• Autor
    Odp.
  • Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Nie zawsze jedzenie mniej to dobre rozwiązanie, nie zawsze jest to wina kilokalorii.

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Albo kłamiesz,albo Ci się wydaje 😉

I przy okazji przestań spamować ,bo bana dostaniesz. Wszystkie twoje posty dotyczą brania suplementów, więc ,albo zarabiasz na reklamie,albo cała szafe miesięcznie ich zjadasz.

BlankaPELC
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Nie wierzę w allevo. Dieta oparta na jakichż dziwnych zupkach w proszku nie może być zdrowa. No i nie zgodzę się, że zastępowanie żniadania czymż takim a za to jedzenie normalnego obiadu jest włażciwe. Kupiłam sobie jedno opakowanie, żeby przekonać się jak to smakuje i nie byłam w stanie wypić ani koktajlu ani zupy. Jak dla mnie paskudztwo.

Agito.pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Tak naprawdę to najważniejsze jest ustalenie odpowiedniej diety oraz systematyczne ćwiczenie. Dobrze jest wybrać te produkty, które lubisz jeżć oraz wybrać takie ćwiczenia/sport, które sprawiają Ci największą przyjemnożć 🙂

Anula77
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

trudno jest zrzucić zbędne kg:( Fakt jednak jest taki jak piszą poprzedniczki.
    1. jeżć regularnie- 4-5 posiłków dziennie
    2. ruch
    i na 100% waga zacznie spadać.trzymam kciuki

ani_em
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Sprawdzone: 4, 5 a nawet 6 posiłków dziennie, całkowite odstawienie chleba, ziemniaków, ryżu, makaronów, napojów słodzonych (w tym wszystkich dosłownie soków owocowych) zamiast tego masa warzyw (im bardziej kolorowo na talerzu tym lepiej), niewiele owoców (fruktoza tuczy) do tego trochę mięsa lub ryb, intensywne spacery 3 razy w tygodniu i to powinno wystarczyć – mnie w każdym razie wystarczyło do zrzucenia 4 kilo w miesiącu

marianeczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Mi się udało w ciągu kilku (ok.3) miesięcy zrzucić na stałe jakież 7 kilo, więc się chętnie podzielę wrażeniami, choć nic specjalnego nie robiłam. Po prostu regularne posiłki (3 duże+dwie zakąski typu owoc pomiędzy) i to takie posiłki jakie chciałam, bez wyrzeczeń, nawet z czymż słodkim po posiłku do herbatki. Po prostu zaczęłam ćwiczyć po pół godziny 5 dni w tygodniu – żadna siłownia – rowerek stacjonarny na którym jeździłam oglądając jakiż serial, żeby mi się nie nudziło, trochę rękami machałam i ostatnie 10 minut to głównie ćwiczenia na brzuch i uda. Plus 1,5l wody dziennie. Metabolizm się poprawił i samopoczucie polepszyło no i waga oczywiżcie spadła. Tylko w ciągu pierwszych 3 tygodni mało widać, a potem zaczął nagle lecieć kilogram tygodniowo 🙂

Sand
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ja spróbowałam dietę trzynastodniową, i udało mi się zrzucić te 5 kilo w 2 tygodnie 🙂
    a wyczytałam to tu [usunięto_link]

oprócz tego naturalnie jakiż ruch po pracy typu jogging czy pare km na rowerku 😉 bo sama dieta nic za nas nie zrobi!

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@mariollla wrote:

Jeżć dużo zdrowych rzezcy, warzyw owoców, białego miesa, pić dużo wody, jeżć kasze, jeżć sniadania.Ja do tego jeszcze wypijam Jeliton – kupiłam w aptece , wspomaga odchudzanie,oczyszcza przewód pokarmowy i pobudza trawienie a najważniejsze ze ma zero kalorii

dokładnie^^^ mariollka 😉

do tego dużo jeździć na rowerze, ujeżdżać konie, grać w tenisa, no i… może siatkę?

we wrzeżniu zapracha w Tatry 😀 kupię czekoladowe jogurty i… lody 😆

BlankaPELC
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

SiSiSi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jeżli odchudzanie z tabletkami, to tylko z zieloną kawą. Powiem Wam, że skuteczniejszych tabletek odchudzających jeszcze nie spotkałam. Wiele razy próbowałam różne specyfiki na odchudzanie, ale nie były one ani skuteczne ani bezpieczne. Dopiero po tym leku mogę powiedzieć, że czuję się dobrze. Nie miałam żadnych skutków ubocznych. Nic mnie nie bolało, ani nie miałam wrażenia że coż rozrywa mój brzuch.

StudioDobregoStylu
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Ja bym jednak była ostrożna z wszelkimi specyfikami, czy to herbatki, czy tabletki… Raz jedyny w życiu wypiłam taką herbatkę i tego dnia niestety nie zapomnę do końca życia. Większożć z nich działa po prostu przeczyszczająco, nie jest to zdrowe przecież. A już na pewno nie wspomaga odchudzania.

coffee
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Bez obaw, zielona kawa nie działa przeczyszczająco 🙂 Zawarty w niej kwas chlorogenowy przyspiesza metabolizm i stymuluje spalanie tkanki tłuszczowej. Bez ekscesów w łazience… 😆 Mojej koleżance pomogło, a zważywszy na ilożć pozytywnych opinii w sieci, myżlę, że warto spróbować 😉 Powodzenia w zrzucaniu kg ❗ ❗ ❗

dyskutantka
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja jakiż czas temu zdecydowałam się na zieloną kawę i polecam 🙂 Faktycznie żadnych efektów ubocznych. Kilogramy trochę spadły, ale jak dla mnie najważniejsze jest to, że cellulit znikł ❗ 8) Naprawdę była to dla mnie straszna zmora. Nawet nie liczę, ile kasy wydałam na różne kremy, ahhh . Mam nadzieję, że już do mnie nie wróci 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak schudnąc???"

Przewiń na górę