- AutorOdp.
- 1 stycznia 2008 at 18:24
[usunięto_link] wrote:
magdulka akurat ja nie pracuje w zadnej fabryce
a poza tym temat jest ogolny i nie pisze ze to tylko nas sie dotyczyjest napisane…
1 stycznia 2008 at 18:52[usunięto_link] wrote:
magdulka akurat ja nie pracuje w zadnej fabryce
a poza tym temat jest ogolny i nie pisze ze to tylko nas sie dotyczyale raczej rozpatruje się najbliższe nam przypadki, czyli nas:)
1 stycznia 2008 at 18:55no ja widze temat „zeby dobrze wygladac trzeba miec kase” no to nie wiem moze ja jestem slepa ale nie widze tu zeby pisalo dotyczy tylko nas :/
1 stycznia 2008 at 19:56[usunięto_link] wrote:
no ja widze temat „zeby dobrze wygladac trzeba miec kase” no to nie wiem moze ja jestem slepa ale nie widze tu zeby pisalo dotyczy tylko nas :/
ale chyba możesz mówić za siebie, a nie za ogół, bo ogółu nie znasz, po prostu.
1 stycznia 2008 at 19:59ehh.. skończcie..
1 stycznia 2008 at 20:11ale pytała, nie uważam, żeby te odpowiedzi były niemiłe.
2 stycznia 2008 at 06:01[usunięto_link] wrote:
no ja widze temat „zeby dobrze wygladac trzeba miec kase” no to nie wiem moze ja jestem slepa ale nie widze tu zeby pisalo dotyczy tylko nas :/
zeby tu bylo napisane.
nawet krowa by sie nauczyla, gdyby ja tyle razy poprawic.
2 stycznia 2008 at 07:56to ty sie naucz czytac i nie rob z siebie madrej bo niestety nie jestes
2 stycznia 2008 at 07:58juz napisalam: z toba na nic bym sie nie zamienila. i tyle.
2 stycznia 2008 at 12:13zgadzam sie z rusalka !!!
dobry styl nie zalezy od tego jak markowe ciuchy nosimy tylko czy one do nas pasuja i jak sie w nich czujemy
nie jestem bardzop bogata ubieram sie i markowo i na bazarach choc rzadko ale ubieram sie i co mam swoj styl i dobrze sie czuje w tym co zakladam. Natomiast mam kolezanka bogata jak cholera , ubiera sie markowo i co z tego skoro to do niej nie pasuje i te ciuchy sa t5akie jakies „slabe” idac z nia bardziej ludzie zwracaja na mnie uwage niz na nia pomimo ze ma markowe ciuchy a ja z jakis wyprzedazy czy kupione gdzies na bazarze, kupuje tanio ale za to ciuchy niespotykane i dopasowane do mnie!
2 stycznia 2008 at 12:17„niespotykane”? na bazarze? prosze cie…
to wlasnie z bazaru wychodza wszystkie tandetne klony, ktore laza po ulicach. tam przeciez na kazdym stoisku jest to samo.
2 stycznia 2008 at 14:07no na bazarze mozna czasem znalezc cos innego u mnie jest taki targ znam babeczke ktora przywozi cos tylko jedneggo dnia a potem wystawi to moze za jakies kilka tyg i potem znika..
druga sprawa markowego ciucha takze moze miec kazdy bo w sklepie kazdy go znajdzie (dlatego wybieram sklepu z pojedyncza odzieza gdzie sa tylko jedna lub dwie sztuki)
parvati mam wrazenie ze tu nie chodzi o markowe czy niemarkowe ciuchy tylko o kase ! a juz ten temat tlumaczylam!
2 stycznia 2008 at 16:20[usunięto_link] wrote:
no na bazarze mozna czasem znalezc cos innego u mnie jest taki targ znam babeczke ktora przywozi cos tylko jedneggo dnia a potem wystawi to moze za jakies kilka tyg i potem znika..
druga sprawa markowego ciucha takze moze miec kazdy bo w sklepie kazdy go znajdzie (dlatego wybieram sklepu z pojedyncza odzieza gdzie sa tylko jedna lub dwie sztuki)
parvati mam wrazenie ze tu nie chodzi o markowe czy niemarkowe ciuchy tylko o kase ! a juz ten temat tlumaczylam!
Odnoszę podobne wrażenie – halo komuż chodzi tylko o pokazanie, że markowe ciuchy są the best, bez względu na cenę, fason, kolor itp itd. Są markowe więc są najlepsze ❗ ❗ ❗ Kur*** jaki to płytkie podejżcie. Pisałam kilka postów temu, że znam osoby który wyglądają żwietnie i modnie nawet w ciuchach z lumpeksu!!! A dobrze wygląda się mając gust !! Ciekawe jak wyglądasz i co sobą prezentujesz po za generalizowaniem ludzi i okreżlaniem ich masą klonów, tylko dla tego, że … hmm… jak to było??? aha ubierają się na bazarku – żmieszne
2 stycznia 2008 at 17:14ty parvati skad wiesz co jest na bazarkach jak na nich nie bywasz? tam sa niektore ciuchy takie same jak w tych twoich firmowkach. ale widze zalozylas temat tylko po to by pokazac ile to masz kasy.
2 stycznia 2008 at 18:09[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
no na bazarze mozna czasem znalezc cos innego u mnie jest taki targ znam babeczke ktora przywozi cos tylko jedneggo dnia a potem wystawi to moze za jakies kilka tyg i potem znika..
Odnoszę podobne wrażenie – halo komuż chodzi tylko o pokazanie, że markowe ciuchy są the best, bez względu na cenę, fason, kolor itp itd. Są markowe więc są najlepsze ❗ ❗ ❗ Kur*** jaki to płytkie podejżcie. Pisałam kilka postów temu, że znam osoby który wyglądają żwietnie i modnie nawet w ciuchach z lumpeksu!!! A dobrze wygląda się mając gust !! Ciekawe jak wyglądasz i co sobą prezentujesz po za generalizowaniem ludzi i okreżlaniem ich masą klonów, tylko dla tego, że … hmm… jak to było??? aha ubierają się na bazarku – żmieszne
reprezentuje soba na tyle duzo, zeby nie musiec gwiazdkowac bluzgow…
- AutorOdp.