- AutorOdp.
- 22 czerwca 2010 at 17:28
Na Julie & Julie byłam w kinie, ale z chęcią bym obejrzała jeszcze raz. Ostatnio nie zaglądałam do wypożyczalni nvod, ale piszecie że jest to w najbliższy wolny wieczór wiem co będę oglądać 😀
25 czerwca 2010 at 06:45A ja czekam bardzo mocno by 9.07 lipca wybrać się z rodziną na Shreka 4.
29 czerwca 2010 at 17:09Ja się wybieram 07.07 na trzecią czężć Zmierzchu 😀
5 lipca 2010 at 13:34Słyszałam, że 3 czężć Zmierzchu jest jeszcze gorsza niż druga;)
Ale sama nie oglądałam.13 lipca 2010 at 07:16i jak trzecia czężć ? Bo mało który film jest wart by robić 3 czężć 😉 i ciekawi mnie jak jest z tym ….
14 lipca 2010 at 15:01Też jestem ciekawa, słyszałam już że jest słabsza od poprzedniczek. Oj na to do kina to mi szkoda, grzecznie poczekam jak będzie w wypożyczalni n vod. 20 zeta a przykładowe 8 zł to różnica. 😉
A będąc przy temacie kina, zdaje się że na wakacje nic poza Shrekiem ciekawego się nie trafi.14 lipca 2010 at 17:19Na te ciepłe ciężkie wieczory to tylko dobry film. mi się nic nie chcę robić, nie wiem jak Wam.Mogę polecić ostatnie jakie widziałam to te włażnie z wypożyczalni nvod 2012, Julie&Julie i coż lekkiego do pożmiania się Raj dla par.
3 września 2010 at 22:18A ja ostatnio trafiłem na zapowiedź Przeglądu Filmów Anime : [usunięto_link] . Obowiązkowa pozycja dla fanów, chociaż są tytuły, na których nawet ktoż bez wczeżniejszej stycznożci z anime będzie się dobrze bawił.
5 września 2010 at 21:24No patrz… Utworzyłam wątek i dopiero zobaczyłam Twoją wypowiedź 😀 Oczywiżcie mnie tam nie zabraknie 😉 Jest kilka pozycji, które oglądam za każdym razem z łezką wzruszenia w oku – np. Mój sąsiad Totoro 🙂 Fajnie, że coż takiego zorganizowali 🙂 I to w tylu miastach… Przynajmniej można blisko siebie znaleźć, a nie jechać na drugi koniec Polski 🙂
6 września 2010 at 16:21Póki jeszcze jest w kinach, gorąco polecam „Incepcję”
A, że jestem maniakiem maratonów filmowych, korzystam z każdej okazji do poznania czegoż nowego i powiem Wam że Anime zaciekawiliżcie mnie 🙂
Wybór ciekawy. Coż konkretnego może znacie już co jest godne polecenia ?6 września 2010 at 22:16No ja polecam wszelkiej mażci twórczożć Miyazaki 😀 Czyli m.in. „Mój sąsiad Totoro” i „Ruchomy Zamek Hauru” 😀 Na serio boskie są… Ehhh, aż się wzruszyłam 😳
7 września 2010 at 23:56On ma rewelacyjne anime. W zasadzie miałem dożć długą przerwę od anime, a raczej dużo rzadziej oglądam niż kiedyż. Ale co jakiż czas wracam..bo warto 😉
A co do incepcji, słowa podzielone słyszałem, Chyba Niezniszczalni wypadli lepiej 😉
8 września 2010 at 16:15[usunięto_link] wrote:
A co do incepcji, słowa podzielone słyszałem, Chyba Niezniszczalni wypadli lepiej 😉
kwestia gustu, ja tam bym stawiała na Incepcję 😛
[usunięto_link] wrote:
Ale co jakiż czas wracam..bo warto 😉
Z takiego typu twórczożci to ja byłam zawsze fanką „Czarodziejki z Księżyca” to się też zalicza do ANIME? 😀
8 września 2010 at 17:15ta
ja bylem fanatykiem Dragon Balla, Tsubasy, Gigi Latrotola itd.jesli chodzi o Anime to przede wszystkim polecam 3 seriale:
Neon Genesis Evangelion
Fate Stay Night
Death Note – to obejrzalem ostatnio, mistrzostwo swiata, obejrzalem 37 odcinków w 2 dni, fabuła seriali typu Lost czy Prison Break sie chowa8 września 2010 at 21:14Stare anime w stylu DB wciąż mają rzesze fanów 🙂 DB ostatnio z 2 lata temu sobie przypominałem…chociaż oglądałem żrednio co 3 odc. bo inaczej troszkę się nudziło.
Jak jeszcze nie oglądałeż, to spróbuj full metal alchemist, albo Ghost in the Shell.
- AutorOdp.