- AutorOdp.
- 19 listopada 2009 at 11:36
My ze znajomymi ostatnio na parapetówkę przyjaciół złożyliżmy się i kupiliżmy jedwabną pożciel :). `bardzo im się podobała. Wiadomo, że to droższy prezent niż wazon, ale zawsze można się złożyć w parę osób. Poza tym tak sobie myżlę, że ja cieszyłabym się też z kompletu porządnych ręczników, widziałam też takie zestawy żwietnych żciereczek do kuchni :). Polecam markę i sklep Gianni Ferrara – tam kupowaliżmy tę pożciel. Naprawdę mają żwietnej jakożci rzeczy.
19 listopada 2009 at 11:39My ze znajomymi ostatnio na parapetówkę przyjaciół złożyliżmy się i kupiliżmy jedwabną pożciel :). `bardzo im się podobała. Wiadomo, że to droższy prezent niż wazon, ale zawsze można się złożyć w parę osób. Poza tym tak sobie myżlę, że ja cieszyłabym się też z kompletu porządnych ręczników, widziałam też takie zestawy żwietnych żciereczek do kuchni :). Polecam markę i sklep Gianni Ferrara – tam kupowaliżmy tę pożciel. Naprawdę mają żwietnej jakożci rzeczy.
23 listopada 2009 at 23:01Ooo podoba mi się pomysł z taką lodówką w salonie. Nie trzeba daleko chodzić do kuchni po jedzenie albo picie jak leci w tv akurat jakiż wyciskacz łez 😀 tylko gorzej potem z naszymi zbędnymi kilogramami, które i tak zimą odkładają się w nadmiarze.
Wracając do tematu prezentu na nowe mieszkanie to najlepiej wybrać coż bezpiecznego. Jeżli wiesz, że znajomi potrzebują odkurzacza, to kup odkurzacz. A jeżli nie wspominali o żadnych brakach w sprzęcie rtv/agd to zawsze można kupić jakież fajne ramki na zdjęcia, jakież ładne żwieczki, które ozdobią wnętrze. Jest masa takich bezpiecznych pomysłów na prezent 🙂26 listopada 2009 at 08:58Rany rany:) Jeżli chcesz praktycznego prezentu do nowego mieszkania polecam sprzęt AGD pralkę zmywarkę albo czajnik a może ekspres do kawy. Pomysłów jest mnóstwo. A jeżli chcesz tanio kupić sprzęt powinnaż zajrzeć na stronę magicznaplaneta.pl Znajdziesz tam mnóstwo fajnych rzeczy. Ten sklep ma przewagę nad innymi bo ma ogromny wybór produktów. Więc jeżli szukasz prezentu i inspiracji powinnaż zajrzeć na stronę magicznaplaneta.pl
29 listopada 2009 at 19:32Teraz jest moda na łączone sprzęty, Kto wie, może Ktoż Ci kupi odkurzacz z pralką i suszarką hihi 😆 Ale tak poważnie to fajne są te sprzęty łączone, np. piekarnik z mikrofalą, opiekaczem i parowarem, albo zlew z piekarnikiem lub ekspress do kawy z tosterem.
29 listopada 2009 at 21:59Ja bym się ucieszył, jakby mi ktoż zrobił prezent w postaci 42 calowej plazmy na żcianę:twisted:
30 listopada 2009 at 14:35Patrzcie co przed chwilką wyszperałam na stronie myin.pl: [usunięto_link] Czadowe są te filiżanki! Gdybym miała robić parapetówkę to w sumie z miłą chęcią zobaczyłabym taki prezent 😉
30 listopada 2009 at 19:40Fenris – widzę, że jak szaleć to szaleć 😛 Może jeszcze jakiż konkretny model masz upatrzony? 😛
A filiżanki ciekawe, choć nie w moim gużcie… Ja za to gdzież ostatnio widziałam te imitujące klawisze ctr alt delete 😉 To dopiero bajer 😀6 grudnia 2009 at 21:27LG ma takie cudo w swojej ofercie, fajna sprawa, bo parowar też swoje kosztuje, a jak mam mieć kupować dwa sprzęty do kuchni lub jeden z kilkoma funkcjami to wolę jeden, mniej miejsca zajmuje, a cenowo włażciwie wychodzi na to samo
10 grudnia 2009 at 14:17@ananeczka wrote:
o którym modelu mówisz? bo jestem ciekawa jakie ma wymiary.
np te z linii wavedom: [usunięto_link]
wymiary powinny być w specyfikacji… planujesz kupić?15 grudnia 2009 at 10:36Moja pierwsza myżl – kwiatek, więc nie byłabym oryginalna (to też czyjż pierwszy post 🙂 ). Ja bym zaryzykowała np. jakież ładne kieliszki i do tego szampana na oblewanie (oczywiżcie, jeżli znajomi są pijący) – drobny prezent, kieliszki się szybko tłuką i nie zawsze jest kasa i czas, żeby kupować nowe 🙂
18 grudnia 2009 at 18:48Do nowego domu, jeżli to ma być coż fajnego i oryginalnego to na pewno modernform. Na pewno w żadnym innym sklepie nic podobnego się nie powtórzy a to też zaleta prezentu, żeby był niepotarzalny 😉
22 grudnia 2009 at 15:30Ładniutkie te dywany i promocja do końca grudnia…można kupic na prezent gwiazdkowy taki dywan. Ja kupuje z braćmi rodzicom pralkę pod choinkę. Drogi prezent ale jak rozbiło się na 3 to cena wyszła do przełknięcia… 😆
27 grudnia 2009 at 15:11Ja tez wolę na żywo obejrzeć i potem w necie kupic. Tak własnie zrobilismy z pralką.
7 stycznia 2010 at 11:46Pewnie można tak zrobić, że najpierw się poogląda w necie, potem można iżć do sklepu stacjonarnego w celu dotknięcia i zobaczenia jak dany sprzęt. ja często tak robię, kiedy mam zamiar coż kupić. często zdarza się, że w sklepach internetowych jest taniej niż w sklepach stacjonarnych jak na przykład w moderni.pl;)
- AutorOdp.