- AutorOdp.
- 6 stycznia 2008 at 20:01
taaaa…”bola” mnie bluzgi i obelgi panienek, ktorym srednio idzie poprawne wyslawianie sie:))) normalnie…bola jak dokuczliwy nagniotek. buahahahaha.
6 stycznia 2008 at 20:32Mnie to zaczyna już bawić.Bez powodu,z przyzwyczajenia nagonka na parvati.Haaaaallo!są jakies granice chyba,nie?
6 stycznia 2008 at 20:34wiesz…mnie tez to bawi:))))
szczegolnie te psychoanalizy:)))
6 stycznia 2008 at 20:42bo sie boisz psychoanaliz i dobrze boj sie boj bo wiesz ciezkie zaburzenia widze w tobie, kiedys moze sie to zle na tobie odbic..wiec ratuj sie poki mozesz.
6 stycznia 2008 at 20:43Jovita, jesteż psychologiem albo psychiatrą?
6 stycznia 2008 at 20:45a mnie bawi ze sa takie puste,nadete, zakochane w sobie i kasie, zarozumiale, wywyzszajace sie panieki. znajdz forum dla bogatych bo czujemy sie biedne przy tobie
6 stycznia 2008 at 20:47[usunięto_link] wrote:
a mnie bawi ze sa takie puste,nadete, zakochane w sobie i kasie, zarozumiale, wywyzszajace sie panieki. znajdz forum dla bogatych bo czujemy sie biedne przy tobie
oj to moze ty poszukaj innego forum, skoro na tym zle sie czujesz…
6 stycznia 2008 at 20:54[usunięto_link] wrote:
znajdz forum dla bogatych bo czujemy sie biedne przy tobie
Sylwia, proszę, mów za siebie. Ja się biedna nie czuje.
A forum dla bogatych zapewne nie istnieje.6 stycznia 2008 at 20:57sam tytuł wskazuje na to ze napisala go osoba pusta. poczytaj dziewczyno co ty wypisujesz. matko ktory facet cie chcial, chyba jakis laluż
6 stycznia 2008 at 21:01to jest watek w dziale „moda”…tu sie rozmawia o modzie. nie o nowym dawkinskie czy dzielach dostojewskiego…
ale i tak watpie, zebys miala na ten temat cos do powiedzenia ze swoja „pelna” glowka…buahahaha
6 stycznia 2008 at 21:06SKOŃCZCIE !! BO TO SIE NUDNE JUŻ ZROBIŁO! 😕 aż się odechciewa wchodzić na to forum..
6 stycznia 2008 at 21:09[usunięto_link] wrote:
SKOŃCZCIE !! BO TO SIE NUDNE JUŻ ZROBIŁO! 😕 aż się odechciewa wchodzić na to forum..
już dawno się odechciało, a szkoda, bo fajne było
6 stycznia 2008 at 21:12coz…z mojej strony to watek o ciuchach i wyprzedazach…
a ze teraz sezon…
niestety niektorym metki jakos za bardzo podnosza cisnienie, innym zbiera sie na bzdurne psychoanalizy…ale to juz nie moja wina.
6 stycznia 2008 at 21:15[usunięto_link] wrote:
coz…z mojej strony to watek o ciuchach i wyprzedazach…
a ze teraz sezon…
niestety niektorym metki jakos za bardzo podnosza cisnienie, innym zbiera sie na bzdurne psychoanalizy…ale to juz nie moja wina.
ehh.. ale nie możesz zwalać tylko na innych, bo sama bez winy nie jesteż.. 🙂
6 stycznia 2008 at 21:21jasne…moje czerwone usta dzialaja na bande idiotek jak plachta na byka, wchodza na kazdy watek tylko po to, zeby mi pojechac i rozwalaja frorum.
ich problem. mnie to tylko smieszy. - AutorOdp.