• Autor
    Odp.
  • clara000
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Na Julie & Julie byłam w kinie, ale z chęcią bym obejrzała jeszcze raz. Ostatnio nie zaglądałam do wypożyczalni nvod, ale piszecie że jest to w najbliższy wolny wieczór wiem co będę oglądać 😀

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

A ja czekam bardzo mocno by 9.07 lipca wybrać się z rodziną na Shreka 4.

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ja się wybieram 07.07 na trzecią czężć Zmierzchu 😀

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Słyszałam, że 3 czężć Zmierzchu jest jeszcze gorsza niż druga;)
    Ale sama nie oglądałam.

OpenDoc
    Member
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

i jak trzecia czężć ? Bo mało który film jest wart by robić 3 czężć 😉 i ciekawi mnie jak jest z tym ….

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Też jestem ciekawa, słyszałam już że jest słabsza od poprzedniczek. Oj na to do kina to mi szkoda, grzecznie poczekam jak będzie w wypożyczalni n vod. 20 zeta a przykładowe 8 zł to różnica. 😉
    A będąc przy temacie kina, zdaje się że na wakacje nic poza Shrekiem ciekawego się nie trafi.

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Na te ciepłe ciężkie wieczory to tylko dobry film. mi się nic nie chcę robić, nie wiem jak Wam.Mogę polecić ostatnie jakie widziałam to te włażnie z wypożyczalni nvod 2012, Julie&Julie i coż lekkiego do pożmiania się Raj dla par.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

A ja ostatnio trafiłem na zapowiedź Przeglądu Filmów Anime : [usunięto_link] . Obowiązkowa pozycja dla fanów, chociaż są tytuły, na których nawet ktoż bez wczeżniejszej stycznożci z anime będzie się dobrze bawił.

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No patrz… Utworzyłam wątek i dopiero zobaczyłam Twoją wypowiedź 😀 Oczywiżcie mnie tam nie zabraknie 😉 Jest kilka pozycji, które oglądam za każdym razem z łezką wzruszenia w oku – np. Mój sąsiad Totoro 🙂 Fajnie, że coż takiego zorganizowali 🙂 I to w tylu miastach… Przynajmniej można blisko siebie znaleźć, a nie jechać na drugi koniec Polski 🙂

Mart
    Member
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

Póki jeszcze jest w kinach, gorąco polecam „Incepcję”
    A, że jestem maniakiem maratonów filmowych, korzystam z każdej okazji do poznania czegoż nowego i powiem Wam że Anime zaciekawiliżcie mnie 🙂
    Wybór ciekawy. Coż konkretnego może znacie już co jest godne polecenia ?

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No ja polecam wszelkiej mażci twórczożć Miyazaki 😀 Czyli m.in. „Mój sąsiad Totoro” i „Ruchomy Zamek Hauru” 😀 Na serio boskie są… Ehhh, aż się wzruszyłam 😳

Fenris
    Member
    • Zasłużony

On ma rewelacyjne anime. W zasadzie miałem dożć długą przerwę od anime, a raczej dużo rzadziej oglądam niż kiedyż. Ale co jakiż czas wracam..bo warto 😉

A co do incepcji, słowa podzielone słyszałem, Chyba Niezniszczalni wypadli lepiej 😉

Mart
    Member
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A co do incepcji, słowa podzielone słyszałem, Chyba Niezniszczalni wypadli lepiej 😉

kwestia gustu, ja tam bym stawiała na Incepcję 😛

[usunięto_link] wrote:

Ale co jakiż czas wracam..bo warto 😉

Z takiego typu twórczożci to ja byłam zawsze fanką „Czarodziejki z Księżyca” to się też zalicza do ANIME? 😀

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ta
    ja bylem fanatykiem Dragon Balla, Tsubasy, Gigi Latrotola itd.

jesli chodzi o Anime to przede wszystkim polecam 3 seriale:

Neon Genesis Evangelion
    Fate Stay Night
    Death Note – to obejrzalem ostatnio, mistrzostwo swiata, obejrzalem 37 odcinków w 2 dni, fabuła seriali typu Lost czy Prison Break sie chowa

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Stare anime w stylu DB wciąż mają rzesze fanów 🙂 DB ostatnio z 2 lata temu sobie przypominałem…chociaż oglądałem żrednio co 3 odc. bo inaczej troszkę się nudziło.

Jak jeszcze nie oglądałeż, to spróbuj full metal alchemist, albo Ghost in the Shell.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " na co do kina i co na dvd???"

Przewiń na górę