- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2007 at 10:39
馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙 馃槙
Zdarzy艂o sie Kt贸rejs zapomnie膰 tabletki ??? Oj…wiekszosci napeweno, jesli nie to GRATULUJE…Mi sie zdarzy艂o…zapomniec tabletki jeden z DNI P艂ODNYCH ….
馃槙 馃槙 馃槙…..i mam ma艂y problem stres jak cholera…..
Jesli macie jakies przyk艂ady i ktoras przechodzi艂a przez vcos takiego…to…napiszcie cos, a moze poczuje sie troszke lepiej….Boze…. w tym dniu by艂 koncert ..zupe艂nie zapomnia艂am
馃槬 馃槬 馃槬 馃槬7 sierpnia 2007 at 15:12Nie mia艂am takiej akcji z prostego powodu, nie bior臋 tabletek. Ale hymmm o ile pami臋tam to chyba jak si臋 we藕mie tabletk臋 w ci膮gu 72h to nic si臋 nie stanie (?)
7 sierpnia 2007 at 18:49No to chyba zle pamietasz…… 72h to jest antykoncepcja po…. zeby nic sie nie stalo to trza wziac max. do 12h od okreslonej godziny, kiedy sie ja normalnie bierze….
Jesli zapomni sie wziac wlasnie w okresie dni plodnych i uprawialo sie seks w ciagu ostatniego tyg. to trzeba sie skontaktowac z lekarzem, a jesli nic nie bylo to wziac tabletke i dodatkowo zabezpieczac sie prezerwatywami przez tydzien.Powodzenia!
26 wrze艣nia 2007 at 19:21oj, chyba ka偶demu si臋 zdarza, trzeba si臋 pilnowa膰, mo偶e w艂a偶nie proponowane telefoniczne, ustalony rytua艂 przyjmowania, kt贸ry z czasem si臋 utrwali jak mycie z臋b贸w, kartka na lustrze w 艂azience
26 wrze艣nia 2007 at 22:44Mnie si臋 raz zdarzy艂o, ale min臋艂o ok 6 h, wi臋c nie najgorzej.
4 pa藕dziernika 2007 at 11:17Mnie to si臋 niestety zdarza bardzo cz臋sto. Biore pigu艂ki od ok. 5 lat. Mia艂am historie, 偶e musia艂am wzi膮膰 trzy na raz bo zapomnia艂am 馃槼 z seksu nie zrezygnowa艂am, a brzuszka ( p贸ki co ) nie ma.
My偶le, 偶e zdarza si臋 to wi臋kszo偶ci z nas. A ja niestety nale偶e do tych mniej zdyscyplinowanych 馃檨 , ale mam chyba wi臋cej szcz臋偶cia ni偶 rozumu. Mo偶e zaczne u偶ywa膰 plastr贸w ( raz na tydzie艅 to chyba nie zapomn臋)
Pozdrawiam.26 pa藕dziernika 2007 at 21:50no jasne ze sie zapomina, ja sama takie kombinacje alpejskie robilam z tabl ze szkoda gadac… jest str na ktorej mozna wykupic sobie na miesiac abonament i codziennie o okreslonej porze przychodzi sms z przypomnieniem o tabl 馃檪 ale to to samo co budzik w komorce.
26 pa藕dziernika 2007 at 22:56Ja r贸wnie偶 zapomnia艂a i to par臋 razy, dlatego wysz艂am z za艂o偶enia aby ustawi膰 sobie przypomnienie w telefonie.
27 pa藕dziernika 2007 at 10:39Mi nawet przypomnienie w telefonie nie zawsze pomaga 馃槈
Przyznam, 偶e zdarza mi si臋 czasem zapomnie膰 wzi膮膰 tabletk臋, ale moim podstawowym problemem jest branie jej w tych samych godzinach.. kurde, a m贸j facet zawsze powtarza: jak dzwoni przypomnienie to zostaw wszystko i 艂ykaj pigu艂k臋.. no c贸偶 w teorii brzmi to 艂atwiej 馃槈
27 pa藕dziernika 2007 at 10:43ja nigdy nie zapomnialam.
mysle, ze to nie jest kwestia „przypominacza” w komorce. trzeba to wciagnac w codzienne rytualy.
wstaje rano, prysznic, sniadanie, mycie zebow, falvit, pigulka.
28 pa藕dziernika 2007 at 14:28mnie tez nie zdazy艂o si臋 zapomnie膰, na poczatku mia艂am w艂aczony alarm w telefonie ale teraz mam wy艂膮czony i dobrze sobie radze bez niego:)
28 pa藕dziernika 2007 at 14:40@mr贸wka wrote:
mnie tez nie zdazy艂o si臋 zapomnie膰, na poczatku mia艂am w艂aczony alarm w telefonie ale teraz mam wy艂膮czony i dobrze sobie radze bez niego:)
My偶l臋, 偶e to kwestia przyzwyczajenia.
3 listopada 2007 at 22:20[usuni臋to_link] wrote:
oj, chyba ka偶demu si臋 zdarza, trzeba si臋 pilnowa膰, mo偶e w艂a偶nie proponowane telefoniczne, ustalony rytua艂 przyjmowania, kt贸ry z czasem si臋 utrwali jak mycie z臋b贸w, kartka na lustrze w 艂azience
mam pytanko jak mozna sobie zalatwic takie przypomnienie bo ja jestem zainteresowana nawet owizycie do denttysty zapominam ale naszczescie w moim gabinecie przypominaja mi wlasnie smsem o wizycie wiec pomysl juz sprawdzilam i polecam napisz prosze kontakt
3 listopada 2007 at 22:35nastawiasz sobie w telefonie budzik lub wpisujesz notatke w organizer. nikt w sprawie piguly nie wysle ci smsa.
4 listopada 2007 at 17:33Bior臋 tabletki ponad 2 lata i du偶o razy zdarzy艂o mi si臋 zapomnie膰, kilka a czasem kilkana偶cie godzin ale jak do tej pory w ci膮偶臋 nie zasz艂am:)
- AutorOdp.