• Autor
    Odp.
  • jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Be zmywarki;)!a jeszcze jakiż czas temu o tym nie wiedziałam że tak ją polubię…

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ciekawe czy ja swoją tez tak polubię 🙂
    ale myżlę, że tak, bo nienawidzę mycia garów 😛

buli
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

pochwalę sie, pochwalę – mogę pokazać, co wybrałam: [usunięto_link] – nie jest może najtańsza, ale boska. Powinnam być z niej zadowolona bardzo długi czas 🙂

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No buli, fajnie 🙂 I jak się sprawuje?

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

ja to bym taka lodowke chciala:
    [usunięto_link]

moze byc tez z kostkarka jakby tv nie bylo:P

Uwielbiam ekspresy do kawy i polecam ten:
    [usunięto_link]

ale teraz czaje sie na ten:
    [usunięto_link]

musze troszke pozbierac:P

buli
    Member
    • Zapaleniec

Czekam aż przyjedzie 🙂 I szczerze mówiąc, już się nie mogę doczekać 😀 Chyba na kilka dni przeprowadzę się do łazienki, żeby na nią popatrzeć. Jednego się troszkę boję – niby wszystko pomierzone, wiem, jakie ta pralka ma wymiary, ale boję się, że jak przyjedzie, to przerazi mnie jej wielkożć. W sklepach wszystko zawsze wygląda na mniejsze 😉

1977dominika
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

THERMOMIX 😀

Uwielbiam tą maszynkę i te przepisy które można w niej robić są po prostu boskie. Prosto, szybko, tanio i co najważniejsze smacznie. Co prawda sprzęt trochę kosztuje, ale jakie efekty! Na nic żadne miksery.

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Bez miksera 😀

Dorota123
    Participant
    • Maniak

ja podobnie, bez miksera by się dało żyć, ale skoro już mam to używam 😉
    za to bez lodówki, czajnika i pralki nie dam rady 😉

buli
    Member
    • Zapaleniec

Ja tam też mikser mam na końcu listy – ale mam koleżankę, która jak studiowała daleko od domu, to nie robiła należników, bo nie miała miksera 😛 Ale przynajmniej dlatego z przyjemnożcią wracała do domu, do należników 😛 Dla mnie -zdecydowane minimum to kuchnia, pralka i lodówka. Z resztą sobie dam radę 🙂

buli
    Member
    • Zapaleniec

Nie pocieszaj mnie, bo ja mam te pręty w swojej… 😛 I ten ruski czołg nie chce się zepsuć… A różnice widzę, bo u rodziców jest „współczesna” lodówka 🙂

Dorota123
    Participant
    • Maniak

musisz jej pomóc 😉 ja ob mojej starej lodówki oderwałam drzwiczki od zamrażalnika 😉 przypadkiem oczywiżcie 😛

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Jasne jasne 😛 Przypadkiem… Ale może Buli coż Tobie też „przypadkiem” w ręku zostanie? Albo stłucze? xD
    Mój Kombi też ma szklane półki, faktycznie jest to ogromna wygoda, zwłaszcza, gdy trzeba coż małego na półce położyć…

buli
    Member
    • Zapaleniec

Mi się marzy taka sbs 😀 Ale i „zwykłą” kombi też bym się uszczężliwiła. Ale jak pisałam wyżej, mój ruski kombajn warczy i buczy tak, że w nocy budzi, ale zepsuć się nie chce 😐
    A Wy mi tu jeszcze smaka narobiłyżcie tymi srebrnymi z kwiatami.. .Ech…

Izys
    Member
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Dla mnie najważniejszy w kuchni jest czajnik. Dziennie pije hektolitry herbaty, także ten sprzęt agd jest w mojej kuchni numerem 1. Dodatkowo lubię jak czajnik ładnie wygląda, także nie wybieram tych zwykłych, bezbarwnych, ale wolę raczej takie: [usunięto_link] Savion ogólnie ma żwietne te czajniki. Dzięki nim kuchnia od razu wygląda inaczej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " AGD bez ktorego nie mozecie sie obyc"

Przewiń na górę