- Ten temat ma 211 odpowiedzi, 3 g艂osy, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 5 lat, 6 miesi臋cy temu przez
Zosia_K.
- AutorWpisy
- 17 stycznia 2010 o 09:53 #108290
@ananeczka wrote:
Kuchenka z mikrofal膮, opiekaczem i parowarem? gdzie takie cuda rozdaj膮? 馃榾 sam parowar sporo kasy kosztuje.
Ja wiem czy parowar to taki du偶y wydatek? Kole偶anka zamawia艂a na electro.pl i za sprz臋t Tefala ( a uwa偶am go za jedn膮 z najlepszych firm je偶li chodzi o garnki, 偶elazka cz w艂a偶nie tego typu sprz臋ty) da艂a co偶 ko艂o 100 z艂. To chyba niewiele jak na taki super „wynalazek”. Wszystko zdrowe, bez t艂uszczu, szybciutko ugotowane, a co najlepsze obiad mo偶na zrobi膰 w jednym pojemniku. 馃檪
Prezent na nowe mieszkanie … hmm komplet fili偶anek, jaki偶 zmy偶lny wazonik czy np. oryginalna patera na owoce.
17 stycznia 2010 o 15:54 #108291To tani ten parowar Tefal. M贸j brat jak mi kupowa艂 to da艂 ko艂o 200 z艂, ale teraz lepiej sie op艂aca kupic mikrofale z funkcj膮 parowaru.
19 stycznia 2010 o 16:02 #108292szczeg贸lnie je偶li kto偶 ma ma艂o miejsca, zawsze to jeden grat w mieszkaniu mniej
20 stycznia 2010 o 05:19 #108293O to w艂a偶nie chodzi. W kuchni najwa偶niejsza jest przestrzen i du偶e blaty robocze. U mnie za du偶o miejsca zajmuja bibeloty, puszki na kawe herbat臋, kasze, makaron. Pojemnik na drewniane szpatu艂ki, ekspress do kawy…itd. gdzie to wszystko upchn膮膰…wi臋c mikrofala z parowarem to idealne wyj偶cie. 馃榾
25 stycznia 2010 o 16:43 #108294@wernona wrote:
O to w艂a偶nie chodzi. W kuchni najwa偶niejsza jest przestrzen i du偶e blaty robocze. U mnie za du偶o miejsca zajmuja bibeloty, puszki na kawe herbat臋, kasze, makaron. Pojemnik na drewniane szpatu艂ki, ekspress do kawy…itd. gdzie to wszystko upchn膮膰…wi臋c mikrofala z parowarem to idealne wyj偶cie. 馃榾
jakbym o mojej kuchni czyta艂a 馃槈 kiedys w przysz艂o偶ci mam zamiar mie膰 ogromn膮 kuchni臋 i wtedy b臋d臋 mog艂a poszale膰 ze sprz臋tem, ale w tej chwili ka偶dy centymetr blatu jest na wag臋 z艂ota
18 lutego 2010 o 14:32 #108295DZIEWCZYNY !
Ja bym kupi艂a co偶 takiego !
Sprawdzone, eleganckie i na d艂ugie lata.
Do tego dokupi艂abym 艂adny doniczkowy kwiatek !Pozdrawiam
Kobietalux 馃槈20 lutego 2010 o 19:50 #108296A ja chyba zdecydowa艂abym si臋 na jak膮偶 艂adn膮 po偶ciel. Co powiecie na te http://multizakupy.pl/Posciel/cena_najtansze/14 Nie b臋d臋 wskazywa膰 konkretnej, bo ka偶dy ma inny gust. Je偶li dobrze znamy gospodarzy, to wiemy, kt贸ra im si臋 spodoba. Ceny w tym sklepie s膮 bardzo przyzwoite i to samo mo偶na powiedzie膰 o jako偶ci – wiem, bo sama ju偶 tam zamawia艂am.
