- AutorOdp.
- 3 kwietnia 2011 at 19:40
ja używam z serii „mleko kozie” z ziaji.. całkiem fajny, dobrze się wchłania, ale trochę słabo nawilża..ale cena była przystępna, więc kupiłam
14 kwietnia 2011 at 18:27Wiecie co dla mnie najlepszy na suchą skórę jest balsam neutrogena, super nawilża i dobrze się wchłania, maja też dobre kremy do rąk.
10 maja 2011 at 13:15Zamieniłam ostatnio masło kakaowe na balsam z Garniera ( czerwone opakowanie ) super nawilża i jestem bardzo zadowolona z niego.
23 maja 2011 at 13:57ja mam wrazenei ze jak staje przed polka z balsamami to probowalam juz wszystkiego i zaden mi nie odpowiadal 🙁 generalnie newralgicznym punktem sa u mnie nogi, zwlaszcza ponizej kolan. Malo ktory balsam dobrze mi nawilza i natluszcza te partie. Zaczelam wiec szukac wsród kosmetykow ekologicznych liczac na to ze skoro nowoczesne technologie nie pomoga to natura pomoze 🙂 I jest rzeczywiscie lepiej Teraz uzywam masla do ciala beEco Flosleku. W moim przypadku ekologiczne kosmetyki sprawdzaja sie duzo lepiej niz te reklamowane jako preparaty do bardzo suchej skory jak neutrogena np.
10 czerwca 2011 at 10:36Słuchajcie jaki miałam ostatnio balsam. Przywiozła mi go ciocia z Francji.
Nazwa dokładna – FRIDGE lotus body magiczny lotosowy balsam do ciała.
Super nawilżenie, regeneracja – jeżli tylko kupie go gdzież w Polsce po przyzwoitej cenie to na pewno będę korzystała :d10 czerwca 2011 at 16:37Powiem Ci że też skusiłam się na to masło i faktycznie coż w tym jest. Nogi mam ładnie nawilżone a wczeżniej po kąpieli mi się lekko sypały. Podobnie na rękach, zniknęły takie suche plamki. Fajniutkie to masełko z beeco.
13 lipca 2011 at 14:21Wypróbowałam zupełnie nowy balsam do ciała. Dokłada nazwa to ujędrniający balsam do ciała z oligoelementami GUAM TALASSO. Myżlałam, że FRIDGE lotus będzie najlepszy, ale okazuje się, że nie. GUAM TALASSO jako jedyny potrafił nadać mojej skórze takiego nawilżenie i sprawił, że jest rozżwietlona. Efekt wyżmienity!
14 lipca 2011 at 07:25Dostałam w prezencie zestaw kosmetyków Farmony.W tym masło do ciała.Zawsze używałam balsamów nawilżających,ale po opalaniu masło żwietnie natłuszcza skórę,nie zostawia tłustego filtra.To, jak dla mnie pachnie za bardzo intensywnie,ale jest spory wybór,więc można sobie dobrać.
31 lipca 2011 at 16:28jagoda – ja się przekonałam do maseł, jeżli jest dobre to przewyższa balsam. Przynajmniej u mnie tak jest. Ja dostałam teraz, podobno żwietny, balsam tonizujący z manuka honey MGO250+. N****ętniej to bym sprawdziła jego skutecznożć na przesuszonej albo podrażnionej skórze. Któraż z was, może w UK miała stycznożć z takimi kosmetykami z miodem m.?
8 sierpnia 2011 at 17:01Ja uwielbiam owocowe balsamy i masła.
Koleżanka poleciła mi balsam FLOSLEKu, skusiłam się i nie mogę się od tych kosmetyków uwolnić.Moje absolutnie ulubione to:
NATURAL BODY Balsam do ciała MANGO MARAKUJA
NATURAL BODY Masło do ciała TRUSKAWKA POZIOMKA
Jestem ciekawa czy Wy też będziecie tak zachwycone jak ja!
Buziaki
Kasia31 sierpnia 2011 at 19:39świetny jest Regenerujący balsam do ciała SOS z Niveii. Miałam bardzo przesuszoną skórę, a ten balsam bardzo dobrze sobie z nią poradził ;).
20 września 2011 at 22:44@Patryszkaa wrote:
Ja używam kosmetyków Garniera. Są małe i większe balsamy w zależnożci od potrzeb i rodzaju skóry.
Patryszkaa, czuję się jakbym trzymał w ramionach moją Słodką 😀 gada podobnie 😉
8 października 2011 at 14:05moja znajoma nie używa żadnych balsamów tylko odkryła, że na jej ciało najlepiej działa oliwa z oliwek i ona się smaruje zaraz po wyjżciu z wanny i opatula szlafrokiem i jest bardzo zadowolona z efektów , także można coż takiego spróbować
14 października 2011 at 13:20ja kiedys wyczytalam w necie o smarownaiu sie o oliwa i popelnilam ten blad:)Cialo lepi sie niesamowicie i nieprzyjemnie pachnie, trzeba od razu znowu sie kapac, poza tym srednio to nawilza, tylko natluszcza.
12 grudnia 2011 at 21:43Ja czasem smaruję się oliwą z oliwek, tylko, że później zakładam krótkie spodenki, bo faktycznie lepi się strasznie i dożć długo wchłania.
- AutorOdp.