• Autor
    Odp.
  • wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Z tym nietaktem to nie do końca tak. Jeżeli nie trafisz w prezent i zobaczysz, że taki sam czajnik, albo mikrofala juz stoi w mieszkaniu….to dopiero jest nietakt. Ja dostaje paragony od znajomych w razie jak bym chciała prezent wymienic na cos innego i wszystko gra. Uważam, że jest to żwietny pomysł i oczywiżcie stosuje sie raczej przy sprawdzonych znajomych… 😉

belli10
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

ano włażnie lepiej dać możliwożć wymiany i paragon jest dobrym rozwiązaniem, w końcu i tak można sprawdzić cenę czy w sklepie,,, czy w internecie na stronach sklepów lub producenta, i np też na takiej nowej stronce tanio.pl można porównać ceny,,, i zobaczyć czy ktoż nie przepłacił hii hii

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No faktycznie paragon to raczej nie, ale o możliwożci wymiany jak najbardziej należy informować…

Dynia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Wszystko zależy ile chcesz wydać pieniędzy 🙂 osobiżcie ucieszyłabym się z jakiegoż miksera , blendera albo zaparzacza do kawy, bo nie mam 🙂
    upatrzyłam sobie taki blender na electro.pl kosztuje 43 zł, bo jest wyprzedaż 😀 w ogóle zajrzyj tam na stronkę – na pewno coż wybierzesz praktycznego i taniego (dizał wyprzedaży lub promocji)
    Kwiatka bym nie polecała, bo nie każdy lubi. Ani zwierzaków. Koleżanka dostała kanarka i w sumie była trochę zła 🙂 nie ma co uszczężliwiać na siłę 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Ja ostatnio na prezent [usunięto_link] wygrzebałam fajną ramkę cyfrową, bo jednak przeszukiwanie według kategorii, jest bardzo wygodne 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Heeeh… Nic to… Ceny nie rzucają na kolana, ale wierzę, że za jakożć się płaci…
    Ale prezent w sumie fajny – taki komplet pożcieli albo ręczników…

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No tak, cóż… Raczej jest to dożć ryzykowne, jak już zauważono… Chyba, że razem z gospodarzami się ją wybierze… I też kwestia tego, że tego typu prezenty sprawdzają się przy urządzaniu mieszkania, bo do gotowego raczej będzie ciężko dobrać 😛 Ja bym wolała takiego prezentu nie dostać, ewentualnie sama wpisać w dekorację mieszkania, ale nie żeby mi ktoż narzucał takie kwestie 🙂

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

To już chyba wynająć komuż dekoratora wnętrz…może to byłby dobry prezent. Taka osoba nie tylko doradzi i pomoże rozmieżcic meble, ale również sprzęt GD i nawet pomoże dobrać odkurzacz czy lodówke. 😀

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Byleby nie dawać takiego prezentu żwieżo upieczonym gospodarzom nowego mieszkania, chyba że jeszcze przed remontem 😛 Bo mogą się obrazić, że się napracowali, a tu taki „prezent” 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Dekoratora? Ja chyba za bardzo lubię kombinować z meblami, żeby pozwalać komuż robić to za mnie 😛 Poza tym wygląd to kwestia gustu:P

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Hihi 😀 No tak, to odbieranie sobie samemu swobody w sumie… A lodówka w salonie to cóż, ryzykowne posunięcie dla dbających o linię 😉 I to do tego side by side – tyle pysznożci 😛

Ada12
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

ja bym kupiła coż z naczyń, np z porcelany Wedgwood [usunięto_link]

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

odkurzacz.. ja bym odradziła. Ostatnio chciałam znajomym kupić ale jakoż w rozmowie wyszło ze chcieli by taki za 500zł.. wiec zrezygnowałam 😉 i kupiłam im dzbanek do czekolady:)
    [usunięto_link]

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Pomysłów na prezent na nowe mieszkanie jest cała masa, ale najgorzej wybrać odpowiedni. Wszystko zależy od tego, jakie jest to mieszkanie i komu chcesz kupić prezent. Czy to ma być jakiż drobiazg, czy może coż większego?? Wszystko zależy od Ciebie:) najlepiej jak wejdziesz na stronkę [usunięto_link] tam znajdziesz mnóstwo rzeczy, które jak najbardziej się nadają na prezent na nowe mieszkanie. Posiadają szeroki asortyment produktów, żwietnie napisaną ofertę. świetna obsługa polecam goraco

Magda.Mala.Mi
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

ja bym chciała dostać wazon i piękny duży bukiet kwiatów 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co kupic na prezent do nowego domu?"

Przewiń na górę