- AutorOdp.
- 3 grudnia 2010 at 10:42
najważniejsza jest zmywarka, zmywarka i jeszcze raz zmywarka!
4 grudnia 2010 at 23:30Jak dla mnie czajnik na duże ilożci herbaty to podstawa 🙂 W drugiej kolejnożci lodówka (W zimę mam ogromną zamrażalkę na balkonie 8) )
A tak na marginesie to ostatnio trochę fajnego sprzętu widziałem w maximusie (centrum handlowe). Normalnie kojarzy mi się z ciuchami, ale o dziwo sporo niezłego sprzętu AGD tez można znaleźć.
19 grudnia 2010 at 21:08Można znaleźć dobry sprzęt AGD, ale pod warunkiem, że nie wyznaje sie zasady przy sprzętach agd :jak Cie widzą tak Cie piszą” 🙂
23 grudnia 2010 at 17:01Ja przed świętami kupiłam sobie patelnie ceramiczną 🙂 żwietny wynalazek, teflonowa idzie w odstawkę. Podobno można na niej smażyć bez tłuszczu 😀 ale jeszcze nie próbowałam. Ale to że można używać do niej widelca i noża to tak, i żadnej ryski!
27 grudnia 2010 at 10:00Ja mam już długi czas rondel ceramiczny i jestem bardzo zadowolona.Nie mogłabym się obyć bez odkurzacza i zmywarki:)nie trawię zmywać:)
28 grudnia 2010 at 09:25A no włażnie, a noże ceramiczne macie? podobno też są żwietne,bardzo ostre a przy tym nie trzeba ich często ostrzyć, nie rdzewieją itp.
Ja zmywarki niestety nie mam, nie zmieżciła się w kuchni 🙂3 stycznia 2011 at 08:06Dziewczyny, zainteresowałyżcie mnie tymi patelniami ceramicznymi, chyba nowy sprzęt się szykuje w moim domu.
9 lutego 2011 at 09:53A ja nie mogę żyć bez ekspresu do kawy 🙂 Uwielbiam kawę, piję ją zawsze i wszędzie i jak tylko mogę (co nie zawsze jest łatwe). Muszę ją mieć w pracy, w drodze do niej, na imprezach 😉 i w domu oczywiżcie. A najlepiej jeżli zrobię ją sama 🙂 marzy mi się teraz o taki włażnie ekspres
9 marca 2011 at 13:10nie wyobrażam sobie życia na pewno bez pralki, potem zmywarka, mogłabym zyć bez żelazka
18 marca 2011 at 10:26W naszym wspólnym mieszkaniu (wynajmuję je wspólnie z trojgiem przyjaciół) nie ma żadnego szaleństwa AGD – pralka (nie mieliżmy jej przez jakiż czas i poznaliżmy smak nieszczężcia), lodówka, kuchenka gazowa – czyli standard. Mamy jeszcze opiekacz do kanapek – super rzecz, uwielbiam tosty z ciągnącym serem i wędliną 🙂 Marzy się nam jeszcze ekspres do kawy, bo jak na razie używamy kawiarki ciżnieniowej na kuchenkę – bez dobrej kawy nie ma udanego dnia.
20 marca 2011 at 13:18expres cisnieniowy i blender
reszta moglaby nie istniec 🙂20 kwietnia 2011 at 10:46PRALKA, przy mojej masowej produkcji jest to niezastąpiony sprzęt. Wszystko inne może nie istnieć ale pralka musi być 🙂
30 maja 2011 at 09:42ja nie mam zmywarki i uwazam to za duuuuuzy blad 🙂
18 sierpnia 2011 at 08:38Ja muszę w domu mieć pralkę.. bo bez tego ani rusz.. u nas codziennie jakież pranie.. :/ Aż mam dożć czasem.. non stop piorę :/
19 sierpnia 2011 at 10:23[usunięto_link] wrote:
Ja mam już długi czas rondel ceramiczny i jestem bardzo zadowolona.Nie mogłabym się obyć bez odkurzacza i zmywarki:)nie trawię zmywać:)
sluchajcie a ciezkie sa te ceramiczne patelnie i rondle?
- AutorOdp.