- AutorOdp.
- 19 listopada 2012 at 13:03
Ja ostatnio obejrzałam p”rzed żwitem” na dvd no i poszłam do kina na drugą czężć… :(( Wzruszylam się, ale film fajnie wyszedł jupi
Wbiło mnie w fotel na calutkie 2 godziny29 listopada 2012 at 19:24Ależ ostatnio głożno o tym Zmierzchu 🙂 Słyszałam sporo pozytywnych opinii, nawet od przeciwników całej sagi wyciągniętych przez swoje dziewczyny do kina/ haha. Pójdę i ja:)
5 grudnia 2012 at 14:33Do kina n****ętniej wybrałabym się na „Atlas chmur” lub „Moonrise Kingdom. Kochankowie z księżyca”. Mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć któryż z tych filmów w weekend :).
9 kwietnia 2013 at 13:58Atlas beznadzieja… Za to Django dobry!
Ja dziż idę na nieobliczlanych, zobaczymy 🙄11 kwietnia 2013 at 09:38Czekam na premierę Strasznego filmu 5, jeszcze lekko ponad tydzień bo jest 19.
W tym roku zrobili duże zmiany w obsadzie np. pierwszy raz nie będzie Farris.12 kwietnia 2013 at 08:46Witam,
„Atlas chmur” rewelacyjny, wręcz majstersztyk jeżli chodzi o techniczną stronę. Na pewno film obowiązkowy. Jest już DVD.
12 kwietnia 2013 at 11:53Na Straszny film tez czekam, ciekawa jestem bo parodiują ksiażkę Greya, której ja nie znoszę. atlas Chmur spoko ale ciężko byle przełożyć książkę na film bo jest tam bardzo dużo wątków nawet się to udało twórcą.
17 kwietnia 2013 at 12:23Atlas chmur moim zdaniem ciekawy pomysł, ale wykonanie jakoż żrednio – za bardzo pogmatwany 😉 Na Straszny Film 5 tak dla odmóżdżenia chętnie się przejdę do kina 😆
17 kwietnia 2013 at 14:12Ja byłam na Spring breakers i mam mieszane uczucia… Jakoż tak bez puenty był ten film, choć wiem, ze miał on być przejaskrawionym obrazem młodziezy w USA i ich stylu życia.
19 kwietnia 2013 at 13:26Atlas chmur ciężko było przełożyć na ekran bo to 6 różnych historii, powiązanych jednym motywem. niestety nie wyszło to najlepiej, ale i tak nie było tak źle jak myżlałam. A premiera Strasznego Filmu już dzisiaj, także szykuję się na duża ilożć żmiechu.
27 kwietnia 2013 at 22:30Ja poluję na „Pokłosie”. Oglądałyżcie (Oglądaliżcie)??
27 maja 2013 at 13:34A ja się zastanawiam, czy iżć na ten film z Emmą Watson, który ma wyjżć w czerwcu. To będzie jej chyba pierwsza rola, która nie jest powiązana z jakaż książką. Bo póki co, to tylko w ekranizacjach grywa plus ciągnie się za nią rola Hermiony. 🙂
3 czerwca 2013 at 10:26Ja ją kojarzę jeszcze z filmu „Mój tydzień z Marylin”, ale tam grała bardzo epizodyczną rolę, więc jakoż ciężko mi się wypowiedzieć o jej zdolnożciach aktorskich. Chociaż w Harry mi się podobała 🙂 A o tym filmie nie słyszałam, o czym jest?
6 czerwca 2013 at 10:11galadriela – wierz mi, że aktorsko to wypada o wiele lepiej niż w Harrym. Chyba w tamtych filmach ciężko było się wykazać. 🙂
Ten film co mówię – Bling Ring- jest o grupie ludzi, która włamuje się gwiazdom na chate (jak tych gwiazd oczywiżcie aktualnie nie ma w domu:P) i robią sobie imprezę, wynoszą różne rzeczy itd.
Najlepsze jest to, że taka grupa istniała naprawdę, i nie wiem, czy to przypadkiem nie Paris Hilton się włamali.6 czerwca 2013 at 12:32O ciekawy temat, czyli to trochę tacy psychofani byli :). A jak oni wpadli, ktoż ich nakrył na czymż takim? Na zobaczę chętnie jak wypadnie, bo jak na razie nie miała jakiż znaczących ról.
- AutorOdp.