• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Samyk, skończ z tymi wywodami o gwiazdorach disco polo 🙄
    Czersi, ale Twój chłopak jest jeszcze chyba młodziutki i prawictwo w jego wieku jest całkiem normalne 🙂 Poza tym ma dziewczynę (Ciebie) i uprawiał petting, więc nie jest prawiczkiem z gatunku „nigdy nie miałem dziewczyny” 😉 (ja pod takiego podchodzę, w zasadzie się tylko całowałem i przytulałem, delikatnie całowałem, w tańcu, czy na imprezach, z jakimiż się też spotykałem, ale wtedy sztywno było)

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Ej zasadniczy ale tu nie chodziło o bycie prawiczkiem tylko o to,ze wg samyka to męzczyźni zabiegaja o kobiety,a nie na odwrót.Chciałam napisać,że w drugą stronę też to działa.

Bez kitu,jutro mam maturę,co ja tu jeszcze robię? 😛

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Odstresowanie się mile widziane 😀 Powodzenia na maturze :*

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Dziękuję 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Dziękuję 🙂

Czersi, ja też Ci życzę dużo punktów z tego 'polskiego’ 😆

samyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

nierozumiem o co chodzi w tym ze mam skonczyc z diskopolo, to Czersi sie rozpisala o muzyce ktora tu zupelnie nic nie ma do tematu, zasadniczy dlaczego niezwrociles jej uwagi, tylko mi ze uzylem przykladu gwiazdy diskopolo jako mezczyzny na ktorego lecą tlumy dziewczyn?, moja wypowiedz jest na poprzednie stronie, jej wypowiedz już na tej nowej. Chyba jest wiekszosc trzeźwa i widzi moją wypowiedz i to co ona mi odpisała. Czy macie jakies odniesienie do rzeczywistosci czy bedąc zamulonymi przez kobiety niewiecie o co chodzi? Niewidzicie czym jest jej tekst? Niewiecie ze ona robi nas caly czas w balona odpowiednią taktyką ktorą stosuje kazda kobieta, dlatego jestesmy zawsze na straconej pozycji, czy tylko ja musze znac prawde i przez to ze za dużo wiem mam miec przez to problemy w życiu

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

stary idz do lekarza bo masz omamy a nie za duzo wiesz, to moze byc grozne

Czersi
    Member
    • Zasłużony

miszczu-jesteż „zamulony” przez kobiety!! Uważaj !! Samyk jako jedyny mezczyzna zna prawde objawiona,on jest swego rodzaju Mesjaszem!!Został prawiczkiem,pożwięcił się,Samyk Winkielridem Męskożci!!

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Ooo to uważaj samyk-mówią,że „szeryf zginał bo za dużo wiedział!”
    😆

Lady_Kala
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

miszczu-jesteż „zamulony” przez kobiety!! Uważaj !! Samyk jako jedyny mezczyzna zna prawde objawiona,on jest swego rodzaju Mesjaszem!!Został prawiczkiem,pożwięcił się,Samyk Winkielridem Męskożci!!

Widzę,że przygotowanie lekturowe masz-co do tego Winkelrieda!
    Będzie dobrze-trzymam kciuki!

Czersi
    Member
    • Zasłużony

A dziękuję,własnie mam już dziż zboczenie jakież bo tylko lektury i lektury 😛 Dobrze,że się na forum można odstresować 😉

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Ja zdałem całkiem nieźle, ale chyba prawie żadnej lektury w LO nie skończyłem czytać 😆

samyk
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

tak, poswiecilem sie, mysle tez ze moja dusza przetrwa i bede znecal sie na kobietach tak jak one to robia mezczyzna podczas każdych konfrontacji z nimi, bede zupelnie tak jak one, bede je gnebil jak cicha woda, beda ledwo oddychaly ale niebedą mialy za co mnie posądzic poniewaz bede robil to w wyrafinowany sposob, taki ktorego nie są w stanie wychwycic tysiące zasadniczych

Lady_Kala
    Member
    • Maniak

Myżlisz może że się nad nami znęcasz tutaj wypisując regularnie te pierdoły?! 😆

Póki co zauważyłam raczej,że nas żiwetnie tym bawisz,rozżmieszasz itd!
    Nie schlebiaj tak sobie znowu Wybrańcu 😈

samyk
    Member
    • Zapaleniec

bede sie znecal na kobietach

Paula
    15:46:14
    to nie dobrze.

ja
    15:46:33
    bede taki jak one, bede je niszczyl jak cicha woda w wyrafinowany sposob

Paula
    15:46:49
    to jest paranoja.
    15:46:55
    znajdź sobie pracę
    15:47:00
    i wtedy je niszcz

ja
    15:47:02
    bede widzial ich łzy, ktore nieustannie lecą
    15:47:48
    paranoja, na paranojczne zagrywki kobiet

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaki facet jest wg. Was macho?"

Przewiń na górę