiego jak olejek do włosów. Nakłada się go np. wieczorem i zmywa rano zwykłym szamponem. Najlepiej używać go jakież dwa razy w tygodniu.
14 grudnia 2012 at 07:43No też racja, tylko weź tu rano myj włosy jak za oknem taki mróz, ciemnica i trzeba wyjżć skoro żwit… Odżywka praktyczniejsza;p
14 grudnia 2012 at 07:52Racja :). Ale olejku używa się dodatkowo i wystarczy tylko od czasu do czasu, np. z piątku na sobotę 🙂
16 grudnia 2012 at 14:39no sporadycznie to można owszem:) to juz taka kompleksowa pielęgnacja, szampon, odzywka specjalne do takich włosów + jakież własne żrodki ratunkowe:)
30 grudnia 2012 at 12:06znam ten problem:( sama musze przejsc sie po sklepach za dobra odzywka, bo to juz jest nie do wytrzymania…Ola44 ja chcialam kupic odzywke do zniszczonych wlosow, ale w sumie nie stosowalam jej jeszcze i nie wiem czy zadziala… trzeba bedzie poeksperymentować.
4 stycznia 2013 at 08:40ale w sensie, że z tego toni guya chciałaż kupić, czy w ogóle?
Jeżli z toni, to żmiało możesz próbować, raczej nie stracisz na tym:)5 stycznia 2013 at 14:50suche matowe czy jakiekolwiek, jeżeli dobre kosmetyki sie kupi to można zrobić z włosami wszystko
7 stycznia 2013 at 14:23[usunięto_link] wrote:
suche matowe czy jakiekolwiek, jeżeli dobre kosmetyki sie kupi to można zrobić z włosami wszystko
Nie zgodzę się 🙄 Jeżli wlosy są faktycznie zniszczone np. prostowaniem, to nic ich nie uleczy, lepiej wtedy obciąć jakąż czeżć. Podobnie z rozdwojonymi końcówkami – nic ich nie scali.
8 stycznia 2013 at 12:42Polecam maske na włosy i zostawic na dluzej
9 stycznia 2013 at 13:49@PachnącaAzalia wrote:
[usunięto_link] wrote:
suche matowe czy jakiekolwiek, jeżeli dobre kosmetyki sie kupi to można zrobić z włosami wszystko
Nie zgodzę się 🙄 Jeżli wlosy są faktycznie zniszczone np. prostowaniem, to nic ich nie uleczy, lepiej wtedy obciąć jakąż czeżć. Podobnie z rozdwojonymi końcówkami – nic ich nie scali.
zgadzam się, włosy trzeba co jakiż czas podcinać i są sytuacje, w których to jedyne wyjżcie, ale stosując dobre kosmetyki możemy w znacznym stopniu ograniczyć ich niekiedy negatywny wpływ na włosy
19 stycznia 2013 at 13:44Godna polecenia jest również Odżywka Kokosowa Do Włosów Oilmedica. Odżywka ma bardzo szeroki zakres działania. Min. poprawia strukturę włosów, zamyka łuski, wzmacnia i pielęgnuje włosy, cebulki i skórę głowy. Zapobiega wypadaniu włosów. Dodatkowo jest bogata w wapń, magnez, potas i liczne mikropierwiastki (Zn, Cu, Mn, Fe) ważne dla wzrostu włosów.
21 stycznia 2013 at 13:59może w przyszłożci wypróbuje, teraz testuje T&G
28 stycznia 2013 at 11:45daj znac jak testy
31 stycznia 2013 at 13:36A co powiecie na odpowiednią suplementację dzięki której nasze włosy sie wzmocnią ?
Moze coż mozecie własciwego polecic ?1 lutego 2013 at 17:40skrzyp 🙂
a ja kurde zrobiłam sobie tzw. rekonstrukcję, dałam 150zł za to, panie zapewniała, że efekt będzie niesamowity a tutaj szczerze mówiąc nie ma szału 🙁
- AutorOdp.