• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

zniszczyc zycie to moze nowotwor mozgu…

bez kitu: gowniara jestes jeszcze nieziemska. w dodatku glupia strasznie.

wez nie rob z siebie „nazznaczonej” czy „doswiadczonej’ przez zycie, bo tak naprawde o zyciu i prawdziwych problemach pojecia nie masz.

idz na imprezke, wyjmij przed jakims palantem stringi z dzinsow, cyca wypnij i znajdzie sie nastepny, ktory cie posunie. bedzie po problemie.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Tu nie chodzi o seks… Tego mi najmniej brakuje. Ja chciałabym wiedziec, że ktoż o mnie myżli, że ktoż mnie kocha… A tak? Czuję się beznadziejnie. I to nawet nie dlatego, że go nie widzę, tylko, że on nie chce wrócic. Jest mi zle, dlatego, bo to ja przegrałam, to mnie upokorzył.

parvati
    Member
    • Guru

sama sie upokorzylas.

ale: ZASLUZYLAS NA TO.

Manora
    Member
    • Maniak

Wiem, bo to ja chciałam do niego wrocic… i to on ma nade mną przewagę. Tylko po co on mi jeszcze kity wciska, że mnie nadal kocha i chciał się mi ożwiadczyc, ale nie jest 100% pewien, więc nie wróci, bo nie chce mnie znowu zranic, nie chce patrzec jak cierpię.

W takim razie 2 postanowienia na Nowy Rok-
    1) brak spotkań z byłym i minimalizacja rozmów
    2) poznanie wartożciowego człowieka i bycie z nim

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Manora,dlaczego uważasz,że do szczężcia koniecznie jest Ci potrzebny facet?Zycie singla też może być szczężliwe 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ożwiadczyć się???!!!??? buahahahah 😆
    Naprawdę musisz być strasznie naiwna,skoro w to wierzysz.Bardzo przykro czyta się to,co tu wypisujesz…

Niektóre dziewczyny uważają za upokarzający fakt,że nie mają chłopaka-swojego „misiaczka”,o którym moga trajkotac godzinami.W niektórych grupach wiekowych posiadanie chłopaka jest wyznacznikiem „fajnożci” chyba 😆 Dlatego nieważne jaki-byle tylko był!Ważne,żeby sie mieć z kim pokazać na dyskotece szkolnej 😆
    I tu mamy własnie przykład zdesperowanej panny,która nie wyobraża sobie życia w pojedynkę.Dlatego tez pozwala traktowac się jak s****ę,byle tylko móc powiedzieć „mam chłopaka”. I ciągle napycha sobie glowę tym,co by było gdyby… I prawda jest to,co napisała parvati-robisz z siebie męczennice podczas gdy sama jesteż sobie winna.Przykra prawda.

Manora
    Member
    • Maniak

Tu nie chodzi o to, żeby za wszelką miec chłopaka. Nie chcę miec kogoż, żeby się z nim pokazywac. Chcę miec osobę, której o wszystkim mogę powiedziec, dla ktorej będę ważna. Chciałabym się ustatkowac, brakuje mi tego.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Manora, niestety widać, że zależy Ci na tym by mieć faceta, a nie być z konkretną osobą, na której Ci zaczęło zależeć.
    W ten sposób wychodzisz na desperatkę, a desperacja odstrasza, bo ludzie po prostu boją się, że ktoż będzie chciał się ich uczepić… a Ty od początku będziesz pokazywała facetom, z którymi się będziesz spotykać, że chcesz od nich miłożci i czułożci. A na to potrzeba czasu, więź pomiędzy dwójką ludzi musi się wytworzyć, pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć.

Ty chciałabyż jak najszybciej mieć kochającego faceta.
    Tymczasem najpierw powinnaż odpocząć od toksycznego związku i pokochać siebie.
    Inaczej się nie da. Chyba, że zależy Ci na byle czym albo na relacji opartej jedynie na seksie.

Manora
    Member
    • Maniak

Olguż, masz rację. Chciałabym wejżc za szybko w następny etap… Tak jakbym podżwiadomie pragnęła zastąpic byłego innym. Pewnie dlatego ten chłopak, którego poznałam w Niemczech się przestraszył…

poturbowana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Olguż, masz rację. Chciałabym wejżc za szybko w następny etap… Tak jakbym podżwiadomie pragnęła zastąpic byłego innym. Pewnie dlatego ten chłopak, którego poznałam w Niemczech się przestraszył…

Manora – spójrz na to inaczej – zobacz marzysz o kimż kto by wysłuchał Twoich problemów i z Tobą był.A przecież to masz- my Cię słuchamy i jesteżmy z Tobą – czy to nie wystarczy Tobie na razie , a może nie zdawałaż sobie z tego sprawy ,ze nie jestes sama.Głowa do góry i trochę cierpliwożci ,a wszystko się uloży. 😛 😛 😛 😛 😛

parvati
    Member
    • Guru

😆 😆 😆

alez ty nie masz szans na ustatkowanie sie!!!!
    uwierz mi: zaden koles nie oswiadczylby sie komus takiemu jak ty. nigdy.

poturbowana
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

😆 😆 😆

alez ty nie masz szans na ustatkowanie sie!!!!
    uwierz mi: zaden koles nie oswiadczylby sie komus takiemu jak ty. nigdy.

Nigdy nie wydawaj sądów ostatecznych , od tego jest ktoż INNY.Dlaczego wątpisz w to ,że ktoż jej się ożwiadczy?Czy Ty to wielka pustynia bez oazy?
    To smutne.

parvati
    Member
    • Guru

z prostej przyczyny, ktora juz tu podalam wielokrotnie: zaden normalny facet nie chcialby miec takiej dziewczyny. zony tez nie.

madrzy wartosciowu mezczyzni nie wiaza sie na powaznie z glupawymi laskami, ktore sie nie szanuja i maja do zaoferowanie jedynie wlasna c****.

taki lajf…

poturbowana
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

z prostej przyczyny, ktora juz tu podalam wielokrotnie: zaden normalny facet nie chcialby miec takiej dziewczyny. zony tez nie.

madrzy wartosciowu mezczyzni nie wiaza sie na powaznie z glupawymi laskami, ktore sie nie szanuja i maja do zaoferowanie jedynie wlasna c****.

taki lajf…

O BOŻE!- Mniej litożć – czy Ty nigdy nie błądzisz. czy Ty na tej biednej dziewczynie nie zostawisz suchej nitki , daj jej odpocząć i złapać tchu ,może nie wszysko sracone ,może te wszystkie jej przeżycia są potrzebne ,aby dojrzała do tych wyższych wartożci.No pomyżl!!!!!!Z całym szacuneczkiem dla Twej osoby. 😛 😛 😛 😛

parvati
    Member
    • Guru

droga do dojrzalosci nie polega na rozkladaniu nog i wypinaniu tylka przed byle kim.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wróciłam- pomocy!"

Przewiń na górę