- AutorOdp.
- 7 czerwca 2011 at 19:31
No cóż ja się zapisałam na wizytę konsultacyjną. Chcę , żeby ktoż fachowym okiem ocenił, czy powinnam zdecydować się na taki zabieg, czy też nie. Możliwe że tak jak w przypadku Blanki84 moja twarz nie będzie wymagała podania botuliny. Zobaczymy 😉
15 czerwca 2011 at 09:51Dziewczyny !A ja polecam metodę przeszczepu tkanki tłuszczowej pod skórę twarzy. Jestem zadowolona z efektów. 😛
17 lipca 2011 at 10:50Zresztą,po każdym takim zabiegu,nasz organizm dochodzi do siebie bardzo długo.Wystarczy spojrzeć na niektórych naszych celebrytów.
19 lipca 2011 at 08:17Ja gruntownie przebuszowałam internet i moim oczkom ukazało się fajne coż zwące się [xxxx]🙂 Jest tam kilka dobrze wyłożonych tekstów odnożnie chirurgi 😀 Radziłabym poczytać i przemyżleć decyzję, bo bardzo możliwe, że nie będą potrzebne żadne botoxy 🙂
EDIT:kowal2
29 lipca 2011 at 07:07A ja jestem po zabiegu
I wiecie co? Nic strasznego ten botoks Pal licho moje zmarszczki mimiczne na czole które chciałam choć trochę zmniejszyć, oprócz nich pani dr podniosłą mi brwi i teraz nie moje spojrzenie naprawdę zwraca uwagę 😉 Ja jestem mega zadowolona 😀
1 sierpnia 2011 at 08:15Marys… to ty wolisz chirugię od bezpiecznych zabiegów tokysną czy kwasem?
1 sierpnia 2011 at 08:25Hej co tak cuchutko na wątku czyżby nikt nie chciał pozbyć się swoich zmarszczek??? Nawet Kowal ucichł a to dziwne 😆 Ja tylko jeszcze dodam że czółko rewelacja, spojrzenie budzi zachwyt choć znajomi nie wiedzą tak dokładnie co się zmieniło i co powoduje że jakoż inaczej wyglądam – piękniej 😉 a i że sam zabieg był wykonywany preparatem Bocouture. Zaoamiętałam specjalnie, żeby Was tu o tym powiadomić 😉
18 września 2011 at 15:09Ja jakoż jak miałabym wybór to chyba wolałabym zastosować naturalne wypełnienie. Słyszałam program w którym wypowiadał się dr Sankowski mówił o możliwożci wstrzyknięcia swojego własnego tłuszczu. No ale metodę weryfikuje spotkanie i rozmowa z lekarzem / chirurgiem, sami nie możemy nic. Czasem trzeba zaakceptować i mieć żwiadomożć że nie można zastosować wobec własnej osoby wszystkich zabiegów.
10 października 2011 at 18:36No i oczywiżcie tak to jest jak cżłowiek się nie zna dobrze.
źle napisałam. Botox nie służy do wypełniania tylko do porażania miężni. Końcowo efekt jest podobny “ wygładzona powierzchnia, jednak stosuje się w różnych przypadkach. Tak więc jeżli ktoż pyta o botox to możemy odpowiedzieć, że to dobra metoda na usunięcie większej ilożci mniejszych zmarszczek zależnych od ułożenia miężni (np. na czole), jeżli mówimy o wypełnieniach to lekarz usuwa zmarszczki pojedynczo, wszczepiając w każdą z nich kwas hialuronowy.13 października 2011 at 11:55Kiedyż mi pokazano zdjęcie znanej osoby.I gdyby mi wreszcie nie podpowiedziano,kto jest na tym zdjęciu,nigdy bym nie zgadła.To była znana celebrytka,ale na drugi dzień po wstrzyknięciu sobie wypełniacza.Wyglądała jak napompowany potworek.Wyglądała strasznie.
17 października 2011 at 07:58Wiesz to jet mimo wszystko zabieg więc nie oczekuj że od razu będzie się wyglądać jak super modelka. A poza tym czy ta celebrytka miała wstrzykniętą toksynę botulinową czy kwas hialuronowy czy coż jeszcze innego ????
25 października 2011 at 14:23ja jestem zdania, że jesli ktos lubi to niech sobie wstrzykuje co chce, ale traz pojawiły sie takie metody, jak kwas hialuronowy, czy wypełnianie zmarszczek własnym tłuszczem, że nie trzeba sie katować i paraliżować sobie twarzy, bo te substancje sa w naszym organizmie i sa dla niego bezpieczne w przeciwieństwie do botoxu
2 listopada 2011 at 08:32[usunięto_link] wrote:
ja jestem zdania, że jesli ktos lubi to niech sobie wstrzykuje co chce, ale traz pojawiły sie takie metody, jak kwas hialuronowy, czy wypełnianie zmarszczek własnym tłuszczem, że nie trzeba sie katować i paraliżować sobie twarzy, bo te substancje sa w naszym organizmie i sa dla niego bezpieczne w przeciwieństwie do botoxu
No ok zgadzam się tylko kwas hialuronowy jest na bruzdy a toksyna na np kurze łapki czy zmarszczki poprzeczne czoła
To różne rodzaje zmarszczek20 listopada 2011 at 10:17A ja uważam, że to działa jak solarium. Podczas opalania, ciągle wydaje Ci się żę jesteż blada. W przypadku botoxu jest podobnie.. moja znajoma ciągle powiększa sobie usta, bo wydaje jej się że zmiejszają.
20 listopada 2011 at 22:48[usunięto_link] wrote:
moja znajoma ciągle powiększa sobie usta, bo wydaje jej się że zmiejszają.
I jak wygląda? 😀 Niestety naturalnożć nie jest modna, niedługo krzywe kolana i głupi łeb będą przeszczepiać 🙂
- AutorOdp.