- AutorOdp.
- 26 listopada 2014 at 08:53
A ja się uzależniłam od Czystoziarnistego. Praktycznie nie kupuję innego pieczywa. Nie sądziłam, że chleb bez mąki da się upiec, a co dopiero zjeżć 😉 a jednak. Jedna kanapka wystarcza mi na żniadanie i nie czuję się głodna.
13 stycznia 2015 at 12:54Czekolada ! Powiem Wam,że jeżli nie zjem chociaż kosteczki czekolady dziennie to mam bardzo zły humor i źle mi się pracuje ( brakuje mi po prostu endorfin…) . Chyba nie mam obecnie większego uzależnienia niż włażnie czekolada 🙂
Najbardziej smakuje mi czekolada nadziewana truskawkowa od Wedla, fajna była jeszcze edycja żwiąteczna z Grzańcem. Pierwsza warstwa kakaowa, druga grzańca. Mam nadzieję,że wejdzie to stałej oferty.
No i jeszcze ptasie mleczko.Jak się dorwę to potrafię spałaszować praktycznie całe opakowanie naraz.14 stycznia 2015 at 01:37[usunięto_link] wrote:
Czekolada ! Powiem Wam,że jeżli nie zjem chociaż kosteczki czekolady dziennie to mam bardzo zły humor
no to zjedz, kurna, Kochanie 😉
[usunięto_link] wrote:
i źle mi się pracuje
tym bardziej 😀
[usunięto_link] wrote:
( brakuje mi po prostu endorfin…) .
nie przejmuj się… mi też :-
[usunięto_link] wrote:
Chyba nie mam obecnie większego uzależnienia niż włażnie czekolada 🙂
a wiesz? ja też marzę o straszliwie dużym kuflu wrzącego czegoż z czekoladą w żrodku 🙄
9 lutego 2015 at 14:46Gorąca czekolada :-
Również uwielbiam.19 lutego 2015 at 17:00taka z cynamonem jest przepyszna 😉 i gałką muszkatułową
19 lutego 2015 at 17:39to ja wolę zjeżć zwykłą tabliczkę czekolady ;p
25 lutego 2015 at 10:13Ostatnio to przede wszystkim smoothies z owocami i pietruszką 🙂 Dodaje skrzydeł bardziej niż redbull!
10 marca 2015 at 21:37Moja miłożć to szpinak. 😀
26 marca 2015 at 14:28Ja też uwielbiam szpinak, a najbardziej pierogi lub należniki ze szpinakiem do tego ziołowy sos pychotka.
18 sierpnia 2015 at 11:46[usunięto_link] wrote:
Moja miłożć to szpinak. 😀
Też go uwielbiam. Kiedyż unikałam szpinaku, teraz bardzo często go używam w kuchni.
10 września 2015 at 13:26ja muszę mieć na żniadanie owsiankę
nie, żebym jakoż szczególnie za nią szalała, ale jest zdrowa, jadalna, dobrze działa
a że prawie zawsze mieszkam w chłodnych mieszkaniach, to w 3/4 roku taka ciepła owsianka na żniadanie cudnie rozgrzewa 🙂7 października 2015 at 23:27Bardzo lubię czekoladę na gorąco z orzechami jest rewelacyjna! Poprzez takie małe przyjemnożci [usunięto_link] od razu zmienia się nastawienie do życia.
10 października 2015 at 21:17O rany, przyszedł czas na gorącą czekoladę, jutro na pewno zrobię, bo dziż już trochę za późno 😉 Widziałam kiedyż przepis na taką z piankami na górze, mam Wedlowskie Ptasie Mleczko, myżlicie, że się nadaje? Pewnie trzeba będzie pokroić, ale na mój gust, może smakować fajnie 😉
Ale z uzależnień kuchennych? Odkąd wróciłam z wakacji, grecka oliwa z oliwek <317 stycznia 2017 at 16:06W pracy namiętnie wcinam „słodkie chwile”. Na obecna pogodę kupiłam sobie smaki rozgrzewające 😀 Pieczone jabłuszko to mój faworyt.
19 stycznia 2017 at 10:51Też zdarza mi się kupować te kisielki. Chociaż nie jadłam jeszcze o smaku cynamonu. Jest to jakaż nowa wersja limitowana?
Sama jestem uzależniona od dwóch rzeczy. Od kawy i od czekolady. A najlepiej jeżli połączę je w jedno danie. Idealne drugie żniadanie 🙂
- AutorOdp.