- AutorOdp.
- 4 grudnia 2013 at 13:56
[usunięto_link] wrote:
ja używam oliwkowego balsamu do ciała Ziaja (takie zielone opakowanie) i jestem z niego zadowolona. Więc jeżli nie ma różnicy to po co przepłacać 🙂
Ooo tez mam ten 🙂
9 grudnia 2013 at 09:51Zimą moja skóra jest zdecydowanie bardziej wymagająca, więc zamiast balsamów, używam maseł do ciała. Ostatnio kupiłam sobie masło phenome, jestem fanką naturalnych kosmetyków bez parabenów i sls 😉 Masło sprawdza się super, mimo, że jest gęste (jak to masło), szybko się wchłania i nie pozostawia na skórze tłustej warstwy. Przepięknie i naturalnie pachnie, dobrze nawilża skórę, a efekt utrzymuje się na bardzo długo.
12 grudnia 2013 at 16:14Ja używam dav albo nivea balsamu.
14 grudnia 2013 at 11:53Najlepsze sa olejki bio.
Są rewelacyjne, zwłaszcza olejki arganowe. Polecam.7 stycznia 2014 at 16:02Garnier, czerwony idealny w porze zimowej,:) pięknie pachnie
13 stycznia 2014 at 13:46Zarówno Garnier,Soraya czy Nivea, to bardzo podobna półka cenowa jak i jakożć balsamów,warto przetestować każdy z nich aby to stwierdzić. Ewentualnie olejki,ale te lepiej sprawdzają się podczas kąpieli.
31 stycznia 2014 at 11:33Dla mnie jednak olejki do codziennego stosowania sa zbyt tłuste, a nie mam na co dzień czasu, żeby czekać aż się wchłoną. No ale odkąd jestem w ciąży to używam olejku przeciw rozstępom. Od męża własnie dostałam w prezencie ten: [usunięto_link]
Chcę o siebie zadbać w ciąży, ale bez jakiegolwiek ryzyka dla dziecka, więc uważam, że nie ma lepszego rozwiązania niż naturalne kosmetyki, jak ten olejek.3 lutego 2014 at 14:44Można spokojnie używać samych olejków podczas kąpieli,które skutecznie nawilżą całe ciało,a jeżeli jesteżmy pod prysznicem- to balsam Palmolive czy Dove,też spokojnie się sprawdza.
17 lutego 2014 at 12:11dla mnie najlepsze są neutrogeny 🙂
21 lutego 2014 at 11:10Polecam mus do ciała perfecta, albo balsam dove.
26 lutego 2014 at 10:59Możemy polecić także mleczko do ciała Ziaja Bio Olejek Arganowy, które przeznaczone jest do pielęgnacji skóry bardzo suchej i podrażnionej. Dzięki regularnemu stosowaniu kosmetyku zmniejsza się wrażliwożć naskórka i przywracana jest jego równowagę. Zawiera bio olejek arganowy, który natłuszcza i zmiękcza skórę oraz skutecznie ją regeneruje. Co ważne, mleczko to jest stosunkowo tanie, jak wszystkie kosmetyki Ziaji.
26 lutego 2014 at 13:37ja kocham te z palmers – mają super zapach, szybko się wchłaniają a efekt jest zadowalający
24 kwietnia 2014 at 09:01Ja polecam balsam do ciała i twarzy Cetaphil MD Dermoprotektor. Rewelacyjnie nawilża, wygładza, skóra miękka i ożywiona. Nie zawiera substancji drażniących i alergizujących, także może być używany przez niemowlęta, ja smaruję nim mego rocznego synka. Szczerze to dawno, żaden balsam nie wywarł na mnie tak pozytywnych wrażeń. Najlepszy balsam jaki kiedykolwiek miałam.
29 kwietnia 2014 at 13:58Ziaja takze ma bardzo fajne i niedrogie balsamy do ciała,wiec uważam ze warto chociaż spróbowac,jeżeli nam się nie spodobają to najwyżej już ich nie kupimy. To samo ew przypadku balsamów pod prysznic Nivea.
15 maja 2014 at 22:08Ja podobnie jak jedna z użytkowniczek powyżej preferuję dermoprotektor z cetaphilu. Dla pełnego obrazu dołączam zdjęcie. Według mnie żwietny efekt nawilżenia.
- AutorOdp.