• Autor
    Odp.
  • omena86
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 29
    • Bywalec

@ananeczka wrote:

Kuchenka z mikrofalą, opiekaczem i parowarem? gdzie takie cuda rozdają? 😀 sam parowar sporo kasy kosztuje.

Ja wiem czy parowar to taki duży wydatek? Koleżanka zamawiała na electro.pl i za sprzęt Tefala ( a uważam go za jedną z najlepszych firm jeżli chodzi o garnki, żelazka cz włażnie tego typu sprzęty) dała coż koło 100 zł. To chyba niewiele jak na taki super „wynalazek”. Wszystko zdrowe, bez tłuszczu, szybciutko ugotowane, a co najlepsze obiad można zrobić w jednym pojemniku. 🙂

Prezent na nowe mieszkanie … hmm komplet filiżanek, jakiż zmyżlny wazonik czy np. oryginalna patera na owoce.

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

To tani ten parowar Tefal. Mój brat jak mi kupował to dał koło 200 zł, ale teraz lepiej sie opłaca kupic mikrofale z funkcją parowaru.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

szczególnie jeżli ktoż ma mało miejsca, zawsze to jeden grat w mieszkaniu mniej

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

O to włażnie chodzi. W kuchni najważniejsza jest przestrzen i duże blaty robocze. U mnie za dużo miejsca zajmuja bibeloty, puszki na kawe herbatę, kasze, makaron. Pojemnik na drewniane szpatułki, ekspress do kawy…itd. gdzie to wszystko upchnąć…więc mikrofala z parowarem to idealne wyjżcie. 😀

Dorota123
    Participant
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

O to włażnie chodzi. W kuchni najważniejsza jest przestrzen i duże blaty robocze. U mnie za dużo miejsca zajmuja bibeloty, puszki na kawe herbatę, kasze, makaron. Pojemnik na drewniane szpatułki, ekspress do kawy…itd. gdzie to wszystko upchnąć…więc mikrofala z parowarem to idealne wyjżcie. 😀

jakbym o mojej kuchni czytała 😉 kiedys w przyszłożci mam zamiar mieć ogromną kuchnię i wtedy będę mogła poszaleć ze sprzętem, ale w tej chwili każdy centymetr blatu jest na wagę złota

Kobietalux
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

DZIEWCZYNY !

Ja bym kupiła coż takiego !

[usunięto_link]

Sprawdzone, eleganckie i na długie lata.
    Do tego dokupiłabym ładny doniczkowy kwiatek !

Pozdrawiam
    Kobietalux 😉

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

A ja chyba zdecydowałabym się na jakąż ładną pożciel. Co powiecie na te [usunięto_link] Nie będę wskazywać konkretnej, bo każdy ma inny gust. Jeżli dobrze znamy gospodarzy, to wiemy, która im się spodoba. Ceny w tym sklepie są bardzo przyzwoite i to samo można powiedzieć o jakożci – wiem, bo sama już tam zamawiałam.

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Wybieram się na parapetówkę do brata i też szukam prezentu. Fajne akcesoria kuchenne widziałam w sklepie e-naczynia z rabatem 20% [usunięto_link] Zastanawiam się też nad stacją pogody lub satynową pożcielą.

buli
    Member
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

Ja to bym chciała dostać kwiaty. Oczywiżcie w doniczkach (i one powinny być takie dizajnerskie). Na te rożliny zawsze szkoda mi pieniędzy, a niesamowicie ozdabiają dom.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

kwiaty już mam, kilka sama kupiłam, a kilka „zamówiłam” na urodziny…
    teraz marze o jakimż fajnym kwietniku, ale nie takim zwyczajnym… jeszcze nie potrafię sprecyzować, ale coż wymyżlę 😉

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Oczywiżcie, że to piękna ozdoba, nie przeczę 🙂 I designerskie donice to też żwietny pomysł 🙂 Tylko widzicie, dużo osób wręcz nie cierpi dostawać kwiatków w doniczkach 😛 W takiej sytuacji chyba jednak lepiej się zrzucić na jakiż sprzęcik…

buli
    Member
    • Zapaleniec

patunia28 – serio? Ja tam bym się wkurzyła, gdyby ktoż mi zabrał możliwożć kupowania sprzętu 😀 Lubię mieć nad tym kontrolę. Jakby mi się rodzice na pralkę zrzucili, to zaraz by było, że to nie tak, tamto nie pasi, a w ogóle, to ich pierwsza pralka to była super i mam kupić taką samą 😛 Sprzęcik wolę sama wybrać. Innym oddam możliwożć kupienia – koca, poduszek, kwiatków, czy wazonów 😛

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No widzisz 🙂 To najlepiej, żeby zebrali kaskę i dali, o! To jest chyba najlepsze rozwiązanie! 😀
    Bo ja znowu uwielbiam dobierać sama dodatki i szlag mnie trafia jak dostaję dla przykładu zieloną doniczkę, gdy wszystkie dodatki w odcieniach złota i czerwieni 😉 Rozumiesz 😉

buli
    Member
    • Zapaleniec

Eee – to fajnie, zielenią coż przełamać 😛 Żarty żartami, ale jeżli idzie o prezenty to dobrze jest znać osobę, której się coż daje. Czasami miły gest wystarczy i tyle 🙂

anitka_d_b
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja idąc na parapetówkę do mojej znajomej kupiłam jej tą oto pożciel [usunięto_link] Cena niezbyt wygórowana 🙂 wystarczy się tylko podpytać jaki rozmiar pożcieli i automatycznie prezent jak znalazł . A wiem że coż takiego chciała bo widziała u mnie w sypialni 🙂 miła w dotyku , żliska i ciepła co jedwab tego nie ma . warto zalookać i może coż się znajdzie . świetne też jest to że przesyłkę szybko dostałam . Zamówiłam we wtorek rano a dostałam w czwartek . Naprawdę solidny sklep 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co kupic na prezent do nowego domu?"

Przewiń na górę