• Autor
    Odp.
  • Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Żeby dobrze wyglądać trzeba mieć…własny styl, gust, klasę, wyobraźnię (jak kto woli) 😉 A tych cech przeliczać na monetę nijak nie winno się…

asiuniunia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

parvati – z całym szacunkiem, ale serio odnoszę wrażenie, że chcesz pokazać , że mas kasę. Uwaga niespodzianka – nie jesteż jedyna, a inni tego nie pokazują 😕 Chcesz sie pochwalić tym co masz to załóż inny temat np.: o tym w jakim progu podatkowy rozliczasz sie Ty lub Twoi rodzice – może znajdziesz inne puste ciasteczko, które poprze Cię tym, że wygląda się extra tylko w ciuchach mango, pull&beara czy innych które podałaż.

I może skończmy??!! ❗ ❓

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

asiunia nie przetlumaczysz po prostu co niektorzy za dobrze w d*** maja !

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ktoż tu wczeżnie napisał,że aby dobrze wyglądać trzeba mieć gust i ja myżlę,że to jest najlepsza puenta dla tego tematu.Reszta dyskusji jest bez sensu.Nie jestem zwolenniczką bazarów,nie widziałam nikogo fajnie ubranego w bazarowe ubrania,ale ok.Widziałam natomiast ludzi,którzy żwietnie potrafią skomponowac garderobę pochodzacą z secondhandów.Można więc ubrać się dobrze za niską kase.Trzeba mieć poczucie smaku i gust!to wystarczy,żeby dobrze wyglądać!! 😀

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

taaak…generalnie mam kase. ale specjalnie duzo nie wydaje, zeby dobrze wygladac.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ładnemu we wszystkim ładnie 😉

Ignis
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Ja nie dziele ludzi na dobrze i źle ubranych tylko na ludzi dobrych i złych.Aby dobrze wyglądać trzeba być schludnym i czystym no i oczywiżcie mieć swój gust i niekoniecznie ma się podobać innym.Nie ubieram się na bazarach z różnych powodów.Kiedyż dałam się namówić koleżance na pójżcie na taki bazarek ,zaskoczeniem było to,że bluzeczkę firmową którą ja kupiłam w sklepie za 170zł na bazarku była za 60zł! Ten pan miał więcej takich rzeczy.Pytałam dlaczego tak tanio? coż tam kręcił w końcu powiedział ,że to dlatego że są metki uszkodzone lub nie ma ich wcale.Prawda jest taka,że owszem metki mogły być uszkodzone, ale też musiały być to rzeczy z przemytu lub kradzieży.Dużo się o tym słyszy ,a gdzie można to sprzedać jak nie na bazarku lub na Allegro.Po moim zwróceniu uwagi i przeglądnięciu jej szafy okazało się ,że ma markowe rzeczy.Nawet o tym nie wiedziała .

Jovita
    Member
    • Pasjonat

parvati sie gubi w tym co piszesz co wskazuje na jakies zaburzenia ale i tak ja nie biore jej slow na powaznie, dziewczyna niech sobi robi co chce wkoncu sama nie wie czego chce.

parvati
    Member
    • Guru

coz…jesli ktos nie rozumie tego, co czyta…

Jovita
    Member
    • Pasjonat

ciagle wytykasz jedno: ze ktos nie rozumie tego co czyta – tak nie ma bo kazdy rozumie co czyta w swoj sposob jesli juz , gubisz sie w zeznaniach i tyle.

jesli juz to tylko ludzie nie moga pojac takie snobimu i wyrachowania objawiajacego sie brakiem szacunku do osob na tym samym poziomie mylonym przez ciebie jako nizszym co uwydatnia jedynie problemy twoje i twojej egzystencji.

parvati
    Member
    • Guru

juz ci raz napisalam: zajmij sie wlasna postawa zyciowa. piszesz, ze sie gubie, a sama nadajesz o szacunku mimo ze walisz tekstami o chujach i gownach. jesli to jest dla ciebie okazywanie szacnku…to ok. widocznie to wynioslas z domu.
    ale np dla mnie to brak kultury.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

szacunku ci brak jestes wyrachowana i napieta jak zwieracz w d****

😈

pogodz sie z tym , to koniec tematu z toba nie znize sie do ciebie wiecej bo mnie kregoslup boli.

parvati
    Member
    • Guru

zalosne.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Oj tak… w tym dziale by się działo, zwłaszcza gdyby kilka osób zebrało się ponownie i miało odmienne zdanie 😈

asiuniunia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

parvati Ciebie po porostu bolą słowa krytyki kierowane pod Twoim „skromnym” adresem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zeby dobrze wygladac, trzeba miec kase…"

Przewiń na górę