• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja już miałam anemię, ale to było kiedy oddawałam krew przez dłuższy okres czasu, a o diete nie dbałam jakoż szczególnie, teraz własnie codziennie piję hydrowitaminy, no i ogólnie zwracam większą uwage na to, co jem… niedoborów magnezu to co prawda nie miałam zdiagnozowane, ale znalazłam u siebie wszystkie objawy, no i co ważniejsze ustąpiło po piciu plusssz up z magnezem, wiec to musiało być to

niunia1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja kąpie się raz w tygodniu w wysoko zmineralizowanej soli z Morza martwego od Bonii .Ma dużo magnezu. Jak na razie stawia mnie na nogi i nie odczuwam zmęczenia jak to zazwyczaj bywało jesienią.

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Co racja to racja:) Ja Wam powiem, że ostatnio czuję się już lepiej, tzn. już nie wracam taka padnięta ze szkoły i mam siłę i ochotę gdzież wyjżć, mimo tej paskudnej pogody. Myżlę, ze to zasługa tego, że zdrowiej się odżywiam:)

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Rzeń-szeń, Rzeń-szeń i jeszcze raz Rzeń-szeń!!!
    Najlepiej w płynnej postaci, codziennie, zamiast kawy albo innych dopalaczy.

werkaa
    Member
    • Zasłużony

A żeń-szeń to nie tak bardziej na koncentrację? Ale w sumie to nie wiem, bo nigdy nie stosowałam… A Ty pijesz?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

żeń-szenia nigdy nie próbowałam… za to magnez z hydrowitaminami jest u mnie na porządku dziennym

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Każdy musi znaleźć dla siebie odpowiedni sposób na stawianie się na nogi 🙂 Jednym żeń-szeń, innym hydrowitaminy, a jeszcze innym sport 🙂 Pewnie najlepiej by było to wszystko do kupy zebrać 😛

werkaa
    Member
    • Zasłużony

W sumie każdy sposób, który działa na nas jest dobry, oby tylko nie odbywało się to kosztem naszego zdrowia.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Każdy musi znaleźć dla siebie odpowiedni sposób na stawianie się na nogi 🙂 Jednym żeń-szeń, innym hydrowitaminy, a jeszcze innym sport 🙂 Pewnie najlepiej by było to wszystko do kupy zebrać 😛

to rzeczywiżcie byłby dobry pomysł, ale z moim samozaparciem raczej tego nie widzę 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

a co to jest w ogóle i co ma w składzie?
    nie lubię czegoż, co nie jest dla mnie jasne… a hydrowitaminy z magnezem to przynajmniej wiem jak mają pomagać…

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Wiesz co mają i wiesz jak działają 🙂 Żadnych zaskoczeń…
    A z tym samozaparciem to faktycznie, mam ten sam problem 😛 Więc pozostają te plusssz up’y i dużo „dobrych chęci” 😛

werkaa
    Member
    • Zasłużony

Ja to do tej pory miałąm największy problem z systematycznożcią- najzwyczajniej zapominałam ich brać albo łykałąm co drugi dzień. A widomo, że w taki sposób to nic nie bedzie dobrze działać. A jutro już 9 dzień jestem systematyczna:)

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No tak, to prawda, że systematyka przy diecie jest niezbędna. Zwłaszcza przy suplementacji… Ja póki jestem w tych bardziej zaostrzonych fazach diety, to codziennie piję plusssz up’a, bo jednak nie jem owoców… Jak już wrócą do mojego menu, to pewnie będę sobie pić już w miarę smaku i potrzeb 🙂

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

No i zaczął się semestr, wróciły moje ulubione laborki i skończyło się spanie 😛 No i do tego jesień…a nie jest łatwo się przestawić.

werkaa
    Member
    • Zasłużony

Dokładnie;) Kopa sobie trzeba jakoż dodać:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciągłe zmęczenie,brak energii,ospałożć…jak to,,wyleczyć”?"

Przewiń na górę