• Autor
    Odp.
  • sadzonka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

najważniejsza jest zmywarka, zmywarka i jeszcze raz zmywarka!

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Jak dla mnie czajnik na duże ilożci herbaty to podstawa 🙂 W drugiej kolejnożci lodówka (W zimę mam ogromną zamrażalkę na balkonie 8) )

A tak na marginesie to ostatnio trochę fajnego sprzętu widziałem w maximusie (centrum handlowe). Normalnie kojarzy mi się z ciuchami, ale o dziwo sporo niezłego sprzętu AGD tez można znaleźć.

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Można znaleźć dobry sprzęt AGD, ale pod warunkiem, że nie wyznaje sie zasady przy sprzętach agd :jak Cie widzą tak Cie piszą” 🙂

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ja przed świętami kupiłam sobie patelnie ceramiczną 🙂 żwietny wynalazek, teflonowa idzie w odstawkę. Podobno można na niej smażyć bez tłuszczu 😀 ale jeszcze nie próbowałam. Ale to że można używać do niej widelca i noża to tak, i żadnej ryski!

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ja mam już długi czas rondel ceramiczny i jestem bardzo zadowolona.Nie mogłabym się obyć bez odkurzacza i zmywarki:)nie trawię zmywać:)

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

A no włażnie, a noże ceramiczne macie? podobno też są żwietne,bardzo ostre a przy tym nie trzeba ich często ostrzyć, nie rdzewieją itp.
    Ja zmywarki niestety nie mam, nie zmieżciła się w kuchni 🙂

Wloczykij
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Dziewczyny, zainteresowałyżcie mnie tymi patelniami ceramicznymi, chyba nowy sprzęt się szykuje w moim domu.

balerinka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

A ja nie mogę żyć bez ekspresu do kawy 🙂 Uwielbiam kawę, piję ją zawsze i wszędzie i jak tylko mogę (co nie zawsze jest łatwe). Muszę ją mieć w pracy, w drodze do niej, na imprezach 😉 i w domu oczywiżcie. A najlepiej jeżli zrobię ją sama 🙂 marzy mi się teraz o taki włażnie ekspres

Hera
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

nie wyobrażam sobie życia na pewno bez pralki, potem zmywarka, mogłabym zyć bez żelazka

CultureClub
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

W naszym wspólnym mieszkaniu (wynajmuję je wspólnie z trojgiem przyjaciół) nie ma żadnego szaleństwa AGD – pralka (nie mieliżmy jej przez jakiż czas i poznaliżmy smak nieszczężcia), lodówka, kuchenka gazowa – czyli standard. Mamy jeszcze opiekacz do kanapek – super rzecz, uwielbiam tosty z ciągnącym serem i wędliną 🙂 Marzy się nam jeszcze ekspres do kawy, bo jak na razie używamy kawiarki ciżnieniowej na kuchenkę – bez dobrej kawy nie ma udanego dnia.

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

expres cisnieniowy i blender
    reszta moglaby nie istniec 🙂

HaniaL
    Member
    • Odp.: 49
    • Bywalec

PRALKA, przy mojej masowej produkcji jest to niezastąpiony sprzęt. Wszystko inne może nie istnieć ale pralka musi być 🙂

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

ja nie mam zmywarki i uwazam to za duuuuuzy blad 🙂

alatris
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Ja muszę w domu mieć pralkę.. bo bez tego ani rusz.. u nas codziennie jakież pranie.. :/ Aż mam dożć czasem.. non stop piorę :/

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja mam już długi czas rondel ceramiczny i jestem bardzo zadowolona.Nie mogłabym się obyć bez odkurzacza i zmywarki:)nie trawię zmywać:)

sluchajcie a ciezkie sa te ceramiczne patelnie i rondle?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " AGD bez ktorego nie mozecie sie obyc"

Przewiń na górę