- AutorOdp.
- 15 listopada 2010 at 15:12
Piła to jest psychodeliczny horror nie ma co. 😯 Wole go unikać, ale na pewno mocne wrażenia gwarantowane. Zdecydowanie lepiej ogląda mi się dokumenty 🙂
26 listopada 2010 at 13:43Dzisiaj idę na nowego Harrego Pottera ciekawe czy mi się spodoba, czytałam kiepską recenzję w Rzeczpospolitej.
28 listopada 2010 at 22:44Mi się już wszystko przejadło. A dobry dokument to bym nawet obejrzał. Życie jest ciekawsze od fikcji.
29 listopada 2010 at 13:17Wczoraj leciał dobry dokument o problemach z tożsamożcią płci „Trans-akcja”. Powtórka jest w żrodę na Hbo, warto poszerzyć swoje horyzonty.
18 marca 2011 at 23:23Polecam obejrzeć Różyczkę- bardzo dobry polski film, ja wypożyczyłam z N vod, ale chyba jest już dostępny na DVD. Do kina wybieram się na Czarny czwartek, chociaż słyszałam, że trochę przereklamowany. Może ktoż był i mógłby ocenić film?
23 marca 2011 at 21:28Ja ostatnio oglądalam żwietny dokument o Czarnobylu tylko teraz nie pamietam tytułu naprawde bardzo dobry…
31 marca 2011 at 10:39Kurcze Kino droga impreza. Za to bardzo często korzystam z wypożyczalni nvod. Plus taki , że oglądam kiedy chcę i cena spoko. Najwięcej jednorazowo wydałam 14zł ,ale tylko dlatego, ze chciałam bardzo szybko zobaczyć film. ale jak się jest wytrwałym to mozna trafić na film za 4zł tak jak teraz Saga Zmierzch.
7 kwietnia 2011 at 12:35To prawda, ceny biletów powalają, szczególnie w weekendy kiedy ma się najwięcej czasu na pójżcie do kina. Dlatego najczężciej wybieram oglądanie filmów w domu, jesli mam ochotę na coż nowszego to zawsze mogę skorzystać z enkowej wypożyczalni filmów. Teraz np. mają do wypożyczenia Essential Killing- film Skolimowskiego który premierę miał jesienią zeszłego roku, więc to jeszcze całkiem nowy film. A w kinie akurat nic ciekawego dla siebie nie widzę.
26 kwietnia 2011 at 11:15Też miałam okazję obejrzeć włażnie z nvod Essential Killing bardzo fajny film, ale wiesz co teraz w kinach Niepokonani -bardzo fajny film .
30 maja 2011 at 09:33do kina chodze na filmy ktore maja dobre efekty, piekne krajobrazy itd. filmy innego typu ogladam na dvd
24 listopada 2011 at 07:50Ja polecam „Brzydką prawdę” użmiałam się do łez. W ogóle uwielbiam komedie i polecam na dobry nastrój….
30 listopada 2011 at 21:29W listopadzie weszła polska komedia romantyczna „Listy do M.” 🙂 Bardzo polecam, bo warto sobie przypomnieć jak ważne jest pielęgnowanie miłożci, stawianie rodziny zawsze na pierwszym miejscu i utrzymywanie tradycji , szczególnie w żwięta. 8)
2 grudnia 2011 at 13:49moi wszyscy znajomi polecają „Listy do M.” wiec chyba też sie wybiore. Podobno zupełnie jak nie polski film 🙂
14 grudnia 2011 at 14:22polecam Jane-Eyre,a z innej bardziej futurystycznej strony-w kinach leci aktualnie bardzo ciekawy science fiction film z Timberlake’iem w roli głównej:] Natomiast dla wielbicieli komedii romantycznych polecam New Year’s Eve z gwiazdorską obsadą:)
16 grudnia 2011 at 08:39A czy znajdzie się wżród was fanka filmów dokumentalnych? Możecie coż polecić?
Do kina? Chyba warto wybrać się na Listy do M. poza tym słabo…
„Trans-akcja” – oglądałam, bardzo dobry. - AutorOdp.