18 marca 2010 o 12:27 #108297Wybieram si臋 na parapet贸wk臋 do brata i te偶 szukam prezentu. Fajne akcesoria kuchenne widzia艂am w sklepie e-naczynia z rabatem 20% http://okazyjni.pl/kupon-933_Artyku%C5%82y+do+kuchni%2C+naczynia.htm Zastanawiam si臋 te偶 nad stacj膮 pogody lub satynow膮 po偶ciel膮.
20 kwietnia 2010 o 11:55 #108298Ja to bym chcia艂a dosta膰 kwiaty. Oczywi偶cie w doniczkach (i one powinny by膰 takie dizajnerskie). Na te ro偶liny zawsze szkoda mi pieni臋dzy, a niesamowicie ozdabiaj膮 dom.
21 kwietnia 2010 o 13:25 #108299kwiaty ju偶 mam, kilka sama kupi艂am, a kilka „zam贸wi艂am” na urodziny…
teraz marze o jakim偶 fajnym kwietniku, ale nie takim zwyczajnym… jeszcze nie potrafi臋 sprecyzowa膰, ale co偶 wymy偶l臋 馃槈30 kwietnia 2010 o 15:22 #108300Oczywi偶cie, 偶e to pi臋kna ozdoba, nie przecz臋 馃檪 I designerskie donice to te偶 偶wietny pomys艂 馃檪 Tylko widzicie, du偶o os贸b wr臋cz nie cierpi dostawa膰 kwiatk贸w w doniczkach 馃槢 W takiej sytuacji chyba jednak lepiej si臋 zrzuci膰 na jaki偶 sprz臋cik…
17 maja 2010 o 20:22 #108301patunia28 – serio? Ja tam bym si臋 wkurzy艂a, gdyby kto偶 mi zabra艂 mo偶liwo偶膰 kupowania sprz臋tu 馃榾 Lubi臋 mie膰 nad tym kontrol臋. Jakby mi si臋 rodzice na pralk臋 zrzucili, to zaraz by by艂o, 偶e to nie tak, tamto nie pasi, a w og贸le, to ich pierwsza pralka to by艂a super i mam kupi膰 tak膮 sam膮 馃槢 Sprz臋cik wol臋 sama wybra膰. Innym oddam mo偶liwo偶膰 kupienia – koca, poduszek, kwiatk贸w, czy wazon贸w 馃槢
28 maja 2010 o 13:57 #108302No widzisz 馃檪 To najlepiej, 偶eby zebrali kask臋 i dali, o! To jest chyba najlepsze rozwi膮zanie! 馃榾
Bo ja znowu uwielbiam dobiera膰 sama dodatki i szlag mnie trafia jak dostaj臋 dla przyk艂adu zielon膮 doniczk臋, gdy wszystkie dodatki w odcieniach z艂ota i czerwieni 馃槈 Rozumiesz 馃槈31 maja 2010 o 16:58 #108303Eee – to fajnie, zieleni膮 co偶 prze艂ama膰 馃槢 呕arty 偶artami, ale je偶li idzie o prezenty to dobrze jest zna膰 osob臋, kt贸rej si臋 co偶 daje. Czasami mi艂y gest wystarczy i tyle 馃檪
14 lipca 2010 o 09:54 #108304Ja id膮c na parapet贸wk臋 do mojej znajomej kupi艂am jej t膮 oto po偶ciel http://dobraposciel.com/Posciel_z_satyny_jedwabnej_Carlo_Macci_160x200_XVI-347.html Cena niezbyt wyg贸rowana 馃檪 wystarczy si臋 tylko podpyta膰 jaki rozmiar po偶cieli i automatycznie prezent jak znalaz艂 . A wiem 偶e co偶 takiego chcia艂a bo widzia艂a u mnie w sypialni 馃檪 mi艂a w dotyku , 偶liska i ciep艂a co jedwab tego nie ma . warto zalooka膰 i mo偶e co偶 si臋 znajdzie . 艣wietne te偶 jest to 偶e przesy艂k臋 szybko dosta艂am . Zam贸wi艂am we wtorek rano a dosta艂am w czwartek . Naprawd臋 solidny sklep 馃檪
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.