- AutorOdp.
- 8 września 2010 at 21:38
Polecam Generała Nila i Autora Widmo
8 września 2010 at 22:20[usunięto_link] wrote:
ta
ja bylem fanatykiem Dragon Balla, Tsubasy, Gigi Latrotola itd.jesli chodzi o Anime to przede wszystkim polecam 3 seriale:
Neon Genesis Evangelion
Fate Stay Night
Death Note – to obejrzalem ostatnio, mistrzostwo swiata, obejrzalem 37 odcinków w 2 dni, fabuła seriali typu Lost czy Prison Break sie chowaNo ja pamiętam, jak biegiem wracałam jeszcze z liceum, żeby się nie spóźnić na DB 😛 A Gigi i Tsubasa to moje dzieciństwo 😉 Jeszcze Yattaman, Kapitan Dajmos i wiele wiele innych, zdaje się na Polonia 1 leciało 🙂
Death Note faktycznie jest dobry, choć pełnometrażowa real wersja mnie znudziła…
Ghost in the Shell jeszcze ani razu nie widziałam… Na przeglądzie będzie okazja, to jak mi się spodoba to poszukam serialu 🙂 Rozumiem, że warto?
9 września 2010 at 21:20No tak…czasami bieg ze szkoły przypominał wyczyn niemal heroiczny 🙂 Kiedyż w wakacje nawet z obozu do siostry dzwoniłem, żeby mi powiedziała, co było w DB (ale jeszcze młody wtedy byłem 😉 ) To były czasy. Teraz niestety coraz rzadziej widuje się w TV dobre Anime, albo anime po bardzo cenzurze (Dragonball też był dożć mocno ocenzurowany)
13 września 2010 at 21:56[usunięto_link] wrote:
Teraz niestety coraz rzadziej widuje się w TV dobre Anime, albo anime po bardzo cenzurze (Dragonball też był dożć mocno ocenzurowany)
Fenris masz rację, dlatego teraz zdecydowałam się zabrać Siostrzeńca na ów maraton – choć biorąc pod wagę wytrzymałożć dziecka to może skonczyc sie na jednym filmie dla niego 😉 Zastanawiam się jeszcze tylko co wybrac 🙂 Chyba ze mu się spodoba, to może, zobaczymy. Na pewno atrakcje w kinie go ucieszą 🙂 Szczególnie pokazy RedTiger’a 😀 i zasmakuje prawdziwego sushi !!
I jak zaczelam biorąc na taki maraton sądzę, że będę miała większą pewnożć co do brutalnosci filmu ( po czężci dlatego ze sama znam filmy) niż jakbym sadziła go przed tv.
Ale przynajmniej czas spędzimy razem 🙂14 września 2010 at 22:38Może latający zamek Hauru, albo mój Sąsiad Totoro. Bardzo bażniowe anime i moim zdaniem dziecku się spodobają. Chociaż może Hauru jest troszkę trudniejszy ze względu na te wszystkie przeskoki między żwiatami itd, ale z drugiej strony dużo kolorowych postaci, chodzący dom i magia 😉
16 września 2010 at 21:12A ile mały ma lat? 🙂 Bo wiesz, możesz go nie doceniać 😉
Też sądzę, że Hauru będzie ciekawy, Totoro kocham od lat, pamiętam jak mnie kurzyki zauroczyły 🙂 Więc małego na pewno zabierz na niedzielę do kina, a sama skorzystaj i pooglądaj nieco mocniejsze rzeczy w sobotę 😉20 września 2010 at 18:45ostatnio bylam z facetem na incepcji. film wgniata w siedzenie. bardzo dobry moim zdaniem.
25 września 2010 at 23:28[usunięto_link] wrote:
A ile mały ma lat? 🙂 Bo wiesz, możesz go nie doceniać 😉
Też sądzę, że Hauru będzie ciekawy, Totoro kocham od lat, pamiętam jak mnie kurzyki zauroczyły 🙂 Więc małego na pewno zabierz na niedzielę do kina, a sama skorzystaj i pooglądaj nieco mocniejsze rzeczy w sobotę 😉Po pierwszym dniu wróciłem w bardzo fajnym nastroju. Humor bez wątpienia dopisywał widowni, zresztą atmosfera była bardzo fajna przez całą sobotę. Mam nadzieję, że dnia drugiego przeglądu będzie tez tak fajnie 🙂
27 września 2010 at 00:30No mnie pierwszy dzień mniej przypasował niż dzisiaj 😉 Ale to moja miłożć do tej klasyki epickiego anime 😉
Ghost cudnie wyszedł 🙂 A Totoro, Hauru i reszta pozostawiły po prostu niezatarte wrażenia 🙂27 września 2010 at 06:27Kwestia gustu 😉 Drugi dzień był super, ale to Ghost in the Shell mnie najbardziej urzekł w trakcie całego przeglądu 🙂 Super sprawa 😀
6 października 2010 at 18:50obejrzalem Incepcje
jaram sie jak matrixem 10 lat temu
dobry film, ryje banie21 października 2010 at 19:04Chcę iżć na śluby panieńskie, chyba graja jeszcze? ja co jakiż czas korzystam z tej mojej wypożyczalni nvod i tak ostatnio to obejrzałam Ciacho- nawet się troszkę pożmiałam.
29 października 2010 at 10:59Na żlubach była znajoma i powiedziała, że marne. Ale może u niej to kwestia gustu 🙂 Ja teraz nastawiam się na halloween 😀 Troszkę się „poboję” ze znajomymi 🙂 Będzie cykl na hbo w niedziele od 22 i praktycznie do rana horrory. Szykujemy jakież jedzonko i oglądamy 🙂 To lepsze, niż przebieranki 😛
12 listopada 2010 at 00:17Ja raczej na horrorach bym nie wytrzymała. Tyle godzin strachu to nie dla mnie, ale po dokumencie „Trans-akcja” mocne wrażenia gwarantowane: [usunięto_link]
12 listopada 2010 at 12:31Jak horrory to Piła 7 podobno bardzo dobra czężć 🙂
- AutorOdp.