• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No tak, mój tata ma ten sam problem – na widok tabletek generalnie rezygnuje z terapii 😉 Witamin nie chce przyjmować dobrowolnie, ale zauważyłam, że czasami mi podbiera Plusssz Up’a – zwłaszcza tego cytrynowego z magnezem 😉 Więc przynajmniej tutaj jakiż plus 😉

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Więc przynajmniej tutaj jakiż plus

plus dla plusssz up 😉
    muszę powiedzieć, ze doskonale rozumiem Twojego tatę

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Hmm, taki ostry tryb życia to rzeczywiżcie potrafi się dać we znaki. Mimo że początkowo czujemy się ok z taką gonitwą, to po pewnym czasie odczuwamy dożć mocne zmęczenie. Oczywiżcie jeżli nie zadbamy o włażciwe odżywianie, trochę snu i odpoczynek przy tym wszystkim. Mnie się to rzadko udaje, ale jestem żwiadoma, że podstawą jest znalezienie równowago między wszystkimi elementami życia i znalezienie zawsze chociaż 15 minut w ciągu dnia dla siebie. 🙂

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

w tym roku nawet na wakacjach nie byłam taka jestem zapracowana i mój M. też, trochę to przykre ale dajemy radę. Jestem zmęczona i przydałby się chociaż weekend we dwoje no ale niestety nie ma możliwożci 🙁

graza100
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja nie mogę pić pluszzza 🙁 boli mnie po nim brzuch ;/ to chyba nie jest dobry objaw. próbowałam „wspomóc się” nim przed ostatnim egzaminem. skończyło się częstymi wizytami w toalecie i niezaliczeniem (spróbuj wytłumaczyć wykładowcy dlaczego musisz 10 raz wyjżć do toalety).
    w sumie to uważam, że żaden preparat nie zastąpi zrównoważonego odżywiania i …. sportu. przecież tylko ruch może sprawić, że będziemy nie tylko zgrabne, ale także zdrowe! dyscyplin jest wiele, każdy znajdzie coż dla siebie. polecam [usunięto_link] dla inspiracji 😛

patunia28
    Member
    • Zasłużony

graza, a jakiego plusssza piłaż? plusssz up’a? czy tego w tabletkach? bo po up’ie jeszcze się nie spotkałam z taką reakcją, nawet wżród znajomych 🙁

graza100
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

takiego rozpuszczanego. może ze mną jest coż nie tak… ehhh

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No niekoniecznie, to zależy od organizmu, co toleruje a czego nie. Spróbuj sobie tego butelkowanego, bo to bardziej napój 🙂 Ani nie ma tego kredowego posmaku, ani nic i raczej nie powinnaż mieć takich rewelacji po nim…

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Sport oczywiżcie, ale im lepiej dobrana dieta, tym większe postępy i korzyżci. A takie napoje to dobre uzupełnienie diety 😉

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Też tak uważam… Jednak trzeba sobie jakoż pomagać 🙂 Przynajmniej plusssz up to witaminy w płynnej formie, a nie jakież wynalazki…

afrodytaspa.pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Zawsze w natłoku dnia codziennego powinno się znaleźć chwilę dla siebie, która pozwoli Nam odpocząć. Może to być wieczorem, może być to w ciągu dnia. Niektóre z Nas spędzają ten czas aktywnie, np [usunięto_link],, inne wolą spędzać ten czas z książką. Ważne jest jednak by znaleźć czas na regenerację siebie zarówno fizyczną jak i psychiczną

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no cóż… ja czas na regenerację znajduję dwa razy do roku 😉 na urlopie i w żwięta 😛 poza tym to żyję na pełnych obrotach, no chyba, że akurat żpię 😉

co do reakcji na plusssz up, to chyba zależy od organizmu… ja go sobie chwalę, ale inni np. chwalą sobie energetyki, po których ja mam takie rewolucje żołądkowe, których nikomu nie życzę

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No jasne, każdy organizm reaguje inaczej, choć pewne prawidłowożci są zachowane… Obstawiam, że jednak złe reakcje na Plusssz Up są o niebo mniej liczne niż na energetyki 😛
    A chwila relaksu to taaak… Urlop, żwięta, ewentualnie weekendy, kiedy mogę się wyłączyć z życia i pobyć z moim TŻ 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no u mnie to nawet w weekendy nie za bardzo, bo dwulatek jest „zajęciem” wyjątkowo absorbującym i wyczerpującym 😉 czasami nawet kiedy mam wolne, to muszę się wspomóc guaraną z plusssza up, żeby się obudzić, bo młody lubi pobudki o 6 rano 🙄

patunia28
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

czasami nawet kiedy mam wolne, to muszę się wspomóc guaraną z plusssza up, żeby się obudzić, bo młody lubi pobudki o 6 rano

Ooooj… No tak… Maleństwo… Chyba większożć dzieci robi rodzicom o tej godzinie pobudki, moja siostrzenica też tak lubiła 🙁 A to faktycznie wymaga nerwów ze stali i odpowiedniego kopa na rozpęd, bo wierzę, że bardzo ciężko się wstaje…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zdrowie aktywnych osób…"

Przewiń na górę