• Autor
    Odp.
  • jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ostatnio jestem uzależniona od własnoręcznie robionej pizzy:)i od czekolady,ale to już od niepamiętnych czasów.

[usunięto_link]

Charlote
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja podobnie jak jedna tutaj koleżanka uzależniła się od herbat dilmah. Nawet wydzieliłam w szafce dwie półki tylko na herbatę. Obecnie najbardziej do mnie przemawia italian almond na takie deszczowe dni jak dzisiaj idealna 🙂

Megarra
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja podobnie jak jedna tutaj koleżanka uzależniła się od herbat dilmah. Nawet wydzieliłam w szafce dwie półki tylko na herbatę. Obecnie najbardziej do mnie przemawia italian almond na takie deszczowe dni jak dzisiaj idealna 🙂

Tak! migdałowa Dilmah jest tez dobra!:) Mogę jeszcze polecic wiżniowo-migdałową – smakuje żwietnie! 🙂

Charlote
    Member
    • Bywalec

No własnie tej nie mogę dostać ostatnio w sklepach 🙁 nawet nie ma jej obenie w asortymencie sklepu internetowego 🙁 Może wiesz gdzie ją kupię?

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Moim uzależnieniem są wszelkiego rodzaju słodycze 😀

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

ja się włażnie uzależniam od nowych smaków kisielków słodka chwila, strasznie mi smakują 😀

sadzonka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

nalesniki raz w tygodniu muszą być. jak robię ciasto to zawsze wyjadam surowe..-_-

Trudy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Ja się uzależniłam od gotowania ostatnio po przejrzeniu internetowego magazynu „Lawendowy Dom”. Tak ładnie tam, i apetycznie fotografują jedzenie że aż chce się po prostu połknąć to co na obrazku 🙂 Znalazłam tam też artykuł o mojej ulubionej herbacie dilmah 😛 ciekawą stronę nową zrobili 🙂

Megarra
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link]: wiżniowo-migdałową Dilmah widziałam ostatnio w małym sklepiku na Żoliborzu 🙂 polecam zajrzeć na stronę klubu miłosników dobrej herbaty – zrobili tam ciekawa ekspozycję i można znaleźć wiele rodzajów herbaty 🙂 Ja odkryłam tam zieloną herbatę z liżćmi mięty.

Charlote
    Member
    • Bywalec

No własnie widziała że strona klubu dilmah dostała nowego looku 🙂 aż miło się tam teraz przebywa 🙂 No i fakt tez nie wiedizałam że jest zielona herbata z liżćmi mięty 🙂

Megarra
    Member
    • Bywalec

Dla ciekawych nowych wrażeń kulinarnych, ostatnio na blogu klubu miłożników dobrej herbaty pojawiła się seria o tym, jak pije się herbatę w innych krajach. Herbata po rosyjsku, angielsku, indyjsku. Polecam herbatę po japońsku 😀

Wloczykij
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

My w domu jesteżmy uzależnieni od należników, koniecznie muszą być raz w tygodniu, a kiedy do synka przychodzą koledzy, to piekę ich cała stertę, tak smakują tym żarłokom małym 🙂

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Do kawy muszę mieć zawsze coż słodkiego, niestety 🙁

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Ja ostatnio zajadam się w batonikach vitalduo z biedronki:)

Charlote
    Member
    • Bywalec

Dzięki Megarra dzięki twojemu poleceniu i sprawdzeniu bloga dużo się dowiedziałam 🙂 A no i dodatkowo trafiłam na żwietna zabawkę na stronie klubu miłosników dobrej herbaty. Taka aplikacja dzięki której można fajne kolaże zrobić z własnych zdjęć 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kuchniowe uzależnienia? :)"

Przewiń na górę