- AutorOdp.
- 7 stycznia 2008 at 10:45
[usunięto_link] wrote:
Trzeba być wróżką, żeby umieć po kilku zdaniach ocenić człowieka. 🙂
albo nazwać go idiotą:)
7 stycznia 2008 at 11:15Manora uwierz mi ze nie po kilku , zreszta kazdy z nas moze podac kilka cech osobowosci parvati bez problemu.
Realia sa jeszcze brutalniejsze , w sklepach np young itp sa rzeczy brane z zagranicy np od turkow gdzie ciuchy nie sa aorginalne i u nich nosi takie co 2 dziewczyna w dodatku ceny sa bardzo niskie. Moja tesciowa zna taka jedna wlascicielke sklepu z nietanimi ciuszkami , bo ma tam kazdego rodzaju „firmowki” np D&G itp a jak sie okazuje chodzi na szperek do ciucholandow i „wygrzebuje” orginalne sztuki potem sprzedaje je u siebie w sklepie… wiec trudno rozpoznac czy ciuch kupiony za np 150zl nie jest ciuchem z ciucharni wartym 10zl ..
7 stycznia 2008 at 14:16onione powiedz wprost o co ci chodzi a nie piszesz o osobie ktorej nie ma uzywaja slowa niektorzy tym bardziej w loiczbie mnogiej!!
niekt tu sie nie wywyzsza ja swtierdzam tylko ze parvati jest wyrachowana i tyle a takie jak ona osoby znam bardzo dobrze i nic wiecej nie bede o niej pisala bo nie mam prawa a ze zaszla mi za skore stad ocena-wyrachowanie.
7 stycznia 2008 at 17:46wiesz co…nie brnij w to dalej.
slij cv do ezo tv.
7 stycznia 2008 at 18:41Parvati: Jovita
1:0
łaaaa ha ha ha!
Freud przegrywa…, he he7 stycznia 2008 at 18:45to jest chore co się tu dzieje, skończmy te bezsensowne obelgi, bo naprawdę niszczymy forum, a chyba nie po to tu wchodzimy!!!!!!!!!
7 stycznia 2008 at 18:49widze,że co po niektóre osoby mają ubaw… czym tu się zachwycać…głupotą…
na” moim ” forum panie dostałyby ostrzerżenia … macie tu wogóle jakiż regulamin ,bo widze ,że obrarzanie się na wzajem jest tu na porzadku dziennym ,aż nie miło … temat powstał by wymieniać się poglądami ,a nie p to by się kłócić….
tak bardzo chcecie udowodnić która lepiej ” wygląda” to wklejcie foty i po sprawie …7 stycznia 2008 at 18:51Freud umiałby to ocenić, ale po rozmowie z człowiekiem… wystarczy przeczytać Psychoanalizę. Jak rozmawiał z kimż za krótko, to zaznaczył, że ma zbyt mało informacji żeby pewne rzeczy ocenić, nie zdążyłby w to wniknąć po prostu.
A Freud był bardzo pewny swoich teorii. Uważał, że inne koncepcje można odrzucić, że nie są potrzebne, wypowiadł się w sposób autorytatywny itd. Wydaje mi się, że Jovita jest lepsza od Freuda…7 stycznia 2008 at 18:52[usunięto_link] wrote:
widze,że co po niektóre osoby mają ubaw… czym tu się zachwycać…głupotą…
na” moim ” forum panie dostałyby ostrzerżenia … macie tu wogóle jakiż regulamin ,bo widze ,że obrarzanie się na wzajem jest tu na porzadku dziennym ,aż nie miło … temat powstał by wymieniać się poglądami ,a nie p to by się kłócić….
tak bardzo chcecie udowodnić która lepiej ” wygląda” to wklejcie foty i po sprawie …otóż to, niektórych to jeszcze bawi, a ja bym już dawno porozdawała ostrzeżenia:/
7 stycznia 2008 at 18:54Za obrażanie innych użytkowników, a takich sytuacji było kilka na tym forum, powinny być ostrzeżenia.
7 stycznia 2008 at 18:54Hmmm… dla mnie ta dyskusja jest smieszna.I smieszna jest dla mnie postawa coponiektorych.Forum,jak forum-każdy ma prawo sie wypowiedzieć i usilna interwencja tez byłaby dla mnie niepoważna.Każdy ma swój rozum,wie kiedy nalezy przestać… 🙂
7 stycznia 2008 at 19:00[usunięto_link] wrote:
Hmmm… dla mnie ta dyskusja jest smieszna.I smieszna jest dla mnie postawa coponiektorych.Forum,jak forum-każdy ma prawo sie wypowiedzieć i usilna interwencja tez byłaby dla mnie niepoważna.Każdy ma swój rozum,wie kiedy nalezy przestać… 🙂
kazdy ma rozum ale,na to wychodzi ,że nie każdy potrafi z niego odpowiednio korzystać …
7 stycznia 2008 at 19:10Cóż…nikt nie jest doskonały 😉
14 stycznia 2008 at 08:32Jej… na prawdę nie chce się wierzyć że dorosłe kobiety tak sie zachowują
16 stycznia 2008 at 14:19byle nie na hebemoda.pl:)))))))))))))))
- AutorOdp.