- AutorOdp.
- 2 maja 2009 at 22:35
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Samyk, skończ z tymi wywodami o gwiazdorach disco polo 🙄
Czersi, ale Twój chłopak jest jeszcze chyba młodziutki i prawictwo w jego wieku jest całkiem normalne 🙂 Poza tym ma dziewczynę (Ciebie) i uprawiał petting, więc nie jest prawiczkiem z gatunku „nigdy nie miałem dziewczyny” 😉 (ja pod takiego podchodzę, w zasadzie się tylko całowałem i przytulałem, delikatnie całowałem, w tańcu, czy na imprezach, z jakimiż się też spotykałem, ale wtedy sztywno było)2 maja 2009 at 22:50Ej zasadniczy ale tu nie chodziło o bycie prawiczkiem tylko o to,ze wg samyka to męzczyźni zabiegaja o kobiety,a nie na odwrót.Chciałam napisać,że w drugą stronę też to działa.
Bez kitu,jutro mam maturę,co ja tu jeszcze robię? 😛
2 maja 2009 at 22:54Anonymous
- Maniak
Odstresowanie się mile widziane 😀 Powodzenia na maturze :*
2 maja 2009 at 22:57Dziękuję 🙂
2 maja 2009 at 23:14[usunięto_link] wrote:
Dziękuję 🙂
Czersi, ja też Ci życzę dużo punktów z tego 'polskiego’ 😆
3 maja 2009 at 15:37nierozumiem o co chodzi w tym ze mam skonczyc z diskopolo, to Czersi sie rozpisala o muzyce ktora tu zupelnie nic nie ma do tematu, zasadniczy dlaczego niezwrociles jej uwagi, tylko mi ze uzylem przykladu gwiazdy diskopolo jako mezczyzny na ktorego lecą tlumy dziewczyn?, moja wypowiedz jest na poprzednie stronie, jej wypowiedz już na tej nowej. Chyba jest wiekszosc trzeźwa i widzi moją wypowiedz i to co ona mi odpisała. Czy macie jakies odniesienie do rzeczywistosci czy bedąc zamulonymi przez kobiety niewiecie o co chodzi? Niewidzicie czym jest jej tekst? Niewiecie ze ona robi nas caly czas w balona odpowiednią taktyką ktorą stosuje kazda kobieta, dlatego jestesmy zawsze na straconej pozycji, czy tylko ja musze znac prawde i przez to ze za dużo wiem mam miec przez to problemy w życiu
3 maja 2009 at 17:05stary idz do lekarza bo masz omamy a nie za duzo wiesz, to moze byc grozne
3 maja 2009 at 17:15miszczu-jesteż „zamulony” przez kobiety!! Uważaj !! Samyk jako jedyny mezczyzna zna prawde objawiona,on jest swego rodzaju Mesjaszem!!Został prawiczkiem,pożwięcił się,Samyk Winkielridem Męskożci!!
3 maja 2009 at 18:44Ooo to uważaj samyk-mówią,że „szeryf zginał bo za dużo wiedział!”
😆3 maja 2009 at 18:45[usunięto_link] wrote:
miszczu-jesteż „zamulony” przez kobiety!! Uważaj !! Samyk jako jedyny mezczyzna zna prawde objawiona,on jest swego rodzaju Mesjaszem!!Został prawiczkiem,pożwięcił się,Samyk Winkielridem Męskożci!!
Widzę,że przygotowanie lekturowe masz-co do tego Winkelrieda!
Będzie dobrze-trzymam kciuki!3 maja 2009 at 18:53A dziękuję,własnie mam już dziż zboczenie jakież bo tylko lektury i lektury 😛 Dobrze,że się na forum można odstresować 😉
3 maja 2009 at 20:45Anonymous
- Maniak
Ja zdałem całkiem nieźle, ale chyba prawie żadnej lektury w LO nie skończyłem czytać 😆
4 maja 2009 at 12:42[usunięto_link] wrote:
miszczu-jesteż „zamulony” przez kobiety!! Uważaj !! Samyk jako jedyny mezczyzna zna prawde objawiona,on jest swego rodzaju Mesjaszem!!Został prawiczkiem,pożwięcił się,Samyk Winkielridem Męskożci!!
tak, poswiecilem sie, mysle tez ze moja dusza przetrwa i bede znecal sie na kobietach tak jak one to robia mezczyzna podczas każdych konfrontacji z nimi, bede zupelnie tak jak one, bede je gnebil jak cicha woda, beda ledwo oddychaly ale niebedą mialy za co mnie posądzic poniewaz bede robil to w wyrafinowany sposob, taki ktorego nie są w stanie wychwycic tysiące zasadniczych
4 maja 2009 at 12:49Myżlisz może że się nad nami znęcasz tutaj wypisując regularnie te pierdoły?! 😆
Póki co zauważyłam raczej,że nas żiwetnie tym bawisz,rozżmieszasz itd!
Nie schlebiaj tak sobie znowu Wybrańcu 😈4 maja 2009 at 13:09bede sie znecal na kobietach
Paula
15:46:14
to nie dobrze.ja
15:46:33
bede taki jak one, bede je niszczyl jak cicha woda w wyrafinowany sposobPaula
15:46:49
to jest paranoja.
15:46:55
znajdź sobie pracę
15:47:00
i wtedy je niszczja
15:47:02
bede widzial ich łzy, ktore nieustannie lecą
15:47:48
paranoja, na paranojczne zagrywki kobiet - AutorOdp.