- AutorOdp.
- 1 marca 2008 at 15:18
Dwuczłonowe niezła rzecz:D tylko że ja mam niestety dożć długie własne nazwisko… i jeżli doszłoby mi drugie długie, to mogłoby być kłopotliwe.
4 marca 2008 at 21:52Ja zmienię nazwisko na nazwisko przyszłego męża.
Nic nie mam do swojego panieńskiego nazwiska, jest okej, ale wystarczająco długo go używam 😉7 marca 2008 at 19:57A ja jestem pewna ze przejde na nazwisko meza 🙂 podoba mi sie 🙂 A dwuczlonowe nie wchodzi w gre bo jakos nie bardzo pasuje 🙂
9 kwietnia 2008 at 18:36a ja?
nie zamierzam zmieniać swojego nazwiska, mój mąż będzie się tak nazywać jak ja.🙂
Przekonałam go. Zresztą narzeczonego nic nie wiąże ze swoim nazwiskiem.
Ojciec zostawił ich rodzinę jak miał 6 lat. Nie chce się nazywać tak jak on.
Różnie w życiu bywa…10 kwietnia 2008 at 13:08Moj tez bedzie mial moje nazwisko – sam to zaproponował 🙂
On chce moje nazwisko, a czy mi zalezy na tym- jeszcze sie nie zastanawialam.
27 kwietnia 2008 at 10:05hej dziewczyny 😀 od dziecka marzylam o dwuczlonowym nazwisku 😀 a teraz?? gdy sie nad tym zastanawialam to w sumie jest mi to obojetne 😀 bylebym byla z ukochanym 😀 a On? On chce bym sie nazywala jak On i jak dzieci 😀 wiec dlaczego mialabym nie spelnic tej jego prosby 😀 kazdy robi jak chce 😀 pozdrawiam serdecznie
27 kwietnia 2008 at 11:55coz…moje nazwisko znaczy juz cos w swiecie nauki. nawet, gdy probuje sie je „wygooglowac”, to wyskakuje jako pierwsza. tak samo jak nazwisko mojego faceta. i ja sie tego skromnego dorobku pozbywac nie mam zamiaru.
28 kwietnia 2008 at 12:32Szanowni Panstwo jesli chcecie sie wyzywac to mozecie to pisac na PW, zostaly juz odblokowane wiec nie widze w tym problemu ,zbedne posty beda usuwane!!
28 kwietnia 2008 at 12:42ej no ;(
a ja tak sie staralem piszac mojego posta ;(28 kwietnia 2008 at 12:51Kurcze blade gdzie post! Tyle wysiłku żeby dogryźć parvati na marne. NIe NIE NIEEEEE!!
A do rzeczy. Chyba wszystkie kobiety znane mi, które coż publikuja zostaa przy swoim nazwisku, ewentualnie dołączają 2 człon. Wiec ma to swoje uzasadnienie.
I tyle grzecznie , miło i miałko. Pasuje? 😐
28 kwietnia 2008 at 13:05a ja napisalem najdluzszego posta w swoim zyciu do Zbereznika i nawet nie przeczytal!! skandal!!
kurka wodna ja cie krece!!28 kwietnia 2008 at 14:13i co?i dalej piszecie nie na temat a pozniej macie pretensje ze posty sa usuwane tak jak napisalam odblokowane sa PW wiec tam sie wyzywajcie
28 kwietnia 2008 at 14:23Włażnie. Ten post do miszcza był niepotrzebny.. Assha. Głupia prowokacja.
O co Ci kaman? Czy to, że pokolorowana i wytłuszczona informacja skierowana do Forumowiczów jak wół widnieje na poprzedniej stronie ma dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie?
Ehh..
EOT18 maja 2008 at 15:23Ja na pewno chciałabym mieć dwa nazwiska, ponieważ moje nazwisko podoba mi się. Chciałabym, żeby w przyszłożci moje dzieci miały też dwa nazwiska, moje i mojego przyszłego męża, bo niby dlaczego mają mieć nazwisko tylko ojca? 😀 Kobiety, łamcie zasady 😆
18 maja 2008 at 17:38Nie tyle zasady co utarte rozwiązania 😉
- AutorOdp.