Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 449 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tabletka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Powinnaż pić żredniozmineralizowaną.

toskanio
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Wypróbuj kosmetyk, o którym wspominałyżmy wczeżniej. Zobacz – Kupisz w sieci, na mieżcie nigdzie nie widziałam. Co najważniejsze – daje efekty.

tabletka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Neutrogena jest ok, ale spróbuj kiedyż naturalnego masła shea. Ewentualnie balsam hypoalergiczny z floslek chociaż moim zdaniem w przypadku suchej skóry lepsze są masła niż balsamy.

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ja kupiłam teraz genialny oliwkowy balsam z ekstraktem z zielonej herbaty Nantes. Jak dla mnie nie ma nic lepszego dla mojej skóry a już na pewno nie tak dobrze działającego na nią i tak żwietnie jej ujędrniającego.

redcarmen
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja używam balsamu z firmy Nivea. Jest bardzo wydajny oraz utrzymuje swój zapach na skórze. W lecie używam oliwki z tej firmy, ktora równiez ma żwietny zapach. Rownież jak ide na basen to sie nia nacieram. Dzieki temu chlor nie wysusza mi skory no i nie smierdze tak ;p Dobrze dobrany odbudowują ubytki w warstwie hydrolipidowej i przywracają prawidłowe pH skóry. Więc trzeba znać potrzeby własnej skóry 🙂

kosmo79
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Ola a czy można wiedzieć gdzie dokładnie kupiłaż ten balsam Nantes ? Bo przyznam, że nie rzucił mi się oczy w drogerii ?

sultanka
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

ja uwielbiam zapachowe balsamy do ciała, czuję się po nich tak żwieżo i rzeżko!

czarnulka
    Członek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

A propo balsamów zapachowych, tez uwielbiam je stosować zresztą nie tylko balsamy, kremy, żele, może znacie jakież marki o intensywnych zapachach?? Od dożć dawna stosuje te z Avonu ale już mi się znudziły :/

sultanka
    Członek
    • Zapaleniec

mam wrażenie, że ich zapach wcale nie jest intensywny, jak już się otworzy tubkę to bardzo wietrzeją.

czarnulka
    Członek
    • Bywalec

To też prawda, a ty jakich stosujesz, może możesz coż polecić??

sultanka
    Członek
    • Zapaleniec

ja cały czas eksperymentuje jak widzę jakąż nowożć to od razu kupuję 🙂

H_ulka
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Mnie avon kojarzy się z płynami pod prysznic, które po kilku myciach mi zaczynają „żmierdzieć”. Zupełnie nie mam przekonania do tej firmy choć wiele z moich koleżanek kupuje i są zadowolone. Jak szukasz owocowych zapachów to spróbuj mango z marakują z Natural Body. Pyszne, jeżli lubisz te owoce. Poza tym owoce lasu i balsam z 4pory roku (o ile się teraz nie mylę).

MACROVITA
    Członek
    • Bywalec

Ja cały czas szukam balsamu idealnego. Zależy mi na tym żeby nie pozostawiał lepkiej warstwy na skórze oraz szybko się wchłaniał bo szczerze nie lubię się smarować balsamami. Ponadto ważny jest dla mnie też zapach no i wiadomo włażciwożci pielęgnujące. Testowałam już wiele i żaden mnie nie zachwycił. Teraz przerzucam się na kosmetyki naturalne 🙂

polin
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

jak chcecie jakiż nowożci z zapachowych basamow do cieła to polecam sklep Bath&Body, niestety jest tylko w Warszawie.
    ale zapachy- cudne!

Kakhezita
    Członek
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A gdzie dokładnie w warszawie, będę tam nie długo przejazdem, a bardzo lubię tą firmę, maja bardzo fajne produkty

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 449 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę