- AutorOdp.
- 6 stycznia 2008 at 21:22
[usunięto_link] wrote:
jasne…moje czerwone usta dzialaja na bande idiotek jak plachta na byka, wchodza na kazdy watek tylko po to, zeby mi pojechac i rozwalaja frorum.
ich problem. mnie to tylko smieszy.heh dlatego ja postanowiłam się nie udzielać 😛
6 stycznia 2008 at 21:33Nie obrażaj forumowiczek nazywając je idiotkami. Po drugie to nie Twój avatar, a ataki na wszystko i wszystkich tak działają.
6 stycznia 2008 at 21:43uwazaj na slowa i kieruj je raczej do swojej osoby.
psychoazaliza – co ty wiesz na jej temat zeby obrzucac ja blotem – zero wiesz na ten temat a dzieki niej wiem jakim typem osobowosci jestes.wracajmy do tematu.
6 stycznia 2008 at 21:43one mnie moga obrazac, a ja ich nie?
wybacz, moja droga, ale uzycie slowa idiotka to w tym przypadku nie jest obrazanie. to stwierdzenie faktu.
6 stycznia 2008 at 21:44Hmmm… generalnie na tym forum sa konflikty ktorych nierozumiem… ale żmiesznie jest 😀
6 stycznia 2008 at 21:45[usunięto_link] wrote:
uwazaj na slowa i kieruj je raczej do swojej osoby.
psychoazaliza – co ty wiesz na jej temat zeby obrzucac ja blotem – zero wiesz na ten temat a dzieki niej wiem jakim typem osobowosci jestes.wracajmy do tematu.
jesli wydaje ci sie, ze na podstawie forum mozna okreslic typ osobowosci, to naprawde…prezentujesz soba poziom tak zalosny, ze twoja osobowosc jest tu bez znaczenia.
6 stycznia 2008 at 21:46a wiec widze ze nie jestes jednak na wyskokim poziomie – cha wiedzialam .
no w sumie masz racje bo slowa ch** i gowienko tez byly jednak skierowane do wlasciwej osoby.
forumowiczki drogie-jestesmy idiotkami 😈
ciekawa jestem czy wiesz wogole co znaczy to slowo i do jakiego typu czlowieka pasuje w co bardzo watpie.mi bardzo podobaja sie piosenki seweryna krajewskiego – tym razem to facet na poziomie – klasyka.
parvati – kolejny raz sie zblaznilas w dziedzinie psychologii-typ osobowosci potrafie stwierdzic po kilku zdaniach a czytam juz wiele twoich wypowiedzi – a jesli nie jestes osoba za ktora sie podajesz to stwierdzam typ osobowosci osoby prezentowanej przez ciebie.
6 stycznia 2008 at 21:48Pfff ja się tam idiotką nie czuję 😀
6 stycznia 2008 at 22:10ja też nie, i nie wiem na jakiej podstawie można kogoż kogo się nie zna tak okreżlać:)
6 stycznia 2008 at 23:48Podejrzewam, że Parvati nie nazywa idiotkami wszystkich forumowiczek.
7 stycznia 2008 at 00:01Otóż własnie 😉 a tu afera od razu… 🙄
7 stycznia 2008 at 01:02na bazarach nie kupuję,bo tam wszystko na jedno kopyto… masakra…
lubię zainwestowac w buty poniżej 200zł to zawsze badziewie,no niestety takie są realia… jeżli chodzi o ciuchy to uwielbiam sklepy w których są sprowadzane ubranka z francji i nie tylko i tylko po jednym egzemplażu,owszem ceny są wysokie,ale mam pewnożc że za rogiem nie zobacze dziewczyny w takich samych spodniach itp…7 stycznia 2008 at 07:59[usunięto_link] wrote:
a wiec widze ze nie jestes jednak na wyskokim poziomie – cha wiedzialam .
no w sumie masz racje bo slowa ch** i gowienko tez byly jednak skierowane do wlasciwej osoby.
forumowiczki drogie-jestesmy idiotkami 😈
ciekawa jestem czy wiesz wogole co znaczy to slowo i do jakiego typu czlowieka pasuje w co bardzo watpie.mi bardzo podobaja sie piosenki seweryna krajewskiego – tym razem to facet na poziomie – klasyka.
parvati – kolejny raz sie zblaznilas w dziedzinie psychologii-typ osobowosci potrafie stwierdzic po kilku zdaniach a czytam juz wiele twoich wypowiedzi – a jesli nie jestes osoba za ktora sie podajesz to stwierdzam typ osobowosci osoby prezentowanej przez ciebie.
rece mi opadly…
nawet chcialam cos napisac, ale nie chce sie znizac do twojego poziomu.
wiec nie bede wiecej z toba rozmawiac. poziom nie moij i przyjemnosc zadna.przeprowadzaj dalej te pesudopsychoanalizy…moze zatrudnia cie w ezo tv. buahahahah.
7 stycznia 2008 at 08:34Nie zagladalam do tego tematu dosc dlugo,no i przyznaje,ze dzialo sie troche… 😈
7 stycznia 2008 at 10:35Trzeba być wróżką, żeby umieć po kilku zdaniach ocenić człowieka. 🙂
- AutorOdp.