- AutorOdp.
- 25 lipca 2009 at 00:46
święta prawda. Podstawowe prawo rynku, prawda? 🙂
[usunięto_link] – tak a propos ekologicznego sprzętu 🙂25 lipca 2009 at 09:26Nieźle to sobie LG wymyżliło….Jedna reklama-bajka, a tyle sprzetów pokazali, nowa forma prezentacji, ciekawe. Chyba lepiek wynając kogos do sprzatania niż płacic za te wszystkie sprzęty AGD, co o tym myżlicie? 😉
26 lipca 2009 at 11:06Lodówka, pralka, mikrofalówka, piekarnik to podstawa każdego domu, więc aż tak dużo sprzętów to tam się nie pojawiło. Chociaż rzeczywiżcie, ta reklama pokazuje je wszystkie, a przeciętna reklama w ciągu 30 sekund przedstawia jeden produkt (w 90% przypadkach w bardzo nudny i tandetny sposób ;))
27 lipca 2009 at 23:33No tak, to prawda, że większożć reklam jednak nie porywa…
A tutaj mamy ciekawy sposób przedstawienia produktów AGD jednej firmy. Trafia do wyobraźni przede wszystkim, bo przecież wychowaliżmy się na tych bajkach 🙂
wernona – to ja już wolę sprzęty 😀 Mogą stanowić fajne uzupełnienie wystroju mieszkania, a korzystanie z nich to jednak pewna przyjemnożć 😀31 lipca 2009 at 09:31Wiadomo, jak się płaci za coż więcej, to musi działać 😉 Więc te designerskie produkty powinny też górować nad tymi przeciętnymi produktami. Bo nie uwierzę, że płaci się tylko za wygląd
31 lipca 2009 at 15:11Oj i ta czasami bywa, całe szczężcie coraz rzadziej, bo teraz to chyba te sztaby designerów pracują faktycznie nad poprawieniem wyglądu urządzenia, które działa, a nie najpierw zrobieniem opakowania, w które „co się uda upchnąć, to będzie” 🙂
5 sierpnia 2009 at 20:21Teraz wszystko musi pracować na 1000%, nie tylko sprzęt ma byą sprawny, ale ma tez zachwycać wyglądem. Ostatnio oglądam sobie telewizory i dostaje mętliku w głowie…Na dodatek wybrałam się na wystawę koreańskich firm i tam też naoglądałam się samych dzieł sztuki:
[usunięto_link]
😉6 sierpnia 2009 at 00:11O jaaaa… Robi wrażenie… W necie pełno komentarzy na ten temat krąży…
I one na serio są takie cienkie?12 sierpnia 2009 at 10:08a ja uparłam się ostatnio na okap kuchenny który pochłonie z mojej kuchni te wszystkie opary i zapachy 😛 bo w sumie ile można wdychać te wszystkie tłuszcze. Koniec z tym! Buntuje się 😀 wpadły mi w oko dwa modele franke box i bardziej dekoracyjny sirio ale nie wiem na który się zdecydować może coż doradzicie? liczę na rady i oceny który fajniejszy
12 sierpnia 2009 at 20:15ja w codziennych obowiązkach w kuchni nie mogę sie obyć bez mikrofalówki,jeżeli chce cos podgrzać na szybko,ale jeżeli mam więcej czasu to jedzonko podgrzewam na patelni.ja nigdy nie zdecydóje sie na zmywarkę w kuchni,bo uważam ze moge sie bez niej obejżć.
16 sierpnia 2009 at 01:14ania podaj linki do tych okapów to coż pokomentujemy 😀
monika – mikrofala dużo ułatwia, to fakt 🙂 ale ja bym na zmywarkę chyba w ciemno się zdecydowała, chociażby ze względu na oszczędnożć wody i energii 🙂16 sierpnia 2009 at 07:54Może i zmywarka jest potrzebna komus innemu,ale ja jednak wole sama zmywać naczynia,nigdy nie mam całego zlewu naczyn zebym musiała to wszystko wpychac do zmywarki,bo zawsze zmywam jak tylko cos sie pojawi w zlewie,to chyba takie moje mala zboczenie jezlei chodzi o zmywanie,
16 sierpnia 2009 at 07:56Pewnie każdy ma to „takie małe zboczenie” – gorzej jest jedynie w przypadku jakies imprezy – ale te pare razy można w sumie też się przemęczyć
16 sierpnia 2009 at 18:58Zmywarka to też oszczędnożć wody 😉 A jeszcze dorzucę moje 3 grosze…firmy poszły w design chyba też z tego powodu, że są do siebie bardzo podobne ,wykorzystują często te same rozwiązania (tylko przez pierwszy rok jakaż nowa technologia jest rewolucyjna:P), nieraz podzespoły z jednej fabryki:P . Walka na niższą cenę nie ma sensu, więc lepiej zacząć wyróżniać się pod tym kątem.
17 sierpnia 2009 at 11:47Podoba mi się, że zmywarki pojawiają się w kolorze inox. Można wtedy dopasować kolorystycznie całożć sprzętów np. lodówkę , mikrofale, kuchenkę i zmywarkę…itd.
- AutorOdp